אני, לפחות

ליטל ו

New member
אילו היינו בפורמט אחר

לא היה אכפת לי, באמת, כי זה חלק מדרך התקשורת והפולקלור הקהילתי (אגב, גם של ההומואים), והייתי יכולה לענות כראוי. כאן אנחנו אמורים להיות בערך אדיבות זו אל זו, אז אי אפשר לשחק את המשחק הזה. ואין לי כוח לשבת ולתרגם אותך. זה מה שאני עושה בעבודה.

האמת? את צודקת...

קראתי שוב כמה שירשורים לאחור... ולא נעים לי (באמת) להודות, אבל מה שמעצבן בדברייך הוא בהחלט התוכן- ולא הצורה. ועם זה שהתוכן של דברייך מעצבן (לפחות אותי...) , אני חייבת להתמודד. לא את. |אייקון של מורידה את הכובע בהתנצלות|

ליטל ו

New member
אני, לפחות

נהניתי משירשור התמונות שעבר לדף הבא. אז אם כבר אני מציפה את הפורום, שלפחות יהיו שם דברים שאנשים עשויים ליהנות מהם :)

אורי 0

New member
תציפי ../images/Emo24.gif

(לובש בגד ים ומחכה שהמים יהיו מספיק עמוקים לקפוץ ראש)

ליטל ו

New member
{חיבוק}

תודה על החביבות, מותק :) אתה מקל עלי לשמור על חוקי הפורום ולא להכנס באף אחת <חיוך לא לגמרי חביב> רציתי לענות עם תמונות שקשורות במים, אבל לא מצאתי כאלה שבאמת העבירו את המימיות שבעניין. הריני לחלוק את התוצאות הפאתטיות :) בזו יש מים, בפינה למעלה, באמת. אני חושבת שזה מים. לא להאמין, יש בסרט הזה סצנה באגם (יפהפיה), סצנה בנהר, סצנה באמבטיה, ואולי עוד שאני לא זוכרת. אבל לא בגוגל. טוב נו :)

ליטל ו

New member
וזה *סרט* על מים, דמיט!

סרט על מים ועל איש עם אברי מין לא ספציפיים (או לא בכלל, או משהו. אני רק יודעת שהיו שם שוטים אומנותיים של העניין).

אברי מין לא ספציפיים?

ממה שזכור לי מהסרט,אברי המין שראיתי היו נורא ספציפיים:) ודי מכובדים אפילו:)

ליטל ו

New member
ספויילרים, אם למישהו אכפת

בצורה החייזרית שלו, אין לו איבר מין. בצורה האנושית שלו, יש ויש :) סצנות סקס, או משהו בדומה לזה, יש בשתי הצורות.

ליטל ו

New member
וואו.

באמת שאני רוצה לענות... :) אבל הבנתי שנרשמה היכרות ושמחה נוכח המאנה, ולכך - הידד! :)

למעלה