אני למכירה

f a l u d e

New member
אני למכירה

לכל בעל עסק יקר שבמקרה קורא את ההודעה. מחיר פתיחה: 0 ש"ח. מחיר סגירה: ? תאור המוצר: אני סטודנט להנדסת מערכות מידע, שנה ד, פנוי ל-3 ימים בשבוע. אמביציוני, לומד מהר, ציונים טובים מאד. אני רוצה לעבוד, מצידי תשלמו לי שקל לשעה, העיקר לעבוד בתחום וללמוד. כל המודעות דורשות שנות נסיון, וכיום אין לי סיכוי לכן אני מציע את עצמי למכירה פומבית. כל המעוניין בקורות חיים,אנא שלח לי מסר אישי. אל תצחקו, אני רציני לגמרי.

מממ...

אם אתה רציני בקשר לזה, אני מציעה שתתעלם מהדרישה לנסיון במודעות, ותציע את עצמך בסכום סמלי. אני בטוחה שיהיה מי שיקפוץ על המציאה... עובד בחצי חינם, ואתה תקבל את הנסיון שלך

בומרנג - הזהר !

כאדם שמעריך את עצמו, יודע את יכולותיו, עם קבלות ואמביציה ירית לעצמך בומרנג שפוגע בך. הקטנת את עצמך, ולא היית עיקבי - אם אתה יכול, אם אתה יודע, אם אתה מוכן אז שווק את עצמך בכבוד, לתת לעצמך תג מחיר כל כך נמוך עומד בסתירה והבעיה שתחושת הערך מחלחלת עמוק פנימה וצובעת באפור כהה את הברק והחיוניות שביכולתם לפתוח כל דלת ולפרוץ לתודעתו של המעסיק הפוטנציאלי. הצעה - בקש למחוק את הודעתך, החלף שם, החלף מייל ושנה אסטרטגייה שיווקית. דבר תועלות למעסיק לא "מבצע מכירות". בהצלחה, אמיר דרור

קח בחשבון שהוא עדיין סטודנט

ושבינמינו, להשיג עבודה שתתן לך את הנסיון הדרוש כדי שתוכל לקבל עבודה "אמיתי" זה ממש ממש לא קל. מסתובבים בארצינו אלפי מובטלים בעלי נסיון, אז איזה סיכוי יש לסטודנט

להתחבר לעצמו ולהעיז

אני מבטיח לך שאם הבן אדם בודק מה מעניין אותו, נגיד למשל, מכוניות והולך ל 10 חברות גדולות, יבואני רכב, כותב מכתב, לא קורות חיים. ובו הוא מסביר את האהבה שלו לתחום, את הנושא אותו הוא למד ועדיין לומד באוניברסיטה ומציע את עצמו לאיזה שהוא פרוייקט שעליו הם עובדים, לא בג´וב. כעוזר למנהל הפרוייקט, כסוקר, כמודד, כאוסף שאלונים, כ . . . יש סיכוי גבוה שלא יקח זמן רב והפרוייקט המתאים ימצא. אנשים מעריכים צעירים בתחילת דרכם. בעלי חוצפה מבוססת, אנשים שהולכים אחרי נטיות ליבם ואנשים שיוזמים ולא מחכים שדברים יתגלגלו לפתח דלתם. ואולי אפילו לא כותב אלא מרים טלפון למנהל תחום מערכות המידע, אחרי שכתב לעצמו מה הוא הולך לומר לו. "נימוקי מצב" לא עצרו את העולם ומי שרוצה לשכנע את עצמו למה לא לקום עכשיו ! שלא יתפלא שהגשם לא יורד בחצר שלו. כל אחד יכול להשפיע על המציאות של עצמו. אני לא רוצה להתווכח, אני אומר את מה שאני מאמין ומי שזה מדבר אליו שיקח וילך עם זה הלאה, יקרא למשל את הספר של נפוליאון היל על כוח החזון האישי - "חשוב והתעשר" ויקח משם רעיון אחד לפעולה. למי שזה לא מתאים ומקומם אותו, אני פשוט מציע להקשיב לתגובה הפנימית שמתעוררת בתוכו, הגיונית על פי רוב, ולבקש ממחולל התגובה שבתוכו להמתין עד שימצא דבר אחד טוב לפני שהוא פוסל ואחרי זה יחזור לטיעוני המצב. תודה על ההקשבה בלב פתוח, אמיר דרור

אני פשוט לא מבינה את ההבדל ../images/Emo13.gif

מה ההבדל בין להציא את עצמו למשרה בחינם, לבין "להציע את עצמו לאיזה שהוא פרוייקט שעליו הם עובדים, לא בג´וב"

למעלה