אני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה אבל

ריטה1

New member
אני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה אבל

אני יודעת שזה נבלע בהודעה הקודמת, ואני באמת צריכה שטענו לי. אז אני מעתיקה את זה לכאן: והעניין כזה, חברה הכי טובה שלי קצת כעסה עלי שלא איפשרתי לבעלי את ההזדמנות לחגוג איתי את יום ההולדת (וכנראה שהיא יודעת על איזו הפתעה, אם אני מנחשת נכון), וביקשה שנידחה את זה למחר, אבל בעיה מחר יזהר פותח את החנות שלו (זו גם ההזדמנות להגיד בשעה טובה), ויום חמישי הוא יוצא לבלות עם חבר שלו (לכבוד יום ההולדת של שניהם), ואח"כ זה החג. וכל החברות שלי ממש עשו מאמץ לפנות את היום מכל בישולי והכנות החג. האמת היא שאני חוששת שהוא תכנן הפתעה היום, מה שמצחיק הוא שיזהר הוא לא טיפוס של הפתעות, אבל הוא יודע כמה שאני אוהבת את זה ושנה שעברה "הרסתי" לו הפתעה גדולה כי הייתי באמצע ההפריה.ובסוף אני הכנתי לו הפתעה (כמו כל שנה),והוא ממש הרגיש עם זה רע ובטח רצה לפצות אותי על זה השנה.עכשיו אני לא יכולה לשנות את התכניות ומרגישה ממש רע, במיוחד שקודם הוא הגיע עם זר ענק ובושם נורא יקר (חמוד, אבל אני לא משתמשת בבשמים), וכששאלתי אותו אז הוא אמר שהוא קצת נפגע שבחרתי לחגוג את יום ההולדת עם חברות ולא איתו. זה ממש לא פייר לקבל ליום הולדת נקיפות מצפון, בייחוד שאין לי עליו יותר מדי מקום פנוי. אמא של שי שנולדה ב 17/5/02

גלי88

New member
אני אנסה לעזור

אם הבנתי נכון,חגגת את יום ההולדת שלך עם חברות ולא עם הבעל,נכון? אז למה לא לחגוג אחרי החג רק איתו? לי לא עקרוני אם יוצאים ממש ביום ההולדת או קצת אחרי ואם לא יוצא חוגגים אחרי כמה ימים. לי אין את הויכוחים האלה כי בכל הזדמנות בא לי לצאת עם בעלי לבד. מזל טוב

התשובה שלי כבר תגיע מאוחר מידי

מקווה שנהנית היום עם החברות או עם יזהר. במידה ויצאת עם חברותייך ואת מרגישה כי יזהר מאוכזב, אולי תציעי לו שבחג מישהו ישמור על שי ושניכם תצאו לחגוג, או מקסימום מייד אחרי החג?

ריטה1

New member
נקיפות המצפון הלכו לישון

קודם כל רציתי לספר שנורא נהניתי אתמול, היה ערב בנות כמו שערב כזה צריך להיות.אכלנו סושי, נהנינו וצחקנו כמו שלא עשינו מזמן. ואחרי דיון עם החברות החלטתי לשלוח את יסורי המצפון לישון, ואני אסביר, כמה שאני אוהבת את בעלי, אני יודעת שלגביו יום הולדת אף פעם לא סימל משהו מיוחד, כל שנה אני מצפה ומצפה, וכלום בסוף אני מקסימום מצליחה לגרור אותו לאיזה מסעדה או משהו, השנה לקחתי את היוזמה לידיי, ומה לעשות אין לנו בייביסיטר לילדה (סבא וסבתא עושים טובות - אז לא צריך, ומישהו זר אני עוד לא מוכנה)אז כשמבלים, עושים את זה או עם הילדה או לחוד. ואם הבעל שלי החליט שהוא יכול לצאת עם חבר לבד!!! אז למה לא אני?אם באמת היה חשוב לו הוא יכול היה לצאת איתי ולא עם החבר ביום חמישי נכון? בכל אופן גם המתנה שלו התפקששה שלו כי עבדו עליו (מסכן) בחנות, חברה שלי אמרה לו שיצא בושם חדש של שנל, הוא חיפש אותו בחנות, והמוכרת כנראה קלטה שהוא לא ממש בענייני בשמים ומכרה לו בושם שנקרא שונטל (ככה זה בקרית מלאכי), היום אני הולכת לשם, להסביר לה שזה לא ממש אותו הדבר.

אני מקווה שגם עלייך לא עבדו

ושלא נתנו לכם עלי גפן עם אורז וסרדין בפנים... אני חולה על ימי הולדת לשמחתי גם חנה זה מין יום שמסמן מה הספקנו ומה רוצים להספיק הלאה שמח לשמוע שנהנית זה הרי יום הולדת הכי משמעותי בחים , אני מניח ליאור

../images/Emo5.gif שונטל , מה?

מעניין מה היתה אומרת על זה לימור של מירו - אמא של אורטל ומורטל (ושונטל?...
). מסכן יזהר - מה הוא יודע מהחיים שלו לגבי בשמים? - הייתי מפנצ´רת את המוכרת ש"טיפסה" עליו ומכרה לו ת´שונטל הזה (והאמת? - נראה לי שזו באמת המצאה בלעדית של קרית מלאכי...
) - אבל הוא התאמץ , וניסה - וזה שווה הכל , לפחות בעיני. שמחה שנהנית עם החברות ומהסושי.אין לי ספק שלא היה מדובר בעלה גפן עם סרדין ושיש גבול לכמה שעירוניים מהמרכז יכולים להתנשא מעלייך...
ענת.

ריטה1

New member
אי אפשר לעבוד עליי בסושי

זה ספציאליתה אצלי, וסוהו זו מסעדת הבית הקבועה שלנו.ועלי אף אחד לא יכול להתנשא אני "טעמתי" מהכל. גדלתי כילדה בדימונה, למדתי בפנימיה, גרתי שנים בגוש דן, עכשיו אני מושבניקית (בעל כורחי) שנשואה לחצי פרנק. תודה על הברכות. דרך אגב כששאל אותי אתמול המלצר החתיך בת כמה אני אמרתי לו 30 פלוס (לא חשוב שזה פלוס 11).

ריטה1

New member
משתבחת?!

יותר נכון להגיד שבזמן האחרון אני רק טופחת.

למעלה