אני לא שומרת שבת.....

אני לא שומרת שבת.....

פשוט יצאתי לבלות חזרתי לפנות בוקר והחלטתי לנוח מהמחשב... אז אני לא מתכוונת לפתוח את נושא מחדש תודה לכל אלה שפירגנו תודה לך שחזרת בך.... אני עדיין משוכנעת שהיה פה קצר איפושהו כי קראתי את התשובות שלי שוב ושוב ועדיין לא הבנתי על מה היתה המהומה.... אז מצטערת אומנם אני רוקדת הרבה שנים אבל אין לי את הידע שלכם מעולם לא התעניינתי במי חיבר מי יצר... לא ממש מדבר אליי אם תשאלו אותי אני נהנת מההרקדה מהאווירה מהחברים, אז אני לא יכולה לתרום ידע לפורום אני יכולה לתרום תחושות אני יכולה להעביר את הריח את האווירה והכל עם מעט חיוך (מה שקצת חסר לפורום הזה)..... אז.... כוונותיי טהורות אני נורמלית לחלוטין (פה ושם שריטות קטנות אבל זה לא רלוונטי לפורום) בזכותכם חזרתי לרקוד זוגות.... והצטערתי שהטורקים ניצחו אהבתי את סנגל.... אבל לא משנה העיקר שרונלדו (בתקווה שיחלים) רונלדיניו וחבריהם יקחו את המונדיאל המוזר הזה.... אז הנה חזרתי אני והפישפשים.... שיהיה לילה טוב לכולם פוש

השעה 0230 - נרגעתי , טוב שחזרת

פושפושית אני אישית שמחתי, שחזרת. גם אני חזרתי זה עתה מבילוי לילי באתי ישר למחשב, לגלות - אם ענית לנו בפורום. את - עלה כיפאק. אפשר ללכת לישון בשקט.

פושפושית רגישה

שלום רב. שמת לב מה השעה בעת כתיבת מילים אלו? וכל זאת כדי להגיד, כמה טוב שחזרת. עכשיו יחזור הפורום שוב לחייך,ועכשיו שוב נקרא את הפשפשים שלך. הדרך הקלה ביותר היא: להרים ידיים. אולי קצרה? אבל מפסידנית. הדרך שבה בחרת הערב: אולי ארוכה? אבל בדוק שהיא המנצחת. ואני אישית שמח שבזו השניה בחרת. ולשאר חברי הפורום המכובדים!!! תרבות הכתיבה אינה פחותה מתרבות הדיבור. בואו ושמור עליה כולנו, ונכבד האחד את השני,על אחת כמה וכמה בכל מה שנוגע לחופש הביטוי. היום זו פושפושית? ומחר זה יכול להיות כל אחד אחר. וכשזה יקרה ויתחילו לפרוש חברים? אפשר יהיה לסגור את הפורום, כי לא יהיה מי שיכתוב. אז לתשומת לב, ואל תגידו אחר כך: חבל שלא ידענו. שיהיה לכם יום טוב יום יום ושבוע מצויין.

לפושפוש - ומה עם הצבעוניות שלך?

אני שמחה מאד מאד שחזרת אלינו, אינך חייבת להיות מומחית בלדעת מי היוצרים וכד´ - מספיק לנו שאת תורמת בתחושות ובצבעוניות שאת מכניסה לפורום ובאמת חסרת לנו!

לפושפוש-טוב שחזרת!

(ואפילו עם הפישפשים...)
מהירושלמית

למעלה