אני לא נירדמתתתת מותר להסתולל פוווו

Mוניk

New member
אני לא נירדמתתתת מותר להסתולל פוווו

חחחחחחחחח עכסיו יש קונצ´רטו בלויזיה וג´קוב נירדם עייפתי אותו טוב טוב ומה אני עוסה פהההההההההה טוב יס לי רעיונית אני הולכת לצייר לי איזה ציור המשך לעבודה לא גמורה לילה טובבבבבבבבב אנשים טובים באצע הדרך אנשים טובים מאוד אנשים טובים באמצע הדרך ואיתם אפשר לצעוד אהההההההה שמאל ימין שמאל ימין שמאללללללללל במקוםםםםםםםםםםם דרוךך טופ טופ עמוד דומ טובב יאאלה נח חופשי סה לע פוליטקה סה סיר יסן נוסןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מוניק

Mוניk

New member
חוצי../images/Emo24.gif מתוקית סלייייי מואהההה

הצבעים עושים ריח חריףףףף אז ויתרתי להלילהההה למעעע ס´קוב אומר לי חנקת את הבית אוףףףףףףףףףףף חוציייייייי
מוניק

חחחחחחחחח זרוקי חמודה ../images/Emo39.gif

ואללה את זרוקה על כל הראש, אבל מה זה חמודה חבל"זזזזז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שבוע טוב מוניקי, שבוע טוב פורום ישנוני

Mוניk

New member
מתה עליכםםםםםםםםםםם../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

חחח ועוד רציתי להמשיך להציק לכם כל הלילה אבל אופפפפפפפפפפפפפפפ הפורום החליט שהוא מבצע איתחול עממה דווקא שיש לי נדודי שינעעעעעע מעעע אוהבת אתכםםםםםם מואהההההה}{ וטאי אני מתה על הגורילה הזה ששלחת כפרעעע עליו בלי פוזות חמודדדד מוניק

danistar

New member
לדעתי את צריכה לגשת למוסך דחוף

משהו בסטרטר אצלך נתקעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע . וכמו שתמיד אני אומר "בההההההההההההההההההההההה" !!

Mוניk

New member
יאאא

דניאל אני שומעת קצת ציניות או נידמה לי?....... הומור הומור מאמי עדיין לא הזיק לאיש מוניק

danistar

New member
ציניות ממני ?? ../images/Emo140.gif

בכלל לא ( אלה אם תרצי לדבר פוליטיקה אבל אז חצי מדינה צינית ) . הכל היה בהומור ..

למעלה