אני לפני ועדה

חנה1959

New member
אני לפני ועדה

אנילפני ועדה טרום בריאטרית באסותא
רציתי קצת להרגע ולדעת מה ישאלו אותי שם? זה נמשך המון זמן לפי מה שראיתי
מה עושים שם בכל הזמן הזה?

אשמח לעזרה
חוששת
שבוע טוב לכולם

אז ככה

את נכנסת לרופא - מעבר על כל הבדיקות שתביאי , יסביר לך על סוגי הניתוחים ויאמר מה לדעתו סוג הניתוח שמתאים לך.
תשאלי על הרגלי התזונה שלך/ ספורט

תחנה נוספת היא הדיאטנית אשר תשאל לגבי הרגלי התזונה, סוג התזונה (אוכל/ממתקים), סוגי דיאטות קודמות. תספר לך שהניתוח אינו מטה קסמים אלא כלי עזר
שאיתו צריכים לעבוד ולעבוד קשה (נכון לחלוטין).

תחנה נוספת היא הפסיכולוגית שתשאל מהן הסיבות שבגללן החלטת ללכת לניתוח בריאטרי
תמיכה מסביבה קרובה.

כל אחד עושה V האם מאשר או לא ....

בהצלחה

חנה1959

New member
תודה לאור יחיד ולאורחת!!

אני מניחה שיש "תגיד" ו"אל תגיד" בשאלות. דברים שהם רוצים לשמוע כמו שאומרים... בנוגע לסיבות לניתוח והרגלי אכילה
מה רצוי מה לא רצוי?

אצל איזה רופא תמליצו לעבור הניתוח?
האם מישהו שמע על ד"ר מינץ משה? אנ יעושה בהשתתפות קופהח מכבי

חנה1959

New member
תודה לאור יחיד ולאורחת!!

אני מניחה שיש "תגיד" ו"אל תגיד" בשאלות. דברים שהם רוצים לשמוע כמו שאומרים... בנוגע לסיבות לניתוח והרגלי אכילה
מה רצוי מה לא רצוי?

אצל איזה רופא תמליצו לעבור הניתוח?
האם מישהו שמע על ד"ר מינץ משה? אנ יעושה בהשתתפות קופהח מכבי

א ו ר ח ת

New member
היי - רק מקרים קיצונים ביותר לא עוברים

את הוועדה הזו , אין לך מה לדאוג, אחרי הכול זה בית חולים פרטי שרוצה להרוויח .
אני עשיתי את זה לפני חודש, אם ה BMI שלך מתאים ויש לך את כל הבדיקות, הכול יעבור חלק .

בהצלחה!

קוביd1

New member
ועדה

באם הBMI מתאים ,ואין התנגדות מהפסיכיאטר אין שום סיבה שהוועדה לא תאשר

שבוע טוב

קובי

חנה1959

New member
תודה קובי.

הי קובי
האם הם מדפדפים גם בכרטיס מכבי שלי במחשב? או שמסתמכים על דבריי ועל הניירת שאני מביאה עמי?

מסתכלים רק על דברייך ועל הניירת שאת מביאה.

אני בדיעה שאין מה "לייפות" דברים - אם יש סיבה שבגללה לא מאשרים אז לא להתגרות בגורל ...
אני במכבי - נותחתי ע"י ד"ר גוייטין לפני חודשיים.

אופירA

New member
מנהל
הוועדה באה לעזור לך להצליח בניתוח

אמנם היא אינה יכולה להבטיח זאת, אבל יכולה לכוון אותך לכיוון עזרה שנחוצה לך אם יש בעיה.

כך שחשוב מאוד לענות בכנות רבה על כל השאלות.
למשל, אם אין תמיכה סביבך, לא ימנעו ממך לעשות את הניתוח כאשר את עומדת בקריטריונים הרפואיים, אבל יסבירו לך למה את צריכה לחפש גורמי תמיכה ואולי ייתנו לך כיוון.
יעצימו אותך בידע שחשוב למקרה שלך.
בניתוח בריאטרי אי אפשר להצליח אם לא מבינים מראש לקראת מה הולכים. השאלות נועדו להבין מי אתה, ומה הנתונים הספציפיים שלך, כדי לספק לך את המידע הנחוץ לך שעליך להביאו בחשבון כדי להתמודד איתו לאחר הניתוח, שלא יהיו לך הפתעות.

אם יש לך נטייה לדיכאון, לא ימנעו ממך לעבור את הניתוח, אבל יסבירו לך את הסיכון מבחינתך, כי הידע הזה מראש יכול לעזור לך למנוע את הסיכון.

אם יש לך חשיבה שגורסת שאת רוצה להיות דוגמנית, ורוצה קסם לשם כך כי מה לעשות את קצת רחוקה מזה - יסבירו לך שהניתוח אינו תחליף לדיאטה, אלא כלי עזר נוסף. מי שיעשה רק ניתוח ולא ישמור על תזונה נכונה והרגלי חיים נכונים, לא יצליח לרזות לאורך השנים, רק לטווח קצר מאוד, ובמחיר כבד מאוד. אם את מבינה את זה, את דואגת לרכוש באופן יסודי את המידע איך להתמודד נכון עם בעיית חילוף החומרים שגורמת להשמנה מורבידית, ואיך לאכול נכון כדי למנוע השמנה חוזרת.

אם יש דברים שאת רוצה להבין בנושאים שהעליתי, את מוזמנת להתקשר ולדסקס אותם - טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

אמילי110

New member
שאלות מהועדה

הייי
אני עברתי את הועדה לפניי נראה לי שבועיים - שלוש ורשמתי פה בפורום את התהליך שעברתי באותו יום וכמה שאלות שזכרתי ששאלו אותי אז תדפדפי אחורה ותראי... אולי זה יוכל לעזור לך :)

למעלה