אני לא שונא את גרמן ואת דובריה...

אני לא שונא את גרמן ואת דובריה...

הערב קיבלתי מסר (לא משנה ממי) ובו נשאלתי מדוע אני שונא את יעל גרמן ואת דובריה בפורום? אין לי בעיה לענות שכולם יקראו: נתחיל מזה שאני לא שונא את גרמן ואת דובריה!, יעל אישה נחמדה וחייכנית שנפגשים איתה, אך לדעתי האישיתהיא לא יודעת לנהל עיר בגודל של הרצליה (העיר האהובה עליי בעולם), היא נראתה בזמנו כמישהי שתחליף את לנדאו ותשים קץ לשלטונו בעיר. הרצליה בחמש שנים לא התקמה כפי שאמור היה להיות. הרצליה רדומה, היו שינויים מעטים שיזקפו לזכותה של גרמן (פתיחת בקניון למשל) אך בעיקר הרצליה לא השתנתה מי יודע מה בתקופת גרמן... בקשר לדובריה, שמהיום אקרא להם "תומכיה" (לבקשתה של ויקנגית)-אינני שונא אותם, אין לי שום דבר נגדם, אני לא מכיר אותם אישית (ולא מעוניין גם), יש לי הרושם שהצטיירתי כאדם שפשוט לא יכול לסבול אותם. מה שאני כן יכול לומר שאני דיונים בפוליטיקה יש השקפות עולם רבות העניין הפוליטי וכל איש רואה זאת בעייניו, מביקוריי בפורום גיליתי שלא ניתן לשנות השקפת עולם של מישהו אחר... אולי טעיתי שחשפתי מכמה מ"תומכיה" של יעל בפורום, אך ב"אני האמין" שלי איש ציבור צריך להזדהות תמיד-גם בפורום קטן זה-כמו כן אני מדגיש שוב שאני מעריך את מר איל אורון, המתמודד למועצת העיר מטעם רשימת "הרצליה שלנו", שהיה ישר איתנו וגילה מיהו באמת!-ועל כך הערכתי הרבה, איל. בנוסף אני חייב התנצלות לערן מיק, שחשפתי את שמו והוא אפילו לא איש ציבור-טעיתי ואני מתנצל!-שירות נעים ושמור על ארצנו הקטנטונת. נשאר עוד יותר משבועיים ליום הבחירות, בוא נפסיק לרדת אחד על השני, ונדון בצורה נאותה הראויה לאנשים בגילנו. די לרבים הטיפשים בתומכי גרמן ותומכי שאר המועמדים. כמו כן אני מפציר בכל אחד ממכם לא לכתוב הודעות הפוגעות במועמדים השונים (והמבין יבין)-זה לא המקום וזה לא רמה בשביל אף אחד. בוא ננצל את עידן הבחירות לטובתנו ונדון בנושאים הקשורים לעיר. שיהיה לכולנו בחירות מהנות ובהצלחה למועמדים השונים,

lulla b

New member
שמחה על שהבנת

שאם בן-אדם רוצה לשמור על פרטיותו זו זכותו... כמו שאתה אינך חושף עצמך הם אינם רוצים לחשוף את עצמם ואם כן אז הם ייעשו זאת מרצונם החופשי...

הקלה גדולה

תודה לך א. הרצלייני. כל כך הוקל לי שאינך שונא את דובריה ואתה מוכן אפילו להכריז שגרמן נחמדה. דע לך שזו אחת מנקודות השיא של חיי. שבועות שאני מוטרד , כמעט ולא ישן שלא לדבר על לאכול והכל בידיעה שאתה שונא אותי ופתאום חדשות כל כך טובות. אחד מענקי דורנו לא שונא אותי. אני שמח שקיבלתי את ההודעה כשאני יושב. תודה לך איש יקר וטוב. אם פעם תצטרך כליה או כסף לאוטובוס - יש לך חבר.

התושב במסור-לך תלמד על העיר

מה שמספרים לך כל-כך נכון. צא מהקלדת ותראה את הרצליה האמיתית...

Gwendolyn

New member
דווקא שמחה על ההבהרה

שמחתי לקרוא את דבריך. צר לי שלא הגיעו מוקדם יותר, בעיתוי שהיה אולי מונע כעסים רבים, העלבויות (מכל הצדדים) וחדירה לפרטיותם של אנשים שכפי שציינת - הינם זרים לך ולא ידידים או מכרים. אני מוכנה לסמוך על מילתך ולצפות להתייחסות מכובדת מצד כל הכותבים בפורום, וכמובן שבראש וראשונה ממך, מאחר שאתה הוא זה המצהיר על כך. חבל שלא מפרגנים ליוזמה. אני יודעת שקשה להאמין שאדם שלא שעה לביקורת בזמנו, יעשה זאת עכשיו בלי מניע נסתר, אך אני חושבת שעלינו לתת לזה נסיון. מה שכן - אני חייבת להתייחס למשהו אחד שכתבת: "אולי טעיתי שחשפתי מכמה מ"תומכיה" של יעל בפורום, אך ב"אני האמין" שלי איש ציבור צריך להזדהות תמיד-גם בפורום קטן זה" א. לא חשפת, אלא האשמת. וכפי שהסברתי בעבר, גררת שמותיהם של אנשים שלא קשורים, לתוך הפורום! במקרה צדקת לגבי איל וערן, אבל זה לא מצדיק את שאר ההאשמות השקריות או שאינו מבוססות על עובדות. ב. אדם באמונתו יחיה. אתה אמנם מאמין ביושר מסוג כזה, אך אחרים בוחרים בזכות לפרטיות. אין לאף אחד זכות לקחת את זה מאדם אחר. עליו לכבד אותו ואת רצונותיו הלגיטימיים. בתקווה למימוש הדברים.

למעלה