על שיפרה - כנסו
אני חייבת להודות שבהתחלה חיבבתי את שיפרה,היא נראתה לי אחת חמודה, לא מתערבבת ואמיתית, כשעברו השבועות קרה לי בדיוק ההיפך, ממשהי חמודה היא הפכה לפשוט בילתי נסבלת (עד כדי כך), ה"מתיקות" שלה וה"טוב לב" שלה נראה לי פשוט מזוייף,היא מודעת טוב טוב למצלמות וחושבת שככה אנשים יתחברו אליה, היא רק לא יודעת שכלפי חוץ היא נתפסת כמישהי צבועה,מפונקת (שימו לב לדיבור המעצבן משהו,לא ייאמן אחרי כל 2 משפטים יש את המילה "כאילו" ושימו לב איך היא אומרת את המילה כן, "כה" ואיך שהיא מדברת עם הידיים (מתיימרת להיות "פילוסופית") - שלא לדבר על השירה הילדותית שמביאה רק עצבים),בטוחה שהיא הכי "חכמה" בבית,ובמילה שמסכמת את הכל שיפרה פשוט -מ-ש-ע-מ-מ-ת,חבר'ה זה לא קורה רק לי ולסובבים אותי,שימו לב שזה קורה גם בתקשורת עצמה,אם ראיתם האחות הקטנה בביפ,תראו שרוב האורחים שמגיעים לשם קרה להם בדיוק מה שקרה להרבה מאיתנו,ממשהי שלכאורה נראתה מעניינת הפכה למישהי לא אמיתית ונתפסת כצבועה... חבר'ה זוהי תוכנית ריאלטי ואני בכל אופן מחפשת שם (ואין מה לעשות נראה לי שרובם כאלה) גם קצת אקשן, אם הייתי מחפשת איזשהו לימוד פילוסופי אולי היה נחמד לי לראות את שיפרה, כאן לדעתי זה לא המקום, היא פשוט משעממת, רק תחשבו לכם מה יהיה כשהדיירים החדשים יכנסו, אם לא יהיה את יוסי עינב אשר וונסה ושי (עם כמה שאני לא אוהבת את וונסה ושי) יהיה סוף סוף פשוט "שמח",שוב זאת תוכנית ריאלטי אני מודה שהאקשן עושה בחלקו הגדול את התוכנית,לצערי אם שיפרה תישאר מה יקרה עם הדיירים החדשים?? לנתח את "הידעת" שעל שקית הבמבה??? או גרוע מזה,היא תלמד אותם איך לסרוג???? בכל אופן זוהי דעתי שלי ושל הסובבים אותי...