אני מאד חולה......

ארינה

New member
אני מאד חולה......

יש לי חום גבוה ולכן מאד קשה לי לבוא ולענות לכם על השאלות. אני מאד מקווה שמחר אני ארגיש יותר טוב ואני אוכל לענות לכם לפני השבת. אם לא יום ראשון אני אענה לכולכם על כל השאלות. לילה טוב ארינה

morning star

New member
Take it easy

קחי את הזמן ותחלימי... חבל להוציא אנרגיה בזמן שאת חולה, מה גם שהקריאה עצמה יכולה לצאת "משובשת". כידוע, מחלה היא הדרך של הגוף לומר "פסק זמן" (תלוי כמובן מה המחלה...). החלמה מהירה שלך הנווד

ארינה

New member
תודה רבה

אני כבר 3 ימים עם 39 חום שלא יורד ועד שהוא כבר יורד הוא עולה בחזרה. אני סובלת מדלקת בגרון שבכלל עושה לי כאב ראש. יום ראשון אני כבר אתן תשובות לכולם ב"ה, רק שאני ארגיש טוב......

morning star

New member
המממ

(כמו שיאמר כל רופא)... חום כזה מלווה בד"כ מחלה ויראלית (אבל זה לא מחייב) והייתי ממליץ בדיקת רופא (כדי לוודא שלא מדובר במחולל מחלה בקטריאלי, כי אז כדאי לקחת אנטיביוטיקה... ותתעקשי על משטח גרון!). שלך הנווד

ארינה

New member
הממממממ כן

מה שנקרא תגידי אהההההההההההההההההה אז מזלי הוא שחברה של אמא שלי היא רופאה והיא בדקה אותי כבר והיא נתנה לי לקחת אנטיביוטיקה. מה לעשות אמא שלי וטרינרית אבל חברות שלה רופאות לבעלי חיים על שתיים. בכל אופן אני מרגישה יותר טוב ואני מקווה שיום ראשון אני אחזור לסורי. יש לי בעיה כי השקדים שלי ענקיים וזו תופעה מוכרת אצלנו במשפחה.. מה לעשות שנדפקתי? שבת שלום ארינה

morning star

New member
מוכר מאוד

גם לי ולאימי שקדים נפוחים ביותר (עזר קצת בצבא להוציא גימלים...) ונטיה לחלות בדלקות גרון (לקחתי כל כך הרבה אנטיביוטיקה כשהייתי קטן עד שנראה לי שהגוף שלי התחיל לייצר רפאפן באופן עצמאי
). אמנם היום השקדים שלי עדיין נפוחים, אבל לא כמו שהיו וגם יש לי פחות ופחות דלקות גרון (אני כבר לא זוכר מתי הפעם האחרונה שלקחתי אנטיביוטיקה לבעיה שכזו). כאשר אבי היה מאושפז (לא משהו רציני) לידו שכב אדם אחר ואשתו באה לבקרו. אבי והגבר הנוסף דברו ביניהם לעיתים כך שגם כשאנו באנו לבקר יצא לנו לדבר עימם. בדיוק באותה תקופה הייתי על אנטיביוטיקה והזכרתי זאת. הגברת החביבה נתנה לי תרגיל (אם כי אני לא ניסיתי) שטענה שעזר לה להקטין את השקדים ולהפטר מכל דלקות הגרון. היא אמרה שזה תרגיל מיוגה (אני לא זוכר ב-100%) והוא הולך ככה: יושבים זקוף על הכסא, עם כתפיים למעלה. כפות ידיים פרושות על הברך, ידיים ואצבעות מתוחות. פה פתוח ומנסים למתוח את הלשון כמה שיותר כלפי מטה (לגעת בסנטר) - כדקה עד חמש (כמה שתוכלי להחזיק) פעם/פעמיים ביום... אולי תנסי. מי יודע, אולי זה יעזור (לא כדאי מול מראה או מול אנשים אחרים - פרצי הצחוק עלולים להפריע). שלך הנווד

ארינה

New member
יש לי ספר של יוגה אני אבדוק

כנראה המטרה של התרגיל הזה לדחוף את השקדים החוצה עד שהם יצאו באופן טבעי..... הפעם קיבלתי מוקסיפן פורטה בהנחה שיש לי עוד כמה וירוסים בגוף אז פשוט להרוג את כולם חוץ מזה שרפאפן משפיע פחות מהר ממוקסיפן.... בקצב הזה אני אהיה כבר רופאה.... שבת שלום בינתיים ארינה

ארינוש החלמה מהירה.

אנחנו פה חברי הפורום מאחלים לך החלמה מהירה ומחזקים אותך ומחכים לך אוהבת

ארינה

New member
המון המון תודה

אני מקווה שיום ראשון אני אחזור לסורי ושהכל יהיה בסדר בינתיים ה-39 חום לא רוצה לרדת ועד שזה יורד זה עולה שוב בחזרה. יש לי פשוט דלקת בגרון...... ארינה

למעלה