אני לא רוצה למות../images/Emo70.gif
זאת לא הודעה של דיכאון
זאת לא הודעה של רע לי
זאת הודעה של בחורה שעברה יום שלם עם ילדה!!! ילדה בת 13 וחצי שניסתה לשים קץ לחיים שלה. לא הספיק לה לחתוך את עצמה היא גם החליטה שיהיה ממש מגניב לבלוע כדורים וכמה שיותר יותר טוב . אז מסתבר שזה קרה לפנות בוקר ממש וחברה שלה מצאה אותה בבוקר בסביבות 9 ומסתבר שכמעט ואיבדנו אותה
. ואז בית חולים ולהשיג את ההורים שלה ולהסביר להורים שלה מה קרה ולראות את הילדה כל כך מפורקת ולא מבינה, היא סובלת ורע לה על אמת , לא מספיק שהיא נאנסה לפני חודש וחצי ? ומה הלאה?? מלא פסיכאטרים יוצאים ונכנסים ואני שם באמצע מחזיקה לה את היד מנסה לנחם ואומרת לה שלא נורא .. אבל מה לא נורא? לא נורא שאנסו אותך ? לא נורא שניסית להרוג את עצמך ולא הצלחת? לא נורא שעכשיו מלא אנשים שאת לא מכירה ילכו וינברו לך בחיים שלך אם תרצי ואם לא ? לא נורא שמעכשיו על בטוח תהיי בהשגחה כל כך צמודה שתרצי להקיא ? מה לא נורא ? אבל מה כבר יש לי לומר ??? חוץ מלהיות שם בשבילה ולתת לה להבין שאולי איפשהו היא לא כלכך לבד למרות שהיא הכי לבד בעולם, כי אני לא חיה את העולם שלה, אני לא ילדה בת 13 שהעולם שלה כבר מרוסק להרבה חתיכות קטנות כל כך שהיא אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל ולאן זה ילך. אני רק אחת שבסוף המשמרת הולכת הביתה ושמה ראש על הכרית וחולמת ..
זאת לא הודעה של דיכאון