אני לא מתה על שיפרה אבל

sarit115

New member
אני לא מתה על שיפרה אבל

היא הרבה יותר יפה כשהיא מרימה את הפוני שלה..עם הפוני למטה פשות מכסה את פניה..אבל אני לא מבינה את דבריה..היא מדברת מהבטן..כמו עם פה סגור... מישהוא יכול להגיד לי עם שי דיבר איתה בכלל איך שאמר ללאון?? האם השיחה היתקיימה??? תגובות??

קאראט

New member
לשפרה ניחנה באמנות הדיבור - על כך אין עוררין

אני גם לא מתה עליה, אבל יש בה משהו. צורת הדיבור שלה, נועם הליכותיה, דרך ארץ - טמונים בה. גם אותי מעניין מה נאמר בינה לבין שי. לא להאמין באיזו שיטתיות היצור הזה תופס כל אחד מבני הבית ומזבל לו במוח.

כל יום יש שרשור עדכונים יומיים

השיחה של שי עם שפרה התחילה אחרי 4.. בגלל השעה לא היו הרבה שהקשיבו לה.. אני ראיתי את השיחה בהתחלה הוא דיבר איתה על מה שקרה עם ליאון כחצי שעה וזה התיש אותי באיזשהוא שלה בפסקתי להקשיב לו.. השיחה של שי ושרפה בעידכון היומי

u r a n i a

New member
בעניין הפוני - אני לגמרי מסכימה איתך

הרבה יותר יפה לה ככה. עם הפוני היא נראית כמו דודה ספרנית

Fairywitch

New member
להירגע עם ירידות על ספרניות../images/Emo3.gif

זה מזמן לא כמו שחשבתן

על שיפרה - כנסו

אני חייבת להודות שבהתחלה חיבבתי את שיפרה,היא נראתה לי אחת חמודה, לא מתערבבת ואמיתית, כשעברו השבועות קרה לי בדיוק ההיפך, ממשהי חמודה היא הפכה לפשוט בילתי נסבלת (עד כדי כך), ה"מתיקות" שלה וה"טוב לב" שלה נראה לי פשוט מזוייף,היא מודעת טוב טוב למצלמות וחושבת שככה אנשים יתחברו אליה, היא רק לא יודעת שכלפי חוץ היא נתפסת כמישהי צבועה,מפונקת (שימו לב לדיבור המעצבן משהו,לא ייאמן אחרי כל 2 משפטים יש את המילה "כאילו" ושימו לב איך היא אומרת את המילה כן, "כה" ואיך שהיא מדברת עם הידיים (מתיימרת להיות "פילוסופית") - שלא לדבר על השירה הילדותית שמביאה רק עצבים),בטוחה שהיא הכי "חכמה" בבית,ובמילה שמסכמת את הכל שיפרה פשוט -מ-ש-ע-מ-מ-ת,חבר'ה זה לא קורה רק לי ולסובבים אותי,שימו לב שזה קורה גם בתקשורת עצמה,אם ראיתם האחות הקטנה בביפ,תראו שרוב האורחים שמגיעים לשם קרה להם בדיוק מה שקרה להרבה מאיתנו,ממשהי שלכאורה נראתה מעניינת הפכה למישהי לא אמיתית ונתפסת כצבועה... חבר'ה זוהי תוכנית ריאלטי ואני בכל אופן מחפשת שם (ואין מה לעשות נראה לי שרובם כאלה) גם קצת אקשן, אם הייתי מחפשת איזשהו לימוד פילוסופי אולי היה נחמד לי לראות את שיפרה, כאן לדעתי זה לא המקום, היא פשוט משעממת, רק תחשבו לכם מה יהיה כשהדיירים החדשים יכנסו, אם לא יהיה את יוסי עינב אשר וונסה ושי (עם כמה שאני לא אוהבת את וונסה ושי) יהיה סוף סוף פשוט "שמח",שוב זאת תוכנית ריאלטי אני מודה שהאקשן עושה בחלקו הגדול את התוכנית,לצערי אם שיפרה תישאר מה יקרה עם הדיירים החדשים?? לנתח את "הידעת" שעל שקית הבמבה??? או גרוע מזה,היא תלמד אותם איך לסרוג???? בכל אופן זוהי דעתי שלי ושל הסובבים אותי...

