אני לא רוצה להכנס לפסים אישים אבל המפגש לא

שלידודי

New member
אני לא רוצה להכנס לפסים אישים אבל המפגש לא

הוא לא צריך להיות בצורה כזאת מפגשי הפורום עם דיויד עד היום היו נעימים ונהדרים אני מבקשת לברר מי מגיע כי לפי דברייך יהיו שם רק 4 או 6 אנשים אז בואו נכנס לפרופורציות ושיהיה מפגש בכייף לכולם בלי הצהרות והתנסחויות מיותרות כי גם ככה הפורום הגיע וירד לרמה נמוכה מאוד נכון שהמפגש הוא קצת יפצה על מה שקרה אחרי ההופעה אבל את דיויד אנחנו רוצים לפגוש באמת כדי לחבק ולהגיד לו תודה וכמו שעומרי תמיד אומר צריך להיות תוכן למפגש אז מה ההצעות? לא נישב ונסתכל אחד על השני? יש הצעות?

alti26

New member
יש הצעות רק רצוי לדעת מי מרכז אותן

והאם מי שמציע מקבל כרטיס כניסה למפגש כי מספר המקומות מוגבל לפי בקשת מנהלת הפורום אז ביום 27/8 בעזרת השם יתברך ובזכות יום השבת הזו אתן מקומי במקום עבודתי שם עוד מכבדים ומעריכים את המילה נתינה

SHANILIROY

New member
שלום לכולם ...

שמתם
,אנחנו חוגגים החודש חמש שנים לפורום
...

שלידודי

New member
מזל-טוב איזה כייף יש מתנה אחת טובה שאני חושבת

אליה צריך להגדיל את הפורום זאת תיהיה מתנה נהדרת לא?

המפגש

ממש "שמח" כאן..... חברים, באמת כל זה לא לעניין. מי שצריך להיות שם, יודע שהוא צריך להיות ומי שלא - לא. לפי מה שכתבת ענבל, מי שיהיה במפגש זה שרית, שלי, הילדים ואני. קצת מושנה , לא? בקיצור, תשימו הכל בפרופורציות הנכונות, אל תשכחו שדיויד גם קורא את כל מה שנכתב כאן וזה ממש לא מתאים. להתראות במפגש - הללויה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alti26

New member
נותר לי לאכל לכן מפגש מקסים ואיכותי עם הרבה

מעריצים שאין להם מקום

glitter8

New member
../images/Emo2.gif מה קורה איתך, בן אדם??

אתה ממש הבנת אותי לא נכון, ואל תאיים..זה היה ברור שתבוא...
כל עוד קוראים לך דודי... חבל שכל דבר אתה לוקח אישית ונעלב עד עמקי נשמתך, אבל מפה ועד להגיד דברים כמו שאמרת עלי מאחורי הגב הדרך ארוכה ומיותרת. ואני מצפה ממך שתתנצל.

alti26

New member
באם רצית תגובה אז

ראשית חשבתי שאני לא מוזמן כי אנשים קיבלו הודעה אישית וכשאני פניתי אמרו לי שאין מקום המקום קטן אז ... אני מכיבדתי את דיוויד בנוכחותי כי הוא ראוי לה . וראיתי 6 אנשים שמאוד היה לי כייף לפגוש והם אותי אני חושב וזהו אין לי שום כוונה לפגוע פשוט אמרתי מה שהרגשתי והרגשתי מאוד מוזר דודי שבוע טוב שולח תודה לאלה שגרמו לי לחייך ולהיות מאושר באותו יום ולאחריו

glitter8

New member
לשאלות והבהרות-

ניתן לפנות אלי בנייד רק היום. החל ממחר אני יורדת לחופשה באילת, גם עכשיו כמו בכל מפגש אין דין וחשבון לאף אחד מי מגיע ומי לא, מתוך רצון ליישר את ההדורים ולמנו אי נעימויות מעבר למה שכבר היה , הוחלט מה שהוחלט. ולא הייתי חייבת לארגן את המפגש הזה, אז תגידו תודה. אם יש לאנשים תלונות אפשר גם לבטל את המפגש ואני באמת לא רוצה לציין בגלל מי הרמה ירדה. אולי בגלל חוסר פירגון של כמה אנשים אבל אני מסכימה עם חנית, שיהיה מפגש, ויהיה כיף והללויה וממחר אני באילת אז אל תהרסו לי את החופשה, כל הברכות שנאמרו עלי היום והרכילויות מגיעות אלי בכל מקרה.
חופש נעים לכולם ונתראה במפגש

handlessman

New member
מתי אמרתי כזה דבר? :O

בכל מקרה, מה כבר אפשר לעשות חוץ מלשבת ולדבר? לא נראה לי שאני אוכל לפתוח שם גיטרה כי זה מקום סגור, לא?

SHANILIROY

New member
היי ,

כן המקום סגור ,למרות שראיתי באתר שלהם שיש מקום בחוץ ,אני יכולה לבדוק עם המקום איפה יושיבו אותנו .

glitter8

New member
זה אני אמרתי

שמתי לב שהיא התבלבלה... והנה, עובדה שהיה מפגש עשיר ומלבב..

למעלה