לירון בוקר טוב מתוקה ../images/Emo42.gif
הסבירות שילדה בגיל 15 תחלה בסרטן השד הוא מאד אבל מאד נדיר. בדרך כלל מדובר בגושי שומן כי בסה"כ את בגיל של התפתחות וכל השינויים ההורמונליים כמובן משפיעים על התפתחות השד. אין דבר כזה אין מצב של סרטן מתחת לגיל 21, אני מכירה בחורות בנות 17 עם סרטן השד,גם הרופאים שלי אמרו אין מצב שיש לך סרטן השד את רק בת 24 והסטיסטיקה אומרת שסרטן השד מופיע בגיל 35 ומעלה, אני מאמינה שלא מדובר בסרטן השד אבל מומלץ שתלכי גם לרופאת הנשים שלך וכירוג במקביל ותדרשי אפילו בעקשנות בדיקות מקיפות בנושא אפילו אם מדובר בביופסיה שזו בדיקה לא כואבת. לירוני תלכי לפי האינטואיציות שלך,נכון לא צריך להיות פאראנואיד אבל כל הכבוד לך שאת ערה לגופך, כל הכבוד שאת גם שואלת כי הרבה אנשים מעדיפים לטמון ראשם בחול ולא לדעת ולא לשמוע ובטח לא לבדוק. פשוש, אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג, אבל בשביל השקט הנפשי שלך תבדקי. רציתי לשאול, יש לכם עבר היסטורי של סרטן השד במשפחה?? אמא, סבתא, דודות? בקיצר בובי תהיי בקשר כל שאלה שתרצי אני כאן ועוד המון חברה שיוכלו לייעץ לך מנסיון וידע שהם רכשו בעקבות מחלתם.רק חשוב שתדעי שהייעוץ כאן הוא לא מקצועי או רפואי, הייעוץ הינו תמיכתי שבא מאנשים שחלו או שלא חלו והיו לצד יקיריהם בתקופה של המחלה. חיבוק ענק של דוב
אוהבת עדי גרינבאום