אני לא רוצה להציף אבל...

• פותח הנושא B182
  • פורסם בתאריך

B182

New member
אני לא רוצה להציף אבל...

בגלל שאני ממש דלוקה עכשיו על רד (על המוסיקה...טוב נו אז גם על הגיטריסט אבל זה גם בגלל שהוא כ"כ מוכשר-> זה ממש מושך...חחחחחחחחחח) אז רציתי לשאול כמה שאלוץ - תגדירו ת'סגנון שלהם אבל אל תגידו לי רוק אלא תפרטו ותסבירו לי ת'סגנון הזה... וזה כ"כ מוזר לי אני לא יודעת מה עובר עליי אני עדיין שומעת הרבה פאנק אבל החלתי לשמוע סקא וג'ז ולא יודעת כל מיני מוסיקות ("מוסיקות"- טוב שאנחנו יודעים עברית...) ובכלל אני יותר משקיעה בלשים לב לאיכות ולמילים ולא רק לשמוע וזהו...אני גאה בי! ונראה לי שאני נשארת בפורום הזה הוא ממש נחמד! ועוד שאלה (שאלתי בכלל משהו כבר?) ההופעות בבארבי המחווה (ככה כותבים?!) לRHCP זה שווה משהו?..

rhcpamit

New member
תראי

פעם הם היו pאנק fאנק , והיום הם יותר בסגנון רוק (כן רוק , לא מטאל ולא משהו אחר) יש להם גם השפעות מהרבה מוזיקות אחרות , במיוחד לפלי שבזמן האחרון מתעסק בג'ז ... אני אכתוב לך עוד אם זה לא הספיק לך

SubwayToVenus

New member
המחווה בבארבי

אז ככה הלהקה שמוםיעה היא- Funky Monks והם ממש טובים, לפחות לדעתי. הגיטריסט זה דניאל ברכר (שהוא גם הגיטריסט של היהודים) והסולן הוא גם זמר בפני עצמו אין לי מושג לגבי הבסיסט והמתופף אבל הם אנשים נחמדים. בקיצור שווה לבוא!

IndianBoy

New member
הבסיסט מנגן בלהקה של

עברי לידר. ואני חושב שהסולן הוא הסולן של "בייב". בכל מקרה הם אחלה. מישהו יודע אגב מתי הופעה הבאה?..

../images/Emo12.gif הסולן הוא אורי מור?

יאמי...

lollapalooza

New member
מה../images/Emo35.gif

מי אמר שהסולן הוא אורי מור
והבסיסט זה אכן זוסקו. והוא גדול.

B182

New member
הייתם פעם בהופעה כזאת?

אתם מנגנים על דברים? (דברים?!...קוראים לזה כלי נגינה חמודה...) <---אה יש לי לפעמים פיצול אישיות...קורה לי...

rhcpamit

New member
כן אין ספק שהוא בסיסט תותח

אבל למה הוא מקלל כל הזמן?

Ignition

New member
הסולן הוא הסולן של בייב..

99 אחוז שזה הוא.. מצורף לינק .

אממ...

ליאור (IndianBoy) אמר שהוא חושב שהסולן הוא הסולן של בייב. הסולן של בייב = אורי מור
. דא?

lollapalooza

New member
המפ

מימיי לא ראיתי אותו מופיע, מלבד איזה שני שירים לפני עברי לידר, וממה שאני זוכרת הוא לא היה משו. אבל השיר של בייב חמוד.

בהופעות של משינה,

נתנו לו לעשות את "אופטיקאי מדופלם". רק כדי שתביני, אופטיקאי מדופלם הוא השיר הראשון של משינה ושני בחשיבותו רק לרכבת לילה. אני שונאת כשנוגעים בשירים שאני אוהבת, אבל אשכרה נהניתי! זה היה מאוד מפתיע. הוא נתן יופי של הופעה ושר לא רע בכלל. יצאתי מאוהבת. אגב, שמתי קישור לקומונת בייב למטה, אם מישהו מעוניין.

למעלה