אני מאוד אוהבת לבשל והמון, במהלך הבישול אני

אני מאוד אוהבת לבשל והמון, במהלך הבישול אני

טועמת את האוכל כמה פעמים כדי שיצא מושלם. כשאני מסיימת את הבישולים אני פוחדת לאכול ומדלגת על ארוחה לרוב ארוחת צהריים - האם אני טועה? אגב אני לא אוכלת את האוכל שאני מבשלת, אך בני הבית נהנים מאוד .
 

ladybug4NLP

Active member
תיקוני תיבול עושים פעם אחת כמה דקות לפני גמר

הבישול ולאבמהלכו.
בין אם סכרתית, בריאה או אפילו שפית.

כשאת מסיימת לבשל מדוע את ]וחדת לאכול? משקל? סוכרת?

לא בריא לדלג על ארוחהבין סוכרתי או בריאה.

מכל מקום כשמים בצלחת רואים את הכמות, כשטועמים ומנשנשים אין לך מושג כמה הכנסת.

לא מומלץ
 

תומרונתם

New member
מנהל
איזה כיף לבני הבית שלך!

לא הבנתי - האם את סכרתית או טרום-סכרתית?
ולמה את פוחדת לאכול?
 
אתם צודקים אהייה יותר ברורה

לפני כחודש התגלה שערכי הסוכר הם מעל 400 , והסכרת שלי היא טייפ 2 , שבא עקב השמנה קיצונית לאחר שהפסקתי לעשן. מכוון שאני עדיין מגששת את דרכי, אני פוחדת מכל צעד שגוי שאני עלולה לעשות. אני את האינסולין לוקחת לפי ניטור שאני עושה 3 פעמים ביום, על פניו אין לי כל כך מה לפחד כי אני בשליטה על מצב הסוכרת, אך אני בכל זאת נבהלת כאשר אני רואה שמכשיר המדידה מראה לי תוצאה שהיא מעל 100.
 

תומרונתם

New member
מנהל
אין צורך להיבהל...

אני מבינה שאת בוודאי לא רוצה לחזור למצב הגרוע בו היית קודם, אבל גם לא צריך להגזים לצד השני.
אם את מודדת בצום, אז אכן רצוי להיות סביב 100-120, אבל במהלך היום אם את מודדת שעתיים אחרי האוכל צריך להיות מתחת ל-140.
כן, אפשר לשאוף לפחות, אבל (לדעתי) לא במחיר של פחד לאכול.
 
למעלה