אני לא נציגת אגודה אבל בלי קשר חשוב לדעתי

kitiaria

New member
אני לא נציגת אגודה אבל בלי קשר חשוב לדעתי

שכל אחד ישרשר פה שאלה ואם מישהו יידע את התשובה זה יכול לעזור להרבה סטודנטים לדעתי הסטודנט הוא האדם החשוב ביותר באוניברסיטה אבל זה לא סדר העדיפויות הקיים לכן אני מאוד מבקשת שמי שיש לו שאלה בקשר לכל בעיה או התלבטות שיש לו שיפרסם את השאלה שלו. בלי קשר למי הוא נציג או לא נציג בלי קשר לפוליטיקה פנימית כולנו סטודנטים ואם אפשר לעזור, זה הדבר הכי חשוב מכיוון שאין פורום פעיל אחר של האוניברסיטה שהוא רציני ופעיל אני מקווה שהפורום הזה יצליח אם לי מישהו היה עוזר בשנה הראשונה כמו שכל אחד אולי יכול לעזור לאחר היה יכול להיות הרבה יותר קל אז כדי לחסוך כאבי ראש מי שיש לו שאלה או התלבטות, שישאל לא בטוח שיהיה מי שיוכל לענות, אבל שווה לנסות שתהייה לנו שנה מוצלחת

amitk80

New member
גם אני מסכים

עם החבר'ה שפתחו פה את השרשור. מי שצריך עזרה בכל פרט קטן שלא יתבייש לעזור. בשביל זה אנחנו פה, לעזור אחד לשני. חג שמח, עמית

לי יש שאלה אולי תוכלו לענות לי?

אני צריכה לעשות חופשי סמסטריאלי שנתי. זו השנה הראשונה שלי באוניברסיטה. אז אני לא מבינה, מאיזה תאריך אפשר להזמין? כי הבנתי שההנחה ניתנת לחברי האגודה בלבד (או שאני טועה?) והרי מצלמים מה 9 לחודש ומן הסתם אני צריכה להזמין את החופשי סמסטריאלי עוד לפני התאריך הזה. אשמח להסברים.

למעלה