אני לוקחת את זה אישית

אוריתוש

New member
אני לוקחת את זה אישית

שהחלטתם להתעלם ממני... זה די מעליב... זה באמת חשוב לי שמי שיודע יענה..בבקשה... יש לי מבחנים לתפקידי חינוך ביום שלישי ונורא נורא נורא חשוב לי לדעת מתי מתקיים סבב המבחנים לקד``צ הבא??? שמעתי שביולי. בבקשה תענו. תודה שוב וסליחה על ההטרדה. ביי

מזלט

New member
אל תשכחי

שרובנו פה עוד לא הגייסנו, ואנחנו רק בתחילת המיונים (רובנו). ולא בהכרח למיונים של חינוך וכאלה, כי לפי מה שאני קורא עד עתה, הרושם הוא של יותר בכיוון סיירות\טיס\צנחנים\מודיעין בתפקידי בנים לרוב.

אוריתוש

New member
בכל זאת

השאלה שלי היא לא שאלה על המיונים בדיוק, אלא שאלה טכנית של תאריך. כלומר מתי, במידה ואני לא אלך למיונים של חינוך, אקבל, אם בכלל זימון לקד``צ אחר. אני יודעת שבינואר היו זימונים לקד``צים והשבוע גם באפריל, השאלה שלי היא אם יתקיימו זימונים נוספים, כמו ששמעתי ביולי. זה הכל.

forall

New member
נו...

אז דווקא על תוכן המיונים בטח יש שיעזרו לך, אנשים שהיו...או שרוצים ללכת כמוך.. אבל מי יודע מתי יש מיונים בעתיד?? אלו שמתעניינים בנושא הם במצבך ומין הסתם תוהים לעצמם כמוך. היחידים שיודעים אולי הם אלו שהתגייסו כבר, בנות לקדצים, ובטח שאלו עסוקות מדי להיות בפורום הזה.. אולי אחת בלבד בטעות תבוא לכאן. אז תביני שאין פה מישהו שיודע דוקא את הדברים הטכניים כמו תאריכים. טוב? אנ יבעצמי תוהה אם יהיו עוד. שאלתי את המדנית בבי``ס והיא אמרה שסביר שלא וגם בלשכה אמרו דומה. למעשה, שמעתי ממקור שני שהקטנים באמת נדפקים עם מיון אחד בלבד בד``כ. וכפי שהידוע הוא שכל שכבת י``ב מחולקת לשני מחזורים בלבד! כלומר הגדולים יוצר מכך סביר שיקבלו שני מיונים והקטנים- אחד... הדברים הללו הם לא אינפורמטביים במיוחד ויכול להיות שכן יהיו מיונים (ולא יודעת תאריך). תשאלי חיילות! אחיות של חברים בטח יודעות, לא?. בלשכה בזמנו אמרו שהם בעצמם חושבים לאותו זמן שלא, אבל לא יודעים בניתיים.. אז אולי באמת לא יודעים בגדול? בכל אופן, תפני לאנשים אחרים כמו חיילים, ואם תהיה לך תשובה, אנ אשמח לשמוע בעצמי!!! תודה ביי

למעלה