אני מאבד את השפיות שלי כבר.

סלוניק

New member
אני מאבד את השפיות שלי כבר.

חבר פורום התווכח איתי לפני כמה שבועות על מאמר שהעלה, ומאז האירוע הוא משתדל להתנכל אליי בכל אפשרות. היום זה כבר עבר כל גבול ואני לא יודע מה לעשות. אני שוקל ברצינות להתפטר מהניהול בגללו.

ראשית מחזקת את ידיך

בנוסף, אין סיבה לאבד שפיות. והכי חשוב: האם תוכל להביא לנו קישור? נראה במה מדובר, אולי נוכל לעזור?

סלוניק

New member
אני מעדיף שלא

זה מקרה מסובך מדי. עכשיו הוא גם שלח לי איום למקרה שאני אחסום אותו.

../images/Emo4.gif ממש לא מבינה

אדם המבקש עזרה ויתרה מכך זועק הצילו ואינו אומר היכן הוא או ממה להצילו, ואתה עוד מוסיף כי אתה מאויים. סליחה, אבל מה המניע להודעה שלך? שנדע? או קיי, סלוניק. עכשיו אני יודעת: אתה מאבד שפיות אתה מאויים. כשתרצה עזרה - אמור כיצד אתה רוצה אותה ומה בדיוק אתה מבקש לומר בהודעותיך. שבת שלום. ושמור על השפיות

סלוניק

New member
מצטער

לאחר שהתחלתי לכתוב התחרטתי. הסיפור המלא כולל עניינים רבים וארוכים, ביניהם פרטים אשר קשה לי להעלות על הפורום. אם יש אפשרות אחרת לשוחח, אני אודה לך.

מוּסקט

New member
מסכימה עם שריד

ומוסיפה, שהרבה פעמים בחיים כשמישהו כביכול 'מצליח' לרפות את ידנו, להזיז אותנו מהדרך שקבענו לעצמו או מהמעמד אותו השגנו - יש כנראה משהו בדברים שהוא אומר שאנו גם אומרים לעצמנו. למשל - אם מישהו יבוא וינגן לי על הביטחון העצמי שלי שגם ככה הוא לא משו, ארגיש שהוא צודק. אם יגידו לי שאני מכוערת ויש בי חלקים שחושבים כך - אחשוב שהוא צודק... נסה לחשוב מה מכל מה שאותו אדם אומר לך מחזק דברים שאתה כבר ממילא חושב על עצמך. האם יכול להיות שכבר נמאס לך לנהל וחשבת לפרוש עוד לפני שהוא הגיע?

למעלה