אני לועס עכשיו...

el Cantante

New member
אני לועס עכשיו...

מסטיק בטעם תפוח קינמון! וזה כ"כ טוב!!!
זה מהיר, חסכוני וקל! סליחה על ההתפרצות אבל זה טוב!!!!!! מומלץ! פנו אלי במסרים לעוד פרטים! ביי!

מליאל

New member
|מסטיהבת שלי לא רוצה לאכול טוסט פיצה וכד'....

אז בשביל לפתות אותה אנחנו אומרים לה שיש הרבה מסטיק ואז היא עושה טובה ואוכל בשביל ה"מסטיק"- הגבנ"צ המותכת- מומסת.

el Cantante

New member
../images/Emo71.gifטוב.. נכנעתי - להלן המתכון../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

מתכון למסטיק תפוח קינמון בסגנון אוכל מהיר חסכוני וקל... קונים חבילת גומיות (עדיפות באופיס דיפו... המהדרין אף יקנו גומיות עבות 15 מ"מ!) קוטפים קילו תפוחים בפרדס ליד השוקת. לוקחים מקל קינמון מבית הקפה הסמוך. עכשיו! כיוון שלא מדובר כאן בפורום אוכל רגיל, אלא אוכל מהיר וקל - שמים סטופר 5 דקות - ומה שמספיקים בזה פשוט מספיקים: מערבבים את כל הרכיבים הנ"ל בקערת עץ (עדיף עץ אקליפטוס להשרות ארומה דליקטסית
) שמים בתנור בטמפ' של 180 מעלות צלזיוס למשך 17 דקות (זה מתנגש עם הזמן הקצר שיש, אבל מה לעשות
) תוך כדי קוצצים 15 קוביות סוכר ובוזקים על התערובת! בתיאבון! יאמי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו מכריזה עליך כמלך !!! זהו. נגנבתי.

el Cantante

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אבל למה הילדה בתמונה מוציאה לי לשון ככה... היא מפחידה אותי

למעלה