אני לא רוצה לעשן (סמים) כי..

ferrytale

New member
אני לא רוצה לעשן (סמים) כי..

1. אני שוכחת את המטרות שלי. 2. הזמן עובר מהר וההשיגים קטנים. 3. חבל ע כלי יום שעובר. 4. חבל על כל יום שעובר ואין בי את המוטיבציה במטורפת שיש בי כשאני באמת מאמינה ורוצה משהו. 5. אני מבזבזת זמן בחוסר יעילות ממשית. אתמול בלילה עלו בי הטובנות הנ"ל בזמן שחשבתי מה קורה לי כשאני לא מעשנת לעומת מה קורה לי כשאני מעשנת.. חשבתי לכתוב את זה על דף כך שאוכל להיזכר בכל פעם שאני רוצה לעשן למה לא כדי לי..

ברוכה הבאה "אגדה"../images/Emo140.gif

בא לך לשתף אותנו? איך הפסקת לעשן? אוהבים אותך

ferrytale

New member
היי :) תודה לך..

הפסקתי לעשן בגלל בהתחלתי ללמוד בעיקר.. אני לומדת מקצוע שדורש ממניהמון משמעת עצימית ותרגול, אסור לי לדחות שום דבר לאחר כך וכמובן אסור להתיחס בקלות לתרגולים אלה בכובד ראש רציני.. אז אין ברירה אסור לעשן, ז לא שאני לא רוצה לעשן, מאוד רוצה אבל זה מכניס למימד אחר ועוצר אותי מלהתקדם, נותן תחושה שיש את כל הזמן שבעולם בזמן שבפועל, חבל על כל יום שעובר..

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif אסטרולוגיה שבועית ../images/Emo57.gif

