אני לומדת להעריך

אני לומדת להעריך

אני לומדת להעריך אני לומדת להעריך את זה שאני קמה בבוקר אני לומדת להעריך את זה שאני בכלל מסוגלת לקום כי פעם גם זה לא היה אני לומדת להעריך את זה שאני יכולה לדבר אני לומדת להעריך את זה שכשאני פותחת את הפה ומנסה לדבר יוצא קול אני לומדת להעריך את זה שאני בכלל מסוגלת לינשום. אני לומדת להעריך את זה שאני מסוגלת לבלוע אני לומדת להעריך את זה שאני מסוגלת ללעוס אני לומדת להעריך את זה שאני מסוגלת לאכול מבלי להקיא אני לומדת להעריך את זה שיש לי בית אני לומדת להעריך את זה שתמיד יהיה לי בית אני לומדת להעריך את זה שיש לי הורים כאלה מקסמים שכל כך משתדלים למרות שלרב לא הולך להם. אני לומדת להעריך את זה שאני מסוגלת להזיז את הרגל אני לומדת להעריך את זה שאין לי שום כאב, שאני בריאה אני לומדת להעריך את זה שיש לי כמה חברים אני לומדת להעריך את כל החברים שהיו לי. אני לומדת להעריך את העבר שלי, את כל מה שהיה לי. אני לומדת להעריך את זה שיש לי עיינים אני לומדת להעריך את זה שאני יכולה לראות דברים יפים למרות שבן השאר אני רואה גם דברים רעים. אני לומדת להעריך את זה שאני מסוגלת לישון בלילה. אני לומדת להעריך את זה שיורדות לי דמעות אני לומדת להעריך את הכאב כשאני נפצעת אני לומדת להעריך אותך אלוהים אני לומדת להעריך אותך על זה שנתתי לי את כל שציינתי ושבינהם נתת לי גם את החיים. אבל אני עדיין לומדת אז תןלי עוד זמן להתרגל לפני שאתה מפיל עלי עוד מכה תודה ענבל

חמודה

New member
כתבת ממש יפה

זה באמת מדהים ומה שכתבת זה משהו שכולנו צריכים ליישם בחיי היומיום וככה נהייה מאושרים ונפסיק לקחת הכל כמובן מאליו. ואז אולי יסתדרו כמה דברים ממש ממש מדהים

תודה! את צריכה לראות אותי עכשיו אני

כולי קורנת ממבוכה ושמחה ביחד. לתגובה כזאתי אני ממש לא ציפיתי. תודה רבה על המחמאה ותודה שקראת. שלך ענבל

ועכשיו אני אומר לך למה ענבל

בשביל ילדה בת 17 (בערך, כ אמרת שאת לפני גיוס) אני חושבת שעברת הרבה... מלבד האובדן, בודאי עברת דברים שהביאו אותך לגישה מדהימה מעיין זו בחיים. ראיתי דברים מדהימים מימי, אבל את הכוח שיש לך והעוצמה שאת רוצה לחיות בה, האמונה והשאיפות... יגרמו לך להגשים את הכל !!! אני בטוחה שעתידך יהייה מופלא, עם גישה כזו לא יכול להיות אחרת.... אני

לאחת מהעבר

כמו שאמרת באמת עברתי הרבה בחיים הרבה חלומות שנופצו, בעיות רפואיות ולצערי הרבה אובדן ושכול השנה. אבל אני עדיין פה ככה שכנראה יש סיבה טובה לכך שאני עדיין פה ואני לא חושבת שכרגע אחרי הכל יש משהו שיכול לעצור אותי מלהשיג את מה שאני רוצה אני רוצה לנצל כל רגע בחיים וכל שניה בלעשות דברים חדשים להגשים את החלומות שלי ואת החלומות של חברים שלי , בשבילם. החיים קצרים מדי ואין מספיק זמן בשביל להיות בדכאון ממושך. אני מתאבלת עדיין מבפנים אבל מנסה להחזיר את החיים למסלולם. תודה רבה רבה על כל המחמאות ועל הכל באמת תודה, כל יום מחדש את עושה לי את היום. שלך ענבל

למעלה