אני לי כוחות להתחיל את השבוע

salpter

New member
אני לי כוחות להתחיל את השבוע

אני אמורה להתחיל השבוע עם קצת תקווה ואופטיות אבל מאתמול אני פשוט מיואשת מעצמי מהטיפולים מהכל. אז כך מחר אני מתחילה עבודה חדשה על מנת להציל את המצב הכלכלי שממש מדכא , אני אמורה ביום שני להגיע לשיחת פתיחה בבלינסון וביום רביעי לפגישה אצל הרופא הרגיל שלי לתחלת עוד סבב טיפולים. בנוסף אני מתחילה לימודים בבוקר, סה´´כ אני אמורה להיות די אופטימי אבל מה שהכי מדכא אותי:(שימו לב) יום ששי מסיבת הפתעה לחברה בה חברותיי אשר יהיו נוכחות יודעות שאנכי בטיפולים והם די מתענינות בטיפולים (לא שואלות על הריון) לכאורה זה צריך להיות בסדר אבל היות ואין התקדמות נמאס לי לספר, אז כבר 8 חודשים שאין קשר איתן אפילו לא טלפוני וביום ששי חיבים להגיע. חוץ מזה אני מדוכאת אין אף אחד בצ´ט וההודעות שלי יוצאות שעות לאחר כתיבתן. ביי דפנה.

אתלי

New member
דפנה

אני פה מדי פעם ומבינה את הקושי. לפעמים נדמה שאולי די ומספיק ולמה זה מגיע לנו ומה יהיה בסוף א ב ל ...... בסוף הדברים מסתדרים (אני אמא כבר 2.7 שנים) והיום, למרות החשש והפחד מלעבור את זה שוב אני יודעת שזה פשוט שווה. אז חזקי ואמצי שיהיה לך שבוע מוצלח ושמחי בהתחלות החדשות שלך מי יודע מה ילד יום...

יעל@

New member
דפנה

אני חושבת שהחגים והתקופה הזו אולי לא עשתה כל כך טוב לחלק מאיתנו. אבל דווקא נראה לי שיש הרבה דברים חדשים אצלך - לימודים, עבודה, טיפול חדש, ולמרות שזה לא קל תראי בזה התחדשות וסימן לשינוי. יש ימים קשים כשעוברים את התליך הזה, ומקווה שמחר בבוקר תתעורי עם חיוך, ותתחילי את השבוע עם כוחות חדשים, לילה טוב, יעל

שולחת לך המון כח ../images/Emo100.gif בשקית

אני יודעת כמה זה קשה, אני יודעת כמה זה עצוב ומדכא... אבל את בתחילת דרך חדשה, גם עבודה חדשה, גם הלימודים, והכי חשוב - התחלה בבילינסון! גם אם זה לא יקרה מיד, זו הדרך שתוביל אותך להצלחה!!! מאחלת לך שהיא תהיה קצרצרה...

נועם@בת

New member
דפנהל´ה, לפעמים המון התחלות יחד

זה דבר קצת מפחיד. גם עבודה, גם לימודים, גם חברות שיכנסו לנשמה, וגם טיפולים שסוחטים את האנרגיה עד הטיפה האחרונה... הכל ביחד זה באמת קצת הרבה. אז תנשמי עמוק, ותני לגל המפחיד הזה לעבור. העבודה תתגלה כמעניינת ומכניסה. הלימודים יעשו לך רק טוב. החברות תשאלנה, ואת תוכלי לענות או להתעלם כרצונך. והטיפולים... נו, הטיפולים יעשו לך ילד, זה ברור, לא?
גדול לכל ההתחלות החדשות. כל ההתחלות קשות, אבל ההמשך שלהן שווה את הקושי.
שבוע טוב נועם

דפנה בהצלחה בבלינסון

אני משוכנע שתמצאי שם עזרה טובה אני מאוד מעריך את המחלקה שם ולגבי התעניינות בטיפולים - לדעתי אין דבר טוב מלשתף חברות במה שעובר עלייך ועוד יותר כאשר זה ביוזמתן ליאור

רוני@30

New member
אני מקווה שהבוקר שעלה שיפר את המרגש

ושעכשיו הכל נראה קצת יותר אפשרי. נדמה לי שכל התחלה בפני עצמה כרוכה בקושי ובקצת חששות, ככה שאם צריך להתמודד עם מבחר התחלות בו-זמניות אז המצב הוא באמת לא פשוט... אני מאחלת לך הצלחה רבה בעבודה החדשה
, בלימודים
, במסיבה השבוע
וכמובן כמובן בטיפולים
. רוני

מרב.

New member
דפנה´לה ../images/Emo42.gif

יום ראשון, השמש זורחת ומחייכת בשמיים. יש לך כל כך הרבה התחלות חדשות בחיים, שעד יום שישי יעבור מספיק זמן כדי שהעצבות הזו שנחתה עלייך תתעופף ותפרח לה למקום אחר. אני יודעת כמה קשה להשיב לאנשים שמתעניינים באמת ואוהבים אותך שוב ושוב שאין חדש, אבל אולי כדאי שתאמרי לאותן חברות בהזדמנות הראשונה שתשמחי לעדכן אותן בכל עדכון חיובי, אבל במטותא מהן, שלא תשאלנה, כי השאלות מדגישות את ה"אין חדש". זה מה שאני עשיתי עם מי שהרבה לשאול, וקבלתי שקט תעשייתי בתחום הזה בתמורה. אז קחי לך פרץ אנרגיות חיוביות ממני על הבוקר וחיבוק חם ומנחם, ובעיטה קטנה לעצבות ולעגמומיות שנחה עלייך. תני להומור הרגיל שלך פתח קטן להיכנס, ותראי איך הוא ממלא אותך חיים...
מרב

טביקאט

New member
דפנה

מקווה שעד שתקראי את ההודעה מצב הרוח ישתפר, ותתמלאי אנרגיות נפלאות מכל ההתחלות החדשות... מכירה את בורות האנרגיה ומצבי הרוח. היתרון הוא שעוברים אותם... מאחלת לך שבוע מצוין, שיביא רוחות חדשות ונעימות (וגם את הסתו!) טביקאט

נוג

New member
לדפנה ../images/Emo13.gif

הי, לפעמים הרבה התחלות חדשות זה מפחיד ומעייף ותרתיע. אני מאמינה שבכל התחלה צופנת בתוכה גם לפעמים הפתעה. מקווה החודש בתחום הטיפולים יאיר לך המזל וזאת ההפתעה הכי הכי בעולם נוג

רומי 007

New member
דפנה, עכשיו את כבר יום אחרי -

אני מקווה שאת דווקא מגלה שעושה לך טוב כל הדברים החדשים והחויות החדשות שנכונות לך. נכון שזה קצת עמוס גם עבודה חדשה וגם לימודים וגם טיפול אבל את יודעת לעשות את זה כמו שצריך ותצליחי בכל מעשיך. זה בטוח.

salpter

New member
גם היום לא הלך לי מקווה שמחר בבי´´ח

ילך הכי טוב. היום הגעתי למכון בו אני אמורה ללמוד אך מיד אמרה לי הפקידה ´´חשבתי עליך כל הלילה וכל הבוקר´´ אז למה לא התקשרת בגלל הלימודים האילו הזזתי את התור בבית החולים וכך הפסיד 2 ימי עבודה , הקורס שלי נפתח בינואר. איזה חוסר אחריות, מקווה שמחר יהיה הכי טוב (חייב להיות משהוא טוב השבוע!

למעלה