אני לחוצה. אפשר עצות?

אני לחוצה. אפשר עצות?

היי. הייתי מאוד עסוקה לאחרונה ולכן לא כתבתי. וכעת אני קצת לחוצה וזאת בגלל מתן שחולה מיום רביעי עם חום גבוה (40) שלא ירד. לאחר ביקור אצל רופאה מחליפה ולאחריו במוקד הרפואי התברר שיש לו לקוציטים גבוה. התחלנו עם אנטיביוטיקה ולמחרת (שישי) היינו אצל רופא הילדים שלנו שאבחן בנוסף גם פטריה בפה. מי שמכיר, אני לא צריכה לספר לכם אלו כאבי תופת אלו... הוא בקושי אוכל חוץ מדייסה ודברים קרים כמו גמדים אבל שותה. אז הוא מטופל באנטיביוטיקה ובנסטטין (טיפות לפה) במקביל. הבעיה היא שאנחנו כבר אחרי יומיים אנטיביוטיקה והחום ירד מעט אבל עדיין קיים (39) למישהו יש נסיון דומה? האם החום מהפטריה? אשמח לכל עצה. חיפשתי גם אתרי רפואה לילדים ולא מצאתי אז אודה למי שיפנה אותי לאתר רפואה לילדים רלוונטי. אז אני מקווה שעד ליל הסדר הכל יסתדר ושיהיה לכולנו חג שמח

odeia

New member
אירית, פטריה פורחת כשלוקחים

אנטיביוטיקה. תתני לילד אסידופולוס לתינוקות, שמים חצי כפית בשתיה. קחי חצי כוב מים פושרים ותמיסי בהם כפית סודה לשתיה, ותנגבי את הפטריה כל הזמן. לגבי החום, לעשות אמבטיות פושרות, קומפרסים עם חומץ, להוריד גרביים ופחות בגדים. תרגישו טוב והחלמה נעימה

גם מוקסיפן???

הבעיה שלפי בדיקת הדם הוא חייב לקחת אנטיביוטיקה. תודה על שם התרופה. מחר כשאלך לרופא אשאל אותו על שני הדברים.

odeia

New member
אירית, כל אנטיביוטיקה עושה פטריה

אסידופולוס קונים רק בבית טבע, רופא רגיל לא בהכרח מכיר, לגבי הסודה לשתיה, אין מה לשאול רופא, עושים את זה וזהו, גם אני נעזרתי בזה בזמנו את יודעת כמה פעמים הדם של הילדה שלי הראה שצריך אנטיביוטיקה ובבדיקה שניה כבר לא, לא צריך לרוץ עם אנטיביוטיקה. תחפשי בארכיון את המאמר שהעלתי לפורום על חום.

באמת?!

אז למה הרופאים לא מודעים לזה ונותנים אנטיביוטיקה? הקטנצ´יק ממש סובל מסכן... מחר בבוקר אני רצה לקנות. ושוב, תודה

odeia

New member
אירית, כשצריך אנטיביוטיקה אז לוקחים

אבל במקביל צריך לשמור על הפלורה של המעיים ולקחת אסידופולוס שמגן על הקיבה מאנטיביוטיקה. רופאים לא מכירים דרך אחרת לטפל במחלות. מומלץ להתייעץ גם עם מרפא ברפואה משלימה

גם מוקסיפן?

הבעיה שלפי בדיקת הדם הוא חייב לקחת אנטיביוטיקה. תודה על שם התרופה. מחר כשאלך לרופא אשאל אותו על שני הדברים.

קרה לנו מקרה מאוד דומה

יותם קיבל אנטיביוטיקה בגלל דלקת אוזניים. ביומיים הראשונים נראתה הטבה ואז החלה הדרדרות. החליפו לו לאנטיביוטיקה חזקה יותר ועדיין הוא היה עם 40 מעלות חום (שבוע) ללא שיפור. הגענו עד למיון. בדיעבד, הסתבר שאכן הוא נזקק לאנטיביוטיקה בשל הדלקת אבל בנוסף לדלקת באוזניים הוא חלה במקביל גם במחלה וירלית שגרמה לחום הגבוה. כלומר, שתי מחלות "התלבשו" עליו בו זמנית. איך ידענו? באותו הערב בו היינו במיון החלה לפרוץ הפריחה שהעידה על סיומה של המחלה הוירלית ואיתה גם ירד החום. החלמה מהירה למתן.

למעלה