אני לא סינדרלה שמי לא שלגיה שירים על דמויות מהאגדות...
א אתנה33 New member 25/6/02 #2 אגדות שלגיה עם כול הגמדים / מספרים בעיר שלבבך הוא קרחון ולכן קוראים לך שלגיה כי סינדרלה היא האגדות כולן כי אין אחת באגדות אשר תידמה לה כשדינאל ישן פיות אליו באות / ושלגיה וכל שבעת הגמדים טמבולינה טמבולינה גברת אגודל היא כול כך קטנה אין לה שום משקל
אגדות שלגיה עם כול הגמדים / מספרים בעיר שלבבך הוא קרחון ולכן קוראים לך שלגיה כי סינדרלה היא האגדות כולן כי אין אחת באגדות אשר תידמה לה כשדינאל ישן פיות אליו באות / ושלגיה וכל שבעת הגמדים טמבולינה טמבולינה גברת אגודל היא כול כך קטנה אין לה שום משקל
ק קוציני New member 25/6/02 #5 הו מה יפים הלילות הקסומים עת פייה עם נסיך ובת מלך רוקדים נסיכה וצפרדע ארנב וגמד שרים עד אור בוקר רוקדים יד ביד.
הו מה יפים הלילות הקסומים עת פייה עם נסיך ובת מלך רוקדים נסיכה וצפרדע ארנב וגמד שרים עד אור בוקר רוקדים יד ביד.
א אקווה New member 25/6/02 #6 הנסיך הקטן (מפלוגה ב´) בשמלה אדומה נחשב? (תמיד היתה לי אסוציאציה של כיפה אדומה כששמעתי את השיר)
ר רוח של תשוקה New member 25/6/02 #10 "אני וסינדרלה יכולים לנסוע הביתה עם פנס קדמי אחד" השיר המוכר של Wallflowers One HeadLight