אני לא רוצה ללכת לבצפר..ואבא'לה

Hii BiTcH

New member
אני לא רוצה ללכת לבצפר..ואבא'לה

עושה בעיותתתתת... שאני אומרת שאני לא הולכת אז אני לא הולכת מה לא ברור?! מי חי? קיר??????

Hii BiTcH

New member
אינטואיציה נשית...

כפרע על המבריזן שלי... ד"כ השלמנו:) קירוש...לקחו עכשיו את הכלבה שלי להסגר לשבוע כי היא נשכה ילדה אחת שאני מכירה ובא לי לבכות...

קיר קמט

New member
לא הברזתי

פשוט הלכתי ב11 וחצי מה לעשות שהייתי אתמול בלילה במקומות כאלו וזה וזה ולא היה לי כח לקום בבוקר

קיר קמט

New member
הוצאת אותי מהחתימה וזה לא מוצא חן

בעיניי , אז אנחנו פיטים
מה לעשות יש לי עוד כמה דברים לעשות לפעמים... סליחה

Hii BiTcH

New member
יודע למה הוצאתי אותך?!

כי אתה לא הערכת את זה!!! אפילו תודה לא אמרת אפילו לא אמרת שאתה מסכים להתחתן איתי כ-ל-ו-ם- אז אם אתה רוצה לחזור תתחיל להעריך את האהבה שלי:8

Hii BiTcH

New member
נגיד שאני מעריכה את הערכה שלך אלי..

למה אני לא רשומה בחתימה שלך הא? הא? הא?
לך לעזעזל גילעד

cobainos

New member
חחחחחח שני פסיכופטים...

נראה לי שיש כאן מקרה קל של פדופיליה גילעד יא פסיכי יש לך פור על גנית של 4 שנים!

Hii BiTcH

New member
נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעםםםםםםםםםםםם

כבר חשבתי להתחיל לחפש אותך לאן נעלמת כפרע
ובחיים אלללללללללללל תזלזל בגיל שלי...(נקודה רגישה) יש לי מחר מבחן בהיסטוריה...חזרתי להתכונן...בהצלחה לי... אה וגילעד!!! א-ל---ת-ד-ב-ר--א-י-ת-י----

cobainos

New member
בהצלחה!!

אני פה...אבל אני יורד לפעם ביום עד הודעה חדשה(לחץ לימודים היסטרי) וחן בטיול שנתי...עוד פעם לקחו לי אותה:( איזה באסה...אני כבר בשלב שהייתי צריך להגיד לך:"היסטוריה??מה זה??" אבל לא!!אני כמו טיפש(וכמו "גיל שלך") הגברתי את זה... אם את צריכה עזרה תגידי,יש לי 91 סופי(בשתי יחידות חובה)

Hii BiTcH

New member
מה שאני לומדת בשבילך זה שטויות...

אני לומדת על מעמד הבורגנות...התפתחות התעשיה...בלה בלה בלה בלה בלה.. אם אתה זוכר משו...תשתף אותי!

קיר קמט

New member
אה נו

המהפכה התעשייתית זה במאה ה19 והיה אז כזה סלייב-לנד במכרות כל היום הטמבלים ישבו שם וחצבו פחם כאילו כמה חסרי-חיים אפשר להיות ?! זה כל מה שאני זוכר
כל הכבוד לי. ואני באמת לא מבין אותך מה את צועקת עליי כל הזמן

cobainos

New member
חחחח נדפק לך הזיכרון

מרוב המכות שאני נותן לך!וקורא לך בביצפר "קיר" ועוד כל מיני דברים... גנית אל תשאלי איזה צחוקים רצים אצלינו...אני מציק לגילעד והוא מתעצבן.

Hii BiTcH

New member
נעם בחיים שלי לא הייתי כל כך...

גאה בך
תציק לו כמה שיותר... מגיע לו
עד שהוא לא ירשום אותי בחתימה שלו ומשו טוווווווווווווב אין לך מה לדבר איתי
:-

קיר קמט

New member
אבל אני אפפעם לא רושם אנשים בחתימה.

אנחנו צ'כים איזה קטע מיוחד של שנינו, ואז אולי זה יופיע שם.... כאלה בדיחות פרטיות ועניינים בלגנים.

cobainos

New member
סוף סוף הורדת תחתימה הזאת של

מילאן... גנית היום הצקתי קצת לגילעד אחרי שיעור חרמונה והוא בתגובה:"עוד אחד מהאלה שלא יודעים להבדיל בין המציאות לחיים הוירטואלים"

למעלה