אני מאוד מאוד מקווה שתפנו להפקה עם התגובות פה

קארין 555

New member
אני מאוד מאוד מקווה שתפנו להפקה עם התגובות פה

תפפנו אליהם את התגובות הזועמות שלכם ! הביעו דעה נחרצת !!! שילמדו פעם ואחת לתמיד שהקהל בבית לא טיפש ! אנחנו יודעים בדיוק מה התרגיל שיגרום להם רייטיניג !!! עכשיו בואו נעשה מסודר: אך ורק מי שמעוניין לפנות להפקה בעצומה ותגובות זועמות שיצביע
!! ואני ידאג לזה שעצומה תקום כבר ממחר !! אני מבקשת גם מי שלא בעד עינב ואשר תבינו , היום הם היוו הקורבן מחר הפייבוריט שלכם יהיה @! אנחנו פה מתאגדים נגד ההפקה הביזיונית שהראתה לנו שאי אפשר להאמין לפורמט , ושהכל הכל תרגיל טלווזיוני

אפליה על רקע עדתי..

שאשכנזים משכילים כמו צבר ושפרה יחזיקו עד הסוף ואנשים לא משכילים ומעדות המזרח יעופו רק כדי להפטר מהשעיר לעזאזאל בידיוק כמו שעינב אמרה והיא צודקת רק שזה הגיע לעינב יוסי ואשר שמסתבר ששלושתם מעדות המזרח והם לא אנשים משכילים ולא מהפריפריה העדיפו להעניש.. חצופים.. לא פייר וזו אפליה לשמה..

Jo_

New member
אני אומרת: די עם המסכנות הזאת

אני אומרת: די עם המסכנות הזאת "דפקו אותי, עשו לי" בסופו של דבר אשר לדעתי יצא הכי צבוע ולגמרי בגד במקום ממנו הוא בא. מישהו שחורה לו וכואב לו שמחללים לו את השבת, לא מנסה להחזיר, לא מרכל ומלכלך. הוא פשוט דואג לזה שלא יחללו לו את השבת, עד כמה שהוא יכול להשפיע על זה. אם מה שהיה חשוב לאשר זה השבת (ולא מרמור ומסכנות ש"דופקים את השחורים") הוא היה מדבר. אני חושבת שהעונש היה ראוי, גם אם הם שעירים לעזאזל. בסופו של דבר זה פשוט הגיע להם. לפחות לאשר זה בטח הגיע. שיתחיל באמת להיות נאמן לעצמו ולעקרונות שלו כי זה לא נראה ככה. הוא סתם מנסה לשנות אנשים וזה מתיימר ונעשה בדרך טפשית ודי מכוערת (כלומר, אפילו במקום העקרונות שלו). כל הנאמר כאן הוא דעתי בלבד. אם מישהו מעדיף להתנגח בי, הוא מוזמן. לא בגלל זה כתבתי אלא רק לשם הבעת דעתי. הלילה נעשה צדק! לילה טוב, ג'ואי (בת)

rebecca121

New member
עובדה שאשר סתם

ולא הוציא מילה. כולם עושים את זה אני לא אומרת שלא, אבל רק עינב ואשר מספיק מטומטמים כדי לדבר בקודים כשמצלמה מצלמת אותם 24 שעות ביממה!! כאילו מה? אין שכל אין דאגות?

Q u a Q u a

New member
מזל שלא נגמרות הסיבות

אפליה... עשי לי טובה. ממש שד עדתי ענק עם שטריימל יצא מהבקבוק

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אני בספק אם מדובר באפלייה...

אוליי תנסה מילה אחרת.... בכל מקרה שום דבר עוד לא נקבע.

קארין 555

New member
די אני מבקשת ! ../images/Emo208.gif

תצביעו ! אני רואה כמה אתם זועמים וזה מעצבן ההפקה צריכה לדעת על זה , ולא להמשיך לסדר יומם הרגיל ! קדימה רק רק להקיש

Q u a Q u a

New member
להפקה - אתם גאונים!

תודה שהוכחתם לכל החילונים כמוני שיש אלוהים! תודה על ערב טלוויזיוני ענק ועל צדק כי תרדוף!

rebecca121

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

באמת כול הכבוד להם!!!

אובן1

New member
גאונים?

הפכו את הצדיק לקדוש מעונה, למרות שהוא אחד מהאנשים היותר מלוכלכים וצבועים בוילה, המהלך של ההפקה יבטיח את הישארותו לעוד הרבה הרבה זמן בבית האח הגדול...

למעלה