אני לא מתכוונת לשים את המסכה

אני לא מתכוונת לשים את המסכה

אין מצב!!! שאני שמה את המסכה המפחידה הזאתי כאילו היא עוזרת.... אני מעדיפה להיחנק מהגזים ולא להיחנק מהמסכה הזאתי!!! אבל אלינו בחחחחיייים לא יגיע טילים אני גרה בק"ש אולי יהיו כמה קטיושות אבל טילים לא יגיעו לפה.... אז אני מזמינה את כולם לבית שלי... כוס קפה.. יהיה כיף חיחיחיח

Pagra Baleben

New member
המסיכה זה הדבר היחיד שמפחיד אותי

בכל המלחמה הזאת! יאבא אם אני רואה מישהו עם המסיכה אני מתחילה לצרוח ולהתעלף! חוץ מזה שהיא מאוד לא נוחה, וגם לא ממש עוזרת

עד גיל 10 (בערך) ../images/Emo16.gif

כל פעם שדיברו על מסכה/עירק/וכדומה ממש ממש ממש פחדתי, וניסיתי לא להקשיב... בעצם זה היה עד לפני גיל 10... במתיחות הקודמת (נראה לי שזה היה 98), תמיד שהייתי באוטו (בעיקר עם סבתא וסבא, בדרך חזרה מבן-דוד שלי), והיה ברדיו את מבט (
) שמתי את המעיל עליי, וניסיתי לסתום אוזניים, ולא להקשיב... רק בגלל שממש "פחדתי" מהמסכות... גם תמיד שהראו בטלוויזיה/עיתון תמונה של מסכה, ישר לא הסתכלתי... אבל, המסכות זה בסך הכל גומי שחור, עם פלסטיק שקוף כדי להסתכל, ועיגול אפור קטן שמסנן אוויר... המסכות ממש לא חונקות, אולי קצת לא נוחות לכמה שעות, אבל לא יותר מזה. ואגב, היי, אני חושב שאני אצטרף לפורום..
ניר

אותי המסכות לא מפחידות

(ובכלל,זה נורא מלחמת הכוכבים סטייל). מה שמדאיג אותי הוא איך אני ארכיב את המשקפיים שלי אם נצטרך לחבוש מסכות.בעיקרון אפשר להרכיב את המשקפיים על המסכה או להשתמש בעדשות מגע,אין לי עדשות מגע ואני לא מבינה איך אפשר להרכיב משקפיים על המסכה. יש פה מישהו עם משקפיים שזוכר מה הוא עשה במלחמה הקודמת?

שמקורי

New member
just passing by...

אסור להשתמש בעדשות מגע!!! הן יוצרות ואקום בתוך המסכה! בכל מקרה, אין לך ברירה אלא לשים את המשקפיים על המסכה, פשוט במקום שהן אמורות להיות על הפנים, מול העיניים.

משקפיים... ../images/Emo22.gif

תודה לאל אין לי כאלה... המסכה קצת מאוד מפחידה אותי.... אולי מהסיבה שמעולם לא שמתי מסכה? חח, אני כבר מדמיינת לעצמי (חס וחלילה): שיעור מתמטיקה, הילדים חורפים...
לפתע אזעקה
, יורדים עם ערכות המגן למיקלטים, יושבים צפופים...
לאחר כמה דקות כל האנשים עם מסכות ניראים כמו זבובים (חי חי חי
), המורה הרשעית שלי לספרות מנסה להידחס על תוך המסכה...
חחחח, אני מקווה שזה לא יקרה... אני בכלל לא חושבת שאני אצתרך מסכה- אני גרה בירושלים... זה כניראה לא יגיע לכאן...! מי אמר שעדשות מגע יוצרות ואקום?

למעלה