סתונית5

New member
מאוד אוהבת את שפרה

בימים הראשונים רק הצצתי מדי פעם ל LIVE באינטרנט. שפרה משכה את תשומת לבי תחילה במראה המיוחד. משפט המחץ "נעים מאוד, אשה". שאמרה לערן בנסיונות הפסאודו חיזור שלו אחריה, קנה אותי. באותה הזדמנות היה לי ברור שלמרות שכביכול מגיבה לחיזוריו, בינה ובין צבר (שנוכח בשיחה והיה מאוד משועשע מהשנינות שלה), הולך להתפתח משהו. ככל שחלף הזמן למדתי עליה יותר. חייבת לציין שאני אוהבת מאוד אנשים שחזרו בשאלה. היתה תקופה שלא אהבת את הביטוי. כעת כן. כי בעיני זה מתמצת תהליך שעובר על אנשים שזונחים את האמונה משום שלא חוששים לשאול שאלות ולא אוהבים ומסופקים מהתשובות. בניגוד לרבים שזונחים את הדת כי לא עומדים בפיתויי החילוניות, אך מגדירים עצמם "מסורתיים" ולא אחת "נוזפים" באתאיסטים מתוך אידאולוגיה. המומים מכך שהיא חצתה את כל הגבולות. דוגמאות לכך לא חסרו גם ב"אח הגדול" וכאן בפורום... לכן גם בניגוד לרבים בפורום שלא מקשיבים לה, או לעיתים קרובות טוענים שהיא "חופרת", או שהיא לא "לא סגורה על עצמה", אתם צודקים, זה אחד היסודות לאופן חשיבתה. לבחון אספקטים שונים ודעות שונות. היא תשאל ותחקור לפני שתחליט ולעיתים קרובות תגיע לדיעה שונה מאוד מהמקובל. כמו רבים כאן אני לא עיוורת לחסרונותיה. לדברים הלא קלים שעברו עליה בתקופה האחרונה והתבטאו גם בשחיקה במראה החיצוני. לתאטרליות שלה, כמו גם ללשון משוחררת מדי בנושאים ששתיקה בהם היתה משרתת אותה טוב יותר. זה לא פגע בחיבתי אליה. זה הפך אותה בעיני לאנושית. במבחני האמת, בעיקר במשימת האי שינה היא הוכיחה גדלות ואצילות נפש נדירים. כך גם בהתנהלות יום יומית בבית. כמו גם ההודאה בפני איתי שחשבה בתחילה שהוא מציק.... הבנתי שגם בחייה מחוץ לוילה היא אשה מיוחדת, עם "הסטוריה" לא קלה, אבל זה לא הנושא ולכן למרות שאיני יכולה להמנע מלהעריך אותה על המעט שנודע מדבריה, אין זה המקום לדון בכך. אני רואה לפני אשה צעירה,יפה, נשית, מוכשרת, עם לב ענק ששבור כעת במידה רבה שלמרות זאת מוצאת את הכוח לחבק, לעזור ולעודד אחרים. גם כאלה שלא תמיד מגיע להם. הלוואי והיחתי מאמינה שיש לה סיכוי לעבור את המהמורות שבדרך ולזכות. מגיע לה. גם בגלל מי שהיא וגם בגלל החלום הקטן שיש להבטיח את עתידם של אחיותיה ואחיה. ותודה שהחזקתם מעמד עד עתה.

קמבילי

New member
רק פור דה רקורד: התספורת כולל הפוני נפלאה

כדי שלא יצטייר מהפתיל הזה שהתספורת של שפרה לא מוצאת חן בעיני אף אחד. בעיניי היא הברקה ומחמיאה לה מאד, ומדגישה את האישיות קובעת הטרנדים שלה. מה שכן, הסתכלתי היום בקטעים מהשבועות הראשונים ונוכחתי לדעת שעיניי לא הטעוני - שפרה היתה הרבה יותר יפה, היא היתה זוהרת ממש. שני הקילו שעלתה, שהם לכאורה מעט מאד, ניכרים לא לטובה בפניה ובגופה. -------------------------- שריתי, אם את לא מבינה את הדיבור של שפרה את צריכה לבדוק מה המצב אצלך, כי היא האדם עם הדיקציה הכי ברורה בבית.

shiiiiira

New member
שיפרה מקסימה, הבעיה אצלה שהדיבור כביכול

הורס לה כי אנשים חושבים שהיא מתנשאת בגלל זה זה בעצם ההתנהגות הטיבעית שלה והדיבור הטיבעי שלה זה לא שהיא מתנשאת בכוונה או מחייכת בצביעות זאת היא ככה, זה פשוט ניראה אחרת.

למעלה