אני לא פה כמה ימים ותראו מה קורה!!

AvocadoWoman

New member
אני לא פה כמה ימים ותראו מה קורה!!

חחח סתם..
תראו- לפני שבוע או יותר העלנו את ההצעה של האורחן.. מה קרה פתאום כולם קופצים "זה לא טוב" "לא נעים.." וכדומה?! איפה הייתם שבוע?! תראו- לדעתי- ללכת לאמפי לדשא (אויי באמת אתם בכוונה רוצים שאני שוב אומר את זה נכון?!?! נו באמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!! חחח) זה רעיון.. אממ.. לא טוב. אתם באמת רוצים לשבת על הדשא, באמצע האמפי?! ככה סתם..? ורותוש- הרעיון של האקליפטוס נחמד אבל.. לא יודעת.. עדיף ללכת בפעם הראשונה למקום שבו לא צריך לעבוד בצוות כי אנשים עדיין לא מכירים אחד את השני.. אז כנראה כפי שהבנתם- אני בעד האורחן וכמו שאסתי אמרה (go amsalem!) מי שלא רוצה לנסוע עם בעלי המכוניות
נארגן כולנו מונית. אז אל תהיו כבדים- כי כמו שהאקליפטוס הוא 2 דקות מבית שמש- ככה בערך גם האורחן. ובקשר לריח ולנרגילות- נראה לי שאפשר גם לשבת בחוץ או משהו לא? טוב זה כבר לטיפולו של אמיתי.. תגידו מה אתם חושבים..

General Zod

New member
למה את כותבת לפני שאת חושבת?!

האורחן "נשמע" לך כמו החווה???????!!!!!!! את אף פעם לא היית שם, איך את יכולה להגיד דבר כזה?! וחוץ מזה, גם ככה לא כולם מתכוונים לבוא.

faith2

New member
...

לפי ההודעה רשום "נשמע"...לא "נראה"...לא כי פשוט כמעט בילבלת אותי, ולרגע חשבתי שבאמת הייתי שם...באורחן, אך לאחר שבריר שניה של תסכול מהזכרון הקצר והלקוי שלי, נזכרתי שלא הייתי שם ולכן כמו שרשמתי האורחן רק _נשמע_ כמו החווה....

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

General Zod

New member
נו ו..............

מה את רוצה להגיד בזה?! או שהייתי כבר אמור לקלוט את המרמזים הגאוניים שלך.

למעלה