אני לגמרי
וגם

אני לגמרי ../images/Emo6.gif וגם ../images/Emo10.gif

אני כל כך שמחה לגלות את הפורום הזה, שנראה לי פשוט נפלא, וממש מתאים לי ולמצבי היום (וגם
שרק עכשיו גיליתי אותו...). אשמח להצטרף לשורותיכן, עם ביתי האהובה
אלה
בת ה-8 וחצי חודשים
. וגם... נורא בא לי לשנות כבר ניק, אולי יש לכן הצעות מעניינות

nubi

New member
היי!

זוכרת אותך מ"הריון ולידה". בעיקר זוכרת את הסוף-שנורא רצית ללדת. כמה חודשים אח"כ הבנתי בדיוק על מה את מדברת...

בלינקה

New member
מזדהה איתך בעניין שינוי הניק

אני באופן אישי חיפשתי משהו שלא יצמצם אותי ל"אמא של" בלבד. נסי אולי למצוא משהו שהוא את, אבל לא השם שלך (כמו השם שלי, שהוא אחד מכינויי החיבה שלי). וברוכה הבאה

איריS

New member
מבינה לגמרי.

גם אני גיליתי את הפורום לפני יומיים בלבד ועדיין מנסה להתאקלם ולהבין את מהות הפורום. "קצת" קשה לי עדיין לדבר *רק* על עצמי ולא על הילדים, כי הם זו אני, לא מצליחה לעשות את ההפרדה, אבל נראה אייך יזרום. בקשר לניק, גם אני שיניתי אותו, הייתי אמא של אלמוג וירדן וזה תמיד נראה לי ניק ארוך מדיי, אז שיניתי לשם שלי, נראה לי הכי טבעי. הצעה לניק, אולי: מיאלה(גם מיה וגם אלה), סתם רעיון(מיהל'ה).

עינבלית

New member
איריס מתוקה../images/Emo24.gifנעלמת!!!

אולי תצטרפי גם למפגשים שלנו? ומה שלום הילדים? ומה שלומך? ומה חדש?

איריS

New member
היי ענבל../images/Emo24.gif

אכן נעלמתי קצת, מקווה לחזור לפעילות שוטפת כמו תמיד ונראה לי שמצאתי בדיוק את המקום המתאים. הילדים גדלים
*3 מיום ליום, בכל יום יש משהו חדש, פנינה חדשה, מתחילים להיות חברים טובים והכי כייף לי איתם בעולם. מרגישה שהם הגברים של חיי ותמיד ישמרו עלי
כרגע אני מחפשת לירדנוש גן לשנה הבאה באזור שלנו, אולי את מכירה? ומה שלום ליה היפה? ואת? ועל אילו מפגשים את מדברת?

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

על קבלת הפנים וגם על ההצעות לניק חדש. אהבתי מאוד את אלה_לי, אך מה יהיה בעוד שנה (ב"ה
) כשיבוא עוד אחד
אצטרך לחשוב עוד קצת. אני מתה להישאר ולקשקש איתכן, אבל אלה עשתה לנו מסיבה כל הלילה
אז אני עכשיו פורשת להשלים שעות שינה... להתראות בנתיים

משוש30

New member
ברוכה הבאה לבית החם

ניקים אפשר להציע רק על שם ביתך כל כך השאר עלום... אלהלי שלאלה האלה שלי וכד'

יופי רעיון. וברוכה הבאה. לדעתי

אנחנו כבר בחרנו בשבילך את הניק - ניק. והרוב קובע.

למעלה