"אני לא מרטין" פרק 1

"אני לא מרטין" פרק 1

הדבר הראשון שהבחנתי בו כשנכנסתי לבית החולים היו הקירות הירוקים-חיוורים. צבע כל כך עגמומי ומדכא. כמו צבע השמיים ביום סוער וקודר. מישהו תלה שרשראות בכתום ושחור על התקרה לכבוד "ליל כל הקדושים". ועל חלק מהדלתות היו מודבקות מכשפות מקרטון. אבל הקישוטים לא ממש עזרו.אפילו אם נכנסת לכאן במצב-רוח מרומם,הצבע של הקירות ישנה לך את המצב-רוח ויגרום לך להרגיש עצוב,מדוכא ומבוהל. אין ספק שלא הרגשתי עליז במיוחד כשפסעתי בין הורי לאורך המסדרון שהוביל לחדרי. אמא לחצה לי את היד. היד שלה הייתה חמה. שלי הייתה קרה ודביקה. "אין לך מה לדאוג,שון," היא אמרה ברכות. נעליה נקשו על ריצפת האריחים הקשה. אבא מילמל את מספרי החדרים שחלפנו על פניהם. "12ב'.. 14ב'.. 15ב'..." "ניתוח שקדים זה לא ניתוח מסובך,"אמרה אמא בפעם המאה לפחות. "הגרון שלך יכאב כמה ימים.ואז הכל יסתדר ." הנעליים של אמא נקשו במורד המסדרון כמו תיקתוק שעון. "אבל למה בכלל להוציא אותך?" ייבבתי."אני מאוד קשור אליהם ריגשית!" אבא ואמא צחקו. אני תמיד מצליח להצחיק אותך. זה כישרון די מועיל כשהם כועסים.כמובן שהם לא כעסו עלי היום.אבל תמיד אני מתבדח שאני עצבני. "רק תחשוב על זה, יותר לא תסבול מכאבי גרון איומים כשאתה מצטנן" אמר אבא,עיניו עדיין נעוצות במספרי החדרים על הדלתות. "יותר לא תסבול מבלוטות נפוחות." "איזה כיף לי," מילמלתי בזעף. "לאף אחד מהחברים שלי לא הוציאו את השקדים,איך זה שדווקא לי צריך? ועוד בליל כל הקדושים!?" "את ילד עם המון מזל,"אמר אבא. גם הוא בדרן רציני. "אבל ליל כל הקדושים זה החג שאני הכי אוהב!" אמרתי.אני אוהב להפחיד אנשים,אני אוהב שמפחידים אותי.ועכשיו אני מפספס את כל הכיף. איך יכולתי לדעת שזה עומד להיות ליל כל הקדושים הכי מפחיד בחיי?

scooby4

New member
../images/Emo35.gifX2

את כתבת את זה
איך זה קשור לא/א.א

"אני לא מרטין-פרק 2

כשפנינו בפינה שמעתי ילד בוכה בקול. אמא נאנחה." יש פה הרבה ילדים חולים שון.ילדים ממש חולים.אתה צריך לזכור איזה מזל יש לך. יש פה ילדים עם בעיות רציניות." כמה דקות לאחר מכן פגשנו ילד עם בעיות רציניות. קראו לו מרטין צ'רלס.השם שלו הופיעה על לוח שהיה תלוי על מיטתו. ראיתי את מרטין שעמדתי בפתח חדר 22ב'. המיטה שלו עמדה ליד החלון.מיטה ריקה-המיטה שלי ניצבה מצדו השני של החדר,ליד קיר בצבע ירוק-קיא.בחנתי את שותפי לחדר . ילד נמוך עם עניים כהות ושיער חום קצר-קצר.הוא ישב על קצה המיטה מטלטל את רגליו ונועץ מבטים זועמים לעבר שתי אחיות במדים לבנים. "אני לא מרטין!"הוא צעק. אחת האחיות אחזה במזרק גדול ביד אחת.השניה ניסתה לקפל את שרוול הפיג'מה הירוקה של מרטין. "בבקשה מרטין.." היא התחננה. "אני לא מרטין!!" הוא צעק ועקר בכוח את ידו מאחיזתה של האחות. היא נבהלה ונסוגה לאחור. "מרטין, זאת רק דגימת דם,"אמרה האחות השניה . "אני לא מרטין! אני לא מ-ר-ט-י-ן!!"" הוא צעק והלם באגרופיו על המיטה. "כן,כן,שתינו כבר שמענו את הסיפור הזה,"רטנה האחות. ואז הסתובבה וראתה אותנו עומדים בפתח החדר. היא הניחה את המזרק וצעדה לקראתנו."את שון דיילי?"היא שאלה. עניתי בחיוב. "המיטה שלך שם,שון"אמרה האחות. "מה שלום הגרון שלך?" "די כואב". התיישבתי על במיטה "מה יש לו?" אמא ברימה אצבע אל שפתיה ,"ששש. הוא נראה מפוחד מאוד". רציתי לראות מה הן עושות לו.אבל האחיות סגרו את הווילון שהפריד בין שתי המיטות. בזמן שסידרתי את הדברים שלי שמעתי אותו שוב צועק "אני לא מרטין!! תעזוב אותי! אני לא מרטין..!!!" כמה דקות לאחר מכן נפתח הווילון ואחת האחיות נכנסה לצד שלי של החדר.היא דנה בראשה."מסכן קטן," היא אמרה חרש. "מה יש לו?"שאלתי. "מרטין צריך לעבור ניתוח רציני מחר, הוא כ"כ מפחד שאני חושבת שהוא מצליח לשכנע את עצמו שהוא מישהו אחר." "את רוצה להגיד ש-?" התחלתי להגיד. "הילד האומלל מנסה לעבוד עלינו מאז שהגיע לכאן.הוא טוען בעקשנות שהוא לא מרטין.הוא רוצה שנאמין לו שהוא לא הילד הנכון." "זה נורא," אמרה אמא. "אתם בטוחים שהוא הילד הנכון?" שאל אבא. "כן,מרטין צ'רלס ,גם אם הוא טוען שלא." "איזה מן ניתוח זה?"שאלה. "צריכים לקרות לו את הכף רגל" היא לחשה אלי. ** אני אמשיך מחר

