אני לא נירדמתתתת מותר להסתולל פוווו

Mוניk

New member
אני לא נירדמתתתת מותר להסתולל פוווו

חחחחחחחחח עכסיו יש סתם תוכנית בטלויזיה וג´קוב נירדם עייפתי אותו טוב טוב ומה אני עוסה פהההההההההה טוב יס לי רעיונית אני הולכת לצייר לי איזה ציור המשך לעבודה לא גמורה תמיד יש לי כאלה
לילה טובבבבבבבבב אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאוד אנשים טובים באמצע הדרך ואיתם אפשר לצעוד אהההההההה שמאל ימין שמאל ימין שמאללללללללל במקוםםםםםםםםםםם דרוךך טופ טופ אחורה פנהההה
עמוד דומ טובב יאאלה נח חופשי
סה לע פוליטקה סה סיר יסן נוסןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק לא פיירררר תתעורווווווו חחחחחחח אני אציק לכם מפכפת לי
מוניק

מוניקי ששששששששש........ אל תאירי

אותם, נראה לי ישנים כולם, או יצאו לבלות........... מה נעסה נ'חנו?, מה נעסה????????????????

Mוניk

New member
חופ אתה פו מאמי

בואי נעשה בלאגן אני כבר התחלתי הבאתי לפה סיפור מאתר אירוטיקה וואו בטח טאקי בבוקר תהרוג אותי וי וי וי חופי מה עושים הסיפור כבר פו באמת מה נעסה? יס לך רעיונית?

Mוניk

New member
מכירה שרביט אבל הוא יוסנת../images/Emo3.gif

חחחחחחח חוף יס לך מטה קסמים?

וואלה מוניקה פעם היו כאן

מסיבות, היו בירות, היה מלא אוכל, היו רוקדים על שולחנות, עכשיו נהיה פה כזה רציני כולם ישנים שיהיה להם כוח בשבת אז ששששששששש שששששששששש אל תעירו את הענק

Mוניk

New member
קרוסי../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif

דירבלאק להרדם

Mוניk

New member
יאאלה הינה קרוסי יביא בירה

אני מביאה יין בייגלה זיתים מה עוד את רוצה אייריש כל שתבקשייייי ומי הענקקק לא מכירה

Crossface

New member
יש לי רעיון

יש פסנתר אז אירושימה תנן לנו
ואחר כך נשים מוסיקת ג'ז

Mוניk

New member
אופס אני מחכה קרוסי

באמת באמת אני אוהבת את הצליל שלללל הסקס-סופון עכשיו בערוץ 2 יש סרט ואחד שם מנגן בסקס-סופון מממ יאמי ממי

למעלה