אני לעומת רשף ...

אני לעומת רשף ...

נקרעתי בתחרות במצפה משואה - וכל פעם הקטע חוזר הזה חוזר על עצמו - במקום הכי קשה בתחרות בדרך כלל בסיבוב הראשון כשהדופק שואף ל 170 הריאות מחתננות לחמצן והשרירים ברגלים צועקים הצילו - אני שואל את עצמי : בשביל מה אני צריך את זה - יכול לשבת לי בשפת הים - יכול לטייל עם רשף בחורשן - יכול לבלות עם האשה במשחק שש בש בזולה - יכול עוד הרבה דברים נוחים ונעימים- אבל אני כאן על המסלול נקרע לחתיכות - אז מה? למה בכל זאת ? והאמת אין לי תשובה ..... אולי מישהו יכול לעזור?

arnonke

New member
../images/Emo176.gif גדי ספר מה היה

איך הלך במסלול מי מה כמה ולמה?????

יורם חן

New member
למרות ההגיגים, גדי הביא מדליה נוספת

מקום ראשון
כל הכבוד. בהחלט בנו מסלול טובעני וקשה.

רֶשֶף

New member
אז זהו בדיוק

אתמול אחה"צ, אחרי הסיבוב הראשון, כשניסינו להבין איך עושים את המסלול הבלתי אנושי הזה בסיטואציה של תחרות, נגד השעון ותוך כדי נשיפות חמות ולחות בעורף, תפסנו את יואב תוקע כמה בזנ"טים בשביל סימונים אחרונים והפרענו לו בשאלה הקיומית - בשביל מה זה טוב. היו הסברים רציונאלים. היה דיון מעמיק. בשביל התפתחות הענף. בשביל יצר התחרות הטבוע בכל אדם. בשביל האגו, הסיפוק, הגביע והזוּמָתִי. מה זה חשוב. אנחנו לא השתכנענו, שאנחנו זקוקים לתחרות. אני אישית, גם לא מסוגל לעמוד בקצבים כאלו לאורך זמן. מי שזה עושה לו טוב - יבורך. יאמר לזכות יואב, שהמסלול מקצועי ביותר. רק שלטעמי הוא מעמיד את המושג "קרוס קאנטרי" בסימן שאלה גדול. זה "קרוס קאנטרי", זה?

הנבואה הגשימה את עצמה

בשבוע שעבר הזהרתי שזה מסלול מסוכן והיום גם הוכחתי את זה . היתה שם ירידה לסינגל עם סלע תקוע באמצע - איך שראיתי את הסלע היום החלטתי לרדת בכל זאת אבל בסטייל תוך כדי מעוף קשתי מעל הסלע וניתוק כל מגע ביני לבין האופניים. המתחרים נשארו המומים ואיבדו שניות יקרות בהתאוששות... ואני הרווחתי 4 מטר פחות לרכב . הבעיה שהשופטים רצו לפסול אותי - לטענתם התחרות מבוססת על רכיבה על הקרקע ולא על מעוף מעליה - אבל שכנעתי אותם שזה כמעט אותו הדבר. בקיצור קמתי והמשכתי - בקרת נזקים - נפיחות בברך שמאל שריטות קשות בכתף ימין מרפק פגוע קלות ויד ימין כואבת - לא יודע ממה . והעיקר - המתחרה העקרי שלי קרע שרשרת. כדאי לכם גם לנסות פעם.

למעלה