תחזית אסטרולוגית שבועית . 11/05/2008 - 18/05/2008 שור השבוע נושאי משפחה ובית יטרידו ויעיקו. התעסקות בענייני הבית יגיעו לכלל פתרון במחיר של התמודדות, ויכוח והרבה מאמצים. לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. החל מיום שלישי ייתכן שתאלצו להתמודד עם מישהו קרוב. משעות אחר הצהריים והלאה יהיה לכם זמן מהנה, אם לא מילאתם לוטו הרבה זמן, כדאי לכם לנסות. השבוע זה זמן עם אפשרויות טובות יותר מבחינתכם. תנו לעצמי שלכם לצאת החוצה ללא חשש, אנשים יקבלו אתכם בצורה פתוחה הרבה יותר. מסר שבועי: אם אתה מתכוון להיות משהו שפחוּת ממה שאתה מסוגל להיות, סביר להניח שתהיה אומלל כל ימי חייך. טלה השבוע אם לא מילאתם לוטו הרבה זמן, כדאי לכם לנסות. זה זמן עם אפשרויות טובות יותר מבחינתכם. מומלץ לשמור יותר על הבריאות, אם כי כדאי לשמור על קור רוח ולא להיגרר להיפוכונדרייה. מומלץ להיזהר ולא להיכנס לעימותים עם חברים לעבודה. אתם עלולים לחוש בעייפות, כבדות ואף מצוקה פיזית.החל מיום שלישי זה הזמן להתחיל בפרויקט יצירתי. האם תמיד חלמתם לכתוב ספר? או שיר? עכשוו האנרגיות מצוינות לכך. משעות אחר הצהריים והלאה זמן מהנה פחות לפניכם עם השפעות לא קלות. מומלץ להיזהר ולא להיכנס לעימותים עם חברים לעבודה. אתם הרבה יותר ביקורתיים וזה יכול לגרום לחיכוכים עם אחרים או לתת להם להרגיש דחויים. מסר שבועי: מומחה הוא אדם שהפסיק לחשוב - הוא יודע- פרנק לויד רייט תאומים השבוע דווקא זה לא הזמן לסגור את עצמכם, אנשים חדשים עשויים להפתיע ולעזור. נסיעות ועוד נסיעות, תבלו יותר על הכבישים. נסו ליהנות מכך. החל מיום שלישי לכל אלה מבניכם אשר עוסקים בתקשורת יהיה זה זמן טוב למיצוי היכולת המקצועית. משעות אחר הצהריים והלאה זמן פחות טוב מצפה לכם, אתם מרגישים צורך לברוח מהעולם ולהתבודד. מומלץ שתמצאו לכם פינה נוחה ומנותקת לצורך התבודדות. ייתכן שתאלצו להתמודד היום עם מישהו קרוב. מסר שבועי: יום ללא צחוק הוא יום מבוזבז - צ'ארלי צ'פלין סרטן השבוע זמן לא קל במישור הפיננסי. הוצאתכם עלולות להיות גבוהות מהרגיל. לא מומלץ להתחיל עסקים חדשים, או פרויקט רווחי חדש. אתם רגישים יותר לחפצים שלכם וקיימת הנטייה להישמר מאחרים. החל מיום שלישי אתם עלולים להפסיד סכום כסף בגלל עקרון כלשהו. משעות אחר הצהריים והלאה זמן נחמד צפוי לכם, תדעו איך לפעול ומה לעשות בקשר עם אחרים אם לא תתנו לשכל להפריע. דווקא השבוע זה לא הזמן לסגור את עצמכם, אנשים חדשים עשויים להפתיע ולעזור. מסר שבועי: כאשר אני מרפה ממה שאני, אני הופך למה שאני עשוי להיות. לאו-צה אריה השבוע הרנטגן הרגשי שלכם בפעולה ואתם מסוגלים לקרוא את הרגשות של הסובבים אתכם. נסו לנצל זאת לפעולות חיוביות. שמתם לב שאחרים מושפעים מכם? אכן קל לכם לשכנע. מוכנים לתת מעצמכם? היום זה יום נפלא לכך. נסו לנצל זאת לחיזוק הקשר עם חברים וקרובים. החל מיום שלישי מילים שכיחות: התלהבות, אנרגטיות, יוזמה, התחדשות. משעות אחר הצהריים והלאה זמן פחות מהנה מצפה לכם, אתם עלולים להפסיד סכום כסף בגלל עקרון כלשהו. עדיף לא להוציא כספים כרגע. היכולת שלכם לקחת החלטות בנושא זה אינה במיטבה. מסר שבועי: שאלו החכם: במה יתנקם אדם משונאו? אמר: שיוסיף מעלה יתירה בעצמו. רבי שלמה אבן גבירול בתולה השבוע כדאי לשמור בסודיות על המהלכים אותם אתם מתכננים, ההצלחה טמונה בדיסקרטיות וביכולתכם לא לגלות את כלפיכם. יש לכם רצון להסתגר ולהפחית במגע עם אחרים, להחביא את הרגשות שלכם. ניסיון לתקשר עם אנשים יכול לעזור לכם. זמן עם מתחים הקשורים לדאגות ומועקות אותם טרם פתרתם. החל מיום שלישי זמן עם מתחים הקשורים לדאגות ומועקות אותם טרם פתרתם. משעות אחר הצהריים והלאה זמן נחמד צפוי לכם, הרנטגן הרגשי שלכם בפעולה ואתם מסוגלים לקרוא את הרגשות של הסובבים אתכם. נסו לנצל זאת לפעולות חיוביות. מוכנים לתת מעצמכם? עכשוו זה זמן נפלא לכך. נסו לנצל זאת לחיזוק הקשר עם חברים וקרובים. מסר שבועי: מטרתם היחידה של החיים היא להיות מי שאנחנו ולהיעשות מי שאנחנו מסוגלים להיעשות. ברוך שפינוזה

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif אסטרולוגיה שבועית - המשך ../images/Emo57.gif

