אני לא רוצה לבעס וזה...

Rock Bottom

New member
אני לא רוצה לבעס וזה...

אבל איסטנבול אנסו אותנו.. הם קיבלו את הסט הכי מדהים שיכלתי לבקש, אולי מינוס גרין, אבל הם לא עושים אותו בשום הופעה בסבב הזה.. Quicksand A Kiss to Send Us Off Wish You Were Here Have You Ever Anna Molly Paper Shoes ומכאן התחילו להפציץ.. Nice to Know You (אההההההההההההה!#!&^$!#!@!) Redefine (לא אקוסטי!%^*!$%&^@!) New Skin (הולישיט) Drive (אקוסטי) Earth to Bella pt. 1 Under My Umbrella Light Grenades 11am (זה השלב שכבר באמת בא לי לירות לעצמי בראש) Sick Sad Little World (עם כל האורות והג'אם סשן שאנחנו קיבלנו) Dig (שאני מצטער, אבל היה עדיף מבחינתי על Love Hurts) -------------- Are You in (אם היה בא לי לירות לעצמי בראש, אז עכשיו אני אמור להיות מת) Pistola Megalomaniac אני לא יודע מה איתכם, אבל זה פספוס כזה ענקי מבחינתי. אני אולי בעל שורשים טורקיים, אבל נכון לאתמול, אני קצת מצטער שאני לא טורקי מטורקיה.

AurelieG

New member
אההה

באמת דפקו אותנו! הם עשו 19 שירים אצלם ועוד שירים טובים ! (ובאמת עדיף את LOVE HURTS לדעתי ..)

AeroFan

New member
Holy Shit../images/Emo70.gif

דווקא בטורקיה הם הביאו סט כ"כ מצויין?! איך ולמה?!?! פאק הם הכניסו פה יצירות שבחיים לא חשבתי שהם יכניסו בהופעה בטורקיה, הייתי בטוח שהיא תהיה דומה לזאת שהיתה פה... (ועוד היה את Are You In בהדרן!)

AeroFan

New member
אגב אני חייב לאמר את זה

השגתי בוטלג מהופעה שלהם בלאס וגאס בסיבוב הזה מ-13 בינואר... שימו לב איזה סט: 1. Just A Phase 2. Anna-Molly 3. Paper Shoes 4. Nice To Know You 5. Warning 6. Blood on the Ground 7. Out From Under 8. Wish You Were Here 9. Here in My Room 10. Redefine (אקוסטי) 11.Dig 12.Megalomaniac 13.Rogues 14.Sick Sad Little World 15.Earth To Bella 1 16.Earth To Bella 2 Encore: 17.Quicksand 18.A Kiss To Send Us Off 19.Lets Go Crazy (Prince Cover) אהההה!! Out From Under! Here In My Room!! רק Redefine היה באקוסטי! זה מדהים שאפילו הבוטלג הזה באיכות סאונד יותר טובה ממה שהיה בהאנגר....

AeroFan

New member
מקודם שמעתי אותה פעם ראשונה

(את כל ההופעה) פאק איזו הופעה אדירה!!! כל הביצועים היו ענקיים ואיכות כ"כ טובה! אחרי Redefine היה מין סולו קצר כזה ואז הם ניגנו את Whole Lotta Love של לד זפלין אבל זה היה ממש קצר אבל מצויין! למה פה הם לא עשו דברים כאלה?

Rock Bottom

New member
שמע, אתה חייב לחלוק עם החבר'ה

יש מצב לשליחה של העניין?

Incubus Creep

New member
פאקקקקק!

Out From Under Here in My Room Rogues איזה שירים טובים): לא נורא, העיקר באו והיה כיף:)

Cranberry Juice

New member
דייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה שהם עשו את 11am! ביום של ההופעה חרשתי כל כך הרבה על השיר הזה והתפללתי שאולי יהיה סיכוי הכי קטנטנן שהם יופיעו איתו, כי זה לא שיר שהם מופיעים איתו, בטח שלא בtour האחרון. וגם נורא רציתי לשמוע את Are you in! וNrew Skin!!! יואוווווווו לעזאזל עם הטורקים האלה.

SAMAR

New member
Dig!!!!11 ../images/Emo99.gif

אויש, באסה לנו, טופנו לפחות הם הופיעו פה XD אבל באמת שלהם יותר כיף! מה זה זה! :(

Incubus Creep

New member
גם לטורקים כנראה היו תקלות

http://www.deviantart.com/deviation/50531703/?qh=special%3Anewest בפוקס פתחתי את deviantart בדיוק כשזה היה בnewest

hilikus

New member
אני לא מאמינה!!

איזה דיכאון..רק אצלנו הכל חייב להיות באסה??!?!?!?!? איזה סטליסט מהחלומות סס'יאללה.

לוטמוש

New member
אני הכי התבאסתי

שהם לא עשו את אר יו אין והיר אין מיי רום.......ובאקוסטי את איי מיס יו! גם נייס טו קנואו יו! אבל גם פה היתה הופעה בת זונה.

rotemg10

New member
כל כך רציתי את phase

כל היום באיפוד אני שומעת אותו ואומרת וואי בהופעה אם הם ייתנו את הקטע שבו הם נכנסים עם הדיסטרושן אני אמות ובסוף לא היה :\ גם ממש רציתי את נייס טו נו יו.. :\ אבל היה וייש יו וור היר!!!!! אהה ופייפר שוז ואנדר מיי אמברלה:]

L A D Y B U G 2

New member
מה??? DIG??? (ועוד משהו קטן!!!)

איזה באסה!!! גם WISH YOU WERE HERE ו- 11AM??? כן איחלתי ל-LOVE HURT אבל למה לא גם אחד מאלה??? בכל מקרה, לפחות הם באו.... ואני אורטל (תמיד אהבתי את השירים של אינקיובאס אבל עכשיו ממש נדבקתי) נ.ב: ראיתם כבר את הקליפ החדש של DIG (יפה
). http://www.youtube.com/watch?v=hME7uyoNseo&mode=related&search=

o pie

New member
אין כל כך מה לקנא...

אנחנו הרווחנו את Warning ואת Pardon me, הם הרוויחו דברים אחרים... לא צריך להתחשבן פה, העיקר שהיה ענק =]

noGz

New member
חוץ מ- nice to know you

שיכל באמת להוסיף, לדעתי היה אחלה פלייליסט שבעולם. אני עדיין צופה בוידאו של pardon me האקוסטי על בסיס יומי=] לא מתבאסת

למעלה