אני לוקח על עצמי את הנהלת הפורום!!!

Axvenom

New member
אני לוקח על עצמי את הנהלת הפורום!!!

שלום אני חדש פה ואני מתת על אנימורפס (הסידרה והספרים) וניכנסתי לפה עכשיו פעם שניה (וזאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה!) ולא חבל שזה יסגר זה (נידמה לי) המקור הראשון של אנימורפס בעברית . אז כול מי שמסכים איתי שהפורום זקוק למנהל חדש שיגיב על הודעה זאת מידית

Axvenom

New member
נ.ב

האתר הרשמי של אנימורפס:http://www.scholastic.com/animorphs/index.htm

מ.ש.ט

New member
מותק... קח מספר!

אתה מתנדב להיות מנהל הפורום??? אם יהיה מנהל לפורום הזה זאת תהיה אני! אנחנו הטרדנו את הנהלת הפורומים בנוגע לפתיחה החדשה של הפורום! בזכותינו הוא פה! סליחה על זה שתקפתי אותך..... פשוט לא יכולתי לעמוד בזה.... וברוך הבא!

מ.ש.ט

New member
תביא חברים!!!!

אם יעל תסכים אם נקבל את הנהלת הפורום הזה נצרף אותך להנהלה.... כבר סיכמנו שאם מישהי מאיתנו יקבל את הנהלת הפורום זו תהיה אני....... תספר קצת על עצמך...... איך קוראים לך...... בן כמה אתה..... מאיפה אתה....... צמת היום?

Axvenom

New member
טוב.

שלום , קוראים לי מאיר אני בן 15 מפתח תיקווה התחלתי לקרוא אנימורפס לפני שלוש שנים שאבא שלי הביא לי את ספר מספר 1 בשבוע הספר ... מה אני עוד יכול לספר ... אני יודע דיי הרבה על אנימורפס (דרך האתר הרשמי שלהם) וסורי אני לא יכול לביא חברים (הם לא ממש קוראים :-<) ויש לי בבית את 15 הספרים הראשונים אוהב אותכם , מאיר

Axvenom

New member
ועוד משהוא

תמונה של ויסר 3 , מפחיד לאללה אוהב אותכם , מאיר

מ.ש.ט

New member
ברוך הבא!

אתה לא מכיר אנשים מהאינטרנט או משהו כזה? קוראים לי מוריה רוקח ואני בת 14 ושלושה חודשים.... אני משדי אברהם.... קראתי 10 ספרים מתוך ה-18 (בערך) שתירגמו.... אני ונגיני מכירות עוד מלפני הפורום הזה..... תהנה פה!!! וד"א... אני מעדיפה לדמיין ולא לראות בציורים או בתמונות...... אבל זאת אני! ואם אנחנו לא כותבות הרבה זה בגלל שיש לי ולנגיני קשר באס"ק.... מוריה רוקח

למעלה