תחזית שבועית - המשך . 11/05/2008 - 18/05/2008 מאזניים השבוע זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים. הפן החברתי ייצוגי שלכם יהיה במיטבו. חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. החל מיום שלישי חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. משעות אחר הצהריים והלאה זמן פחות נעים מצפה לכם, תיתכן התמודדות עם קושי בתחום הבריאותי. אתם עלולים להרגיש עייפות או עדיין לסבול מבעיה המתקשרת לימים האחרונים. מסר שבועי: לעולם לא מאוחר מדי להיות מה, או מי, שיכולתם להיות. ג'ורג' אליוט עקרב השבוע זהו זמן בו מרגישים שאין סוף לבעיות ולמתחים. ייתכן שמכרים יבקשו עזרה אך עליכם לנסות לא לערב חברים ועסקים ביום יומיים הקרובים. תיאלצו להתמודד ולהחליט החלטות קשות בעבודה. החל מיום שלישי ייתכנו מצבים לא פשוטים בהתמודדות עם נושאי בירוקרטיה. משעות אחר הצהריים והלאה זמן מהנה צפוי לכם, הפן החברתי ייצוגי שלכם יהיה במיטבו. תוכלו ליצור מפנה חיובי בכל מה שקשור לתחום אותו אתם מייצגים. מסר שבועי: יש רק פינה אחת ביקום, שאתה אחראי לשיפורה - העצמי שלך! אלדוס האקסלי קשת השבוע זמן טוב לחשיבה פילוסופית יותר או דתית יותר. יש לכם יכולת טובה כרגע להבין דברים מופשטים. תרגישו שמחים ונלהבים לקראת מצבים חדשים, נסיעות, לימודים והרגשת בטחון עצמי בהתמודדויות. במידה ואתם נבחנים ההצלחה תהיה גדולה מציפיותיכם. החל מיום שלישי במידה ואתם נבחנים ההצלחה תהיה גדולה מציפיותיכם. משעות אחר הצהריים והלאה זמן טוב פחות צפוי לכם, נסו לזרום איתו. זהו זמן בו מרגישים שאין סוף לבעיות ולמתחים. ייתכן שמכרים יבקשו עזרה אך עליכם לנסות לא לערב חברים ועסקים ביום יומיים הקרובים. מסר שבועי: אם אתה עובד רק בשביל המשכורת שלך, לא משנה כמה אפסים יש בה, אתה עדיין בתחתית סולם ההגשמה העצמית. אלדוס האקסלי גדי השבוע זהו זמן עם עוד מנת תסכול בתחום הפיננסי. אל תיבנו על אף אחד יתכן שזה עלול להיות אחד ממקורות האכזבה שלכם. עלולה להתפתח בעיה במערכת יחסים קרובה. קל לכם לריב עכשוו וכדאי לנסות ולא להתפרץ. זהו זמן טוב לעיסוק ברוחניןת ולשחרר לחצים ומתחים בעזרת לימוד עצמי. החל מיום שלישי אתם עשויים להרגיש חולשה ועייפות, נסו להחזיק מעמד. משעות אחר הצהריים והלאה זמן מהנה לפניכם עם השפעות טובות. תרגישו שמחים ונלהבים לקראת מצבים חדשים, נסיעות, לימודים והרגשת בטחון עצמי בהתמודדויות. במידה ואתם נבחנים ההצלחה תהיה גדולה מציפיותיכם. מסר שבועי: לא נוכל לפתור בעיות באמצעות אותה צורת חשיבה שהשתמשנו כשיצרנו אותם. אלברט אינשטיין דלי השבוע התחום הרומנטי מפתיע ואופטימי. אתם רגשיים יותר ומסוגלים להעמיק את הקשרים שלכם. ביחסים קיימים, בני זוג עשויים להפתיע בהצעה, או תוכנית משותפת קרובה. יש דגש על הקרובים אליכם והם חשובים לכם יותר מדברים אחרים. זהו זמן מתאים לעיסוק בתחום הזוגיות, לפנויים השבוע מתאים במיוחד למפגשים רומנטיים. החל מיום שלישי ימים טובים לעליית מדרגה בתחום היחסים, ולתוכניות רציניות משותפות. משעות אחר הצהריים והלאה יהיה זה זמן פחות נעים, הימנעו מלבקש דברים שאתם יכולים אולי לסדר בכוחות עצמכם. ייתכן ותאלצו לטפל בנושאי כספים המעיקים עליכם. עם זאת לא מומלץ ליזום התחלות חדשות משום סוג. מסר שבועי: אם אתה מאמין שאפשר לקלקל, תאמין שאפשר לתקן. רבי נחמן מברסלב דגים השבוע עניני בריאות עלולים להאפיל על הכול, שימרו על תזונה ועל איזון כללי. אתם עלולים לחוש בעייפות, כבדות ואף מצוקה פיזית. מומלץ להיזהר ולא להיכנס לעימותים עם חברים לעבודה. החל מיום שלישי אתם עלולים לחוש בעייפות, כבדות ואף מצוקה פיזית. משעות אחר הצהריים והלאה יהיה זה זמן נעים באופן כללי. ביחסים קיימים, בני זוג עשויים להפתיע בהצעה, או תוכנית משותפת קרובה. יש דגש על הקרובים אליכם והם חשובים לכם יותר מדברים אחרים. ימים טובים לעליית מדרגה בתחום היחסים, ולתוכניות רציניות משותפות. מסר שבועי: אל תתלונן על הבורא שברא את הנמר: הלל את שמו שלא נתן לו כנפיים. פתגם חבשי.

שטול1

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

אסירות תודה לאלוהים שמעניק לי על בסיס יומיומי שלל עיסוקים שממלאים לי את היום ומרחיקים אותי עוד קצת מהמחלה ורק עוד נותר להתפלל (בענווה ראויה) שאת מה שהוא נותן לי בנדיבות אם יעלה רצון מלפניו שייתן גם לחברי אוהבים שטול

למעלה