אני לומדת לטפל בביואנרגיה ....

spooni

New member
אני לומדת לטפל בביואנרגיה ....

ביואנרגיה היא שיטה המאפשרת למטפל לתקשר עם תת- המודע של האדם (האנרגיה של האדם) שמבקש עזרה ובאמצעותה למצוא את המקור לכל בעיה המציקה לו. ובעיה הכוונה לפיסית, רגשית,מחשבתית ,רוחנית. זו שיטה מדהימה שהתוצאות שלה נראות ומורגשות מיידית , לא צריך להיות מטופל חודשים רבים כמו בסוגי טיפול שונים ואז לראות תוצאות אם בכלל. אני טופלתי בשיטה ו...חבל"ז. עוד ועוד בפגישה הערב

נשמה לא הייתי חושבת על זה...

קחי בחשבון שאני ממלאת את כל הפריים.... וזה עוד לפני השוקולד!

spooni

New member
הרגת אותי ../images/Emo13.gif

אבל יש לך מצלמה דיגיטלית ? כי לי אין אני אצטרך לארגן מאיפשהו ? או שאולי לאחת הבנות יש...

Betterfly

New member
חחחחח

תאמינו או לא, שוקולד היום מתאים לי בול. למה? כי זה כל מה שאכלתי כל היום. אז עוד שוקולד? בכיף. באתי בבוקר ופתחתי לי את היום בארוחת בוקר- עצלנית שכמוני- ירדתי למכונה והעוגה של קינדר נראתה לי טוב וגם קולה. בצהריים ידעתי בתוך תוכי (ממש עמוק) שאני צריכה לאכול משהו נורמאלי, אבל פחדתי שאם אני אלך אני לא ארצה לחזור (המנחה שלי בחו"ל וכולם די הולכים וחוזרים מתי שמתחשק להם ויש להם זמן) אז נשארתי בסביבה. אז... שוב ירדתי למכונה ושוב, מה יש במכונה? שוקולד. אז לקחתי מארס (בלי קולה, נגמר הכסף הקטן). וזהו. שוקולד בערב. אגב, סורי, אין לי מצלמה, אם הייתי יודעת מראש הייתי מביאה מההורים שלי (ירושלים, בשביל זה הייתי צריכה לדעת שבת שעברה
).

אם הייתי יכולה הייתי מביאה מצלמה

אבל אני תקועה בבית בהמתנה לילד שיחזור מהגרוש... זה היומולדת שלו (הגרוש) והוא החליט שהוא לא יודע מתי בדיוק הוא יחזיר אותו כי הם כולם הולכים לאכול באיזו מסעדה... מה יש לילד בן 10 חודשים לעשות במסעדה בתשע בלילה אני לא יודעת... תספרו חוויות מחר... מפגש נעים!

למעלה