אני לא מרטין-פרק 3

רופאים ואחיות נכנסו ויצאו מהחדר במשך כל אחר-הצהריים. הם הסביר לי בפעם המיליון על הניתוח להוצאת שקדים ואמרו לי למה עלי לצפות. אמא ואבא נשארו עד לארוחת ערב,לא ממש מצאנו נושאים לשיחה. לא יכולתי להפסיק לחשוב על מרטין. עצם המחשב שיכרתו לו את כף הרגל גרמה לכף רגל שלי לעקצץ בטירוף!הבטן שלי התכווצה בעיוות. מה הפלא שהוא כל כך פוחד. אחרי ארוחת הערב הכל נעשה שקט מאוד .יכולתי לשמוע תינוק בוכה במורד המסדרון ,טלפונים צילצלו ואחיות דיברו מחוץ לחדר. ניסיתי להיות אמיץ אבל הרגשתי קצת בודד כשאמא ואבא עזבו. זה ליל כל הקדושים,חשבתי .אני לא אמור להיות כאן. התחלתי לדמיין רוחות רפאים ומתים חיים וערפדים שטים להם חרש במסדרונות של בית החולים. לקחתי ספר וניסיתי לקרוא.אבל לא הצלחתי להתרכז כל רעש קטן הקפיץ אותי. שמעתי עגלות מתגלגלות במורד המסדרון,לחישות,מכונות מחדרים אחרים ומידי פעם גם צעדים במסדרון. סגרתי את הספר.אני לא יכול לקרוא,אני מוכרח לדבר עם מישהו. נשמתי נשימה ארוכה ומשכתי את הוילון. "היי",קראתי לעבר שותפי לחדר."אני שון דיילי מחר יוציאו לי את השקדים." הוא ישב במיטה וקרא קומיקס,הוא הפך דף ואז הסתכל עלי. "אתה מרטין,נכון?" "הוא פתח את פיו וצעק "אני לא מרטין!!" "הו,סליחה" נרתעתי. איזה דביל אני ,חשבתי.למה אמרתי את זה?? ישבתי על המיטה,"אתה אוהב קומיקס",שאלה. "לא ממש,"הוא אמר וזרק את החוברת לריצפה. "מרטין אוהב קומיקס,אבל אני לא!" "הו.." אין ספק שהוא ילד מוזר,חשבתי לעצמי. לא יכולתי לעצור את עצמי,כל הזמן העפתי מבטים לעבר רגליו שהיו מוסתרות מתח לסמיכה. "אהה..איפה אתה לומד?" שאלתי. "אני לא לומד בבית ספר של מרטין."הוא אמר ובחן אותי במבטים מוזרים "אני לומד במקום אחר." איזה פחד,הצטערתי שבכלל פתחתי את השיחה.אבל עכשיו מאוחר מידי. "איפה" "בעמק,"הוא אמר. "לא רע שם." הוא הפסיק לנעוץ בי מבטים והתחיל להירגע.דיברנו קצת על בית ספר,על אחים ואחיות,סרטים וגם קצת על ספורט.שנינו חשבנו שנורא חבל שאנחנו תקועים בבית חולים בליל כל הקדושים. משם עברנו לדבר על ממתקים שכל אחד אוהב. עדיין שוחחנו כשאחת האחיות נכנסה לחדר בעשר."זאת הפעם האחרונה שלך לשתות כוס מים,מרטין" היא אמרה. הוא הלם באגרופיו על המיטה . "אני לא מרטין!ואני לא צריך ניתוח!!" "די,תפסיק עם זה מרטין,תשתה את המים." "אני לא מרטין!!אני-לא-מרטין!!".היא גלגלה את עיניה בעייפות. "מה איתך,שון?" "לא תודה,"עניתי. היא אמרה לנו לילה טוב ויצאה מהחדר.שמעתי את קול צעדיה מתרחקים במסדרון ופניתי בחזרה למרטין,גיליתי שהוא בוחן אותי בעיון . "אתה ישן חזק?"הוא שאל. "סליחה?" השאלה הפתיעה אותי. "אתה מאילו שישנים חזק ??" הוא תבע. "אממ..אני חושב שחזק" הוא בחן אותי לרגע אחד נוסף ואז סגר את הווילון ,"אני עייף," הוא אמר בקרירות

Tapuda

New member
כןב אמת יאלללה תמשיכי ואולי תעשי את

זה ביחד ככה שלא נצטרך לחכות? או שאת ממציאה את זה על המקום?

