אני, לירון וההופעה בצפון

נ ט ע ש ה

New member
אני, לירון וההופעה בצפון../images/Emo189.gif../images/Emo210.gif

נודע לי שכוכבי המופע שיר נולד (שהיום אני אראה אותו בשעה 7) מתארחים בבית מלון בקיבוץ הגושרים, כלומר מרחק הליכה של 10 דקות מביה"ס שלי. לי ולידיד שלי לא התחשק להכנס לשיעור כימיה (
) אז החלטנו לקפוץ למלון בהגושרים. היה כל כך מגניב
ראינו את כווווולם, ולא היה אף אחד כמעט שהתנפל על הכוכבים (בניגוד לשנה שעברה, שבה הם עברו סוג של התעללות). היתה לי שיחה מאוד נחמדה עם לירון: הוא מאוד נהנה מההופעות כאן בצפון, הוא הספיק להיות היום בבריכה, העבודה על הדיסק העבירה הילוך בזמן האחרון והכל הולך טוב, ושנינו דיברנו עם מעין. הקטע המצחיק הוא שפתאום הוא אמר שהוא הולך להביא את הנעליים שלו, ואז קלטתי שהוא מסתובב יחף פשוט
אח"כ אמרתי לו שמאוד אהבתי את "גלי", והוא אמר שהפעם הגרסה שונה עם סשה, וקבענו להפגש היום בשבע
היה ממש נחמד, ונורא הזוייי... ראינו את נינט והצטלמנו איתה, כנ"ל לגבי הדר עוזרי (גם שמענו אותה ואת יהודה סעדו שרים את "ברית עולם" ועוד כל מיני בלובי. הגיטרה של לירון, מסתבר, היתה באוטו
חחח הפיאט האדומה) ולגבי כל הכוכבים בערך. אפילו הספקנו לחזור לביצפר ולהגיע בהסעות חזרה הביתה, וגם להביא חתימות לחברים תמונות של לירון ועם לירון יש לי בפלאפון, הבעיה היא שלא נראה לי שאפשר להעביר אותן... אבל אני מבטיחה לבדוק את העניין) וזהו

נטע - איזה יופי!

לפעמים חלומות מתגשמים...
זו הפעם הראשונה שיוצא לך לדבר איתו לא? אני ממש שמחה בשבילך - נראה לי שביליתם יפה ... תודה על כל העידכונים

Inbar789

New member
איזה מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

כיף לכם^^ גמני הייתי מבריזה משיעור כימיה בשביל זה

MoRaN SaShA

New member
יאווו איזה כיף חחח

נשמע ממש כיף. איך היה בשיר נולד?!? צילמת את גלי ?

איזה יופי, שמח בשבילך../images/Emo13.gif

אבל ממש
, אבל לא הצטערת על כל הכיף שיכלת להרויח אם היית מגיעה לשיעור כימיה במקום?
נשמח לתמונות כמובן ומקווה שתהני גם בערב, בטח נדע בקרוב... לירון-שאנטי

נ ט ע ש ה

New member
תודה רבה לכם ../images/Emo24.gif

שירלי, זו לא הפעם הראשונה שאני נפגשת עם לירון, זה קרה כבר פעמיים בעבר אבל אף פעם לא יצא לי לנהל איתו שיחה של ממש... בקיצור, הגעתי היום לכפר בלום קצת לפני שבע, והתקשרתי למעין כדי לראות איפה הוא ולהגיד לו שלום, ולהפתעתי הרבה עונה לטלפון לא אחר מאשר לירון :D
דיברנו קצת, ולירון אמר שאני אגיע בסוף המופע ואבקש מאחד השומרים שיקראו לו (כמו שאתם יכולים לתאר לעצמכם, זה לא קרה עם הבריונים האלו שמתפקדים בתור אנשים אבטחה) מהמופע עצמו נהניתי מאוד, לירון זמר מעולה כרגיל (בין היחידים ששרו בלייב). הוא השתתף גם ב"אלוהים שלי" יחד עם סעדו, ככה שיצאתי עם שני ציפורים במכה אחת
כל שיר שהוא שר הוא מבצע מצוין... בקיצור היה ממש כיף, שרתי את כלללל השירים ורקדתי ביחד איתם (הקהל היה יבש לגמרי האמת). הם היו כבר מחוקים לגמרי, מתים לגמור עם זה והיו המון קטעים שהם פשוט לא יכלו להפסיק לצחוק (במיוחד צביקה הדר... גם סעדו ושיר ביטון פשוט לא יכלו לשיר בשלב מסוים) היה משעשע :-ג יש המון המון תמונות שאחותי צילמה, אני אעלה אותן בהמשך השבוע, ובנתיים התמונה שהבטחתי מהצהריים

נ ט ע ש ה

New member
והנה תמונה שלי ושל ידיד שלי עם נינט

אפשר לשלוח אותן מהפלאפון רק בהודעות מדיה, וזה עסק די יקר אז אני אעשה את זה בשלבים

אחלה תמונה!

ידעתי שההופעה האחרונה תהיה מיוחדת.. ושוב נטע - אני ממש שמחה בשבילך - זו נשמעת פגישה חלומית.

נ ט ע ש ה

New member
וב"מסיבת הסיום" שלהם בסוף המופע

כשכל אנשי הבמה וכל הצוות הצטרפו לכוכבים ורקדו והשתוללו... וחידה בסגנון "איפה אפי": בואו נראה מי יצליח לאתר את לירון

the only DaRdAr

New member
וואי ממש תמונות יפות ומקצועיות!

אמממ בתמונה הזאת לירון מוסתר שם קצת מאחד שמחזיק זיקוק?!
או זה שמתחבק עם נינט שבטח זה יהודה לוי....

נ ט ע ש ה

New member
הקרדיט לאחותי ../images/Emo192.gif

וסתם שאלתי, זה לא שבאמת יש לי מושג איפה הוא בין ים האנשים שם

MoRaN SaShA

New member
איזה יופי ../images/Emo9.gif וסשה עשתה תלתלים ../images/Emo9.gif

תודה על התמונות

למעלה