רוצים המשך! רוצים המשך! הפגנה!

לא חשוב על מה! רוצים המשך לסיפור "אני לא מרטין" של ג'אגד ליטל פיל!

"אני לא מרטין"-פרק4

לא חשבתי שאצליח להרדם.אחיות דיברו מחוץ לחדר.שמעתי ילדה משתעלת בחדר הסמוך. אבל להפתעתי,נרדמתי במהירות ושקעתי השינה עמוקה. היו לי חלומות ממש מוזרים,באחד מהם מישהו רדף אחרי במורד מסדרון ארוך וירוק.מישהו..שאת פניו לא יכולתי לראות .בחלום אחר הכלב שלי היה יותר גדול ממני,ועוד חלומות מוזרים. אבל החלום שזכור לי הכי בבהירות,הייתי בבית חולים,ילד עמד ליד המיטה שלי.הוא אחז בשני לוחות בית חולים,יכולתי לקרוא את השם על אחד הלוחות:"מרטין צ'רלס". הילד תלה את הלוח על המיטה שלי ואז,מחייך,הוא הסתלק משם,נושא את הלוח השני תחת זרועו. כהתעוררתי ,לא ידעתי אם אני עדיין חולם. שני גברים בחלוקים לבנים עמדו ליד המיטה שלי,הם גילגלו אלונקה ארוכה לעבר המיטה שלי. אחד מהם הרים את הלוח התלוי על המיוה ואמר לעמיתו,"זה הוא." "מה?" התבוננתי בהם המום,מנומנם למחצה.מה קורה פה? תהיתי. הם הרימו אותי בעדינות והעבירו אותי לאלונקה. "בזהירות,מרטין" אמר אחד מהם,מרפה את אחיזתי מהסדין. "לא-חכו רגע!!"קראתי בקול חנוק .ניסיתי להזדקף."אני לא מרטין!" אחד מהם החזיק אותי בזמן שהשני הרים את הלוח מהמיטה וקרא בקול "מרטין צ'רלס,קדימה זזים". הם גילגלו אותי לעבר הדלת. "לא תפסיקו,אני לא מרטין! זה הוא..הוא מרטין!" הם הדפו את האלונקה במורד המסדרון הריק."הם אמרו לנו שזה מה שתגיד,"אמר הגבוה מביניהם."הם אמרו שאתה משקר בקשר לשם שלך מהרגע שהגעת לכאן." "הם אמרו לנו להתעלם ממך,"הוסיף השני. "אבל אני לא מרטין!"צרחתי בכל כוחי."בבקשה-אתם מוכרחים להקשיב לי! אני לא מרטין!" הרחק במורד המסדרון ראיתי את מרטים מגיח מפתח החדר .הוא נופף לי לשלום,חיוך רחב היה מרוח על פניו. ואז נסגרו דלתות המעלית מאחורי.

black flower

New member
מה הולך פה?

למה לעזאזל אין המשך?!?! אני דורשת המשך!!! מה קורה לילד???????? ומי זה המרטין האמיתי??? המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

*בודקת*

ר' ל' סטיין
חולה על סידרת צמרמורת..שהייתי בכיתה ד' קראתי את כל הספרים שלו!!

scooby4

New member
לא מת עליו...

כשהייתי בכיתה ד' קראתי את כל הספרים של קופיקו ודני דין. הספרים שלו נראו לי יותר מדי אוף מציאותיים, חוץ מזה כל סיפור היה מותח אבל תמיד הסוף היה ממש
.

positive energy

New member
מתעב אותו

עד כתה ד'-ה' הייתי מכור לספרים שלו, אשכרה הגעתי למצב שקראתי את כל הספרים שיצאו בארץ והייתי צריך לחכות עד שיצא הספר הבא!!! (ותזכרו, מדברים על 40-50 ספרים). אחרי זה עברתי ממקום נידח בדרום למקום שכוח-אל בצפון ואת הספרים שמתי בצד ולא שמתי לב אליהם, אחרי איזה שנה התחלתי לקרוא את הספרים מחדש ופשוט הזדעזתי מהדבר המגעיל הזה!!! אני יכול לכתוב ברמה יותר גבוהה!!! וזה לא אמור להיות ספר לילדים קטנים, זה ספר לכיתות ב'-ו', אמורה להיות איזהשהיא רמה לפחות...

למעלה