אני מאוד מבואס אפשר תפילה ?!

אני מאוד מבואס אפשר תפילה ?!

אני גר היום ביד השמונה שזה מושב של יהודים/נוצרים משיחיים. מקום טוב ומדהים . אני מאוד רוצה אם תוכלו בבקשה להתפלל עליי. אני לא מעשן מתאריך 25/9 ואני מרגיש כל יום יותר טוב אך מצד שני אני מרגיש שאני הולך לאיבוד ואני ממש לא יודע כבר מה לעשות חוץ מלהתפלל שישוע המשיח יעזור לי להמשיך לא לעשן. רק כדי לסבר את האוזן, אני הייתי מעשן "נובלס" שאלו סיגריות מאוד זולות וכן מאוד חזקות ולא רק מסריחות מאוד. הייתי מעשן כ3 חפיסות ביום !!! חבר'ה אני חייב שתתפללו בשבילי כי אני מרגיש שאני כבר לא יכול יותר להחזיק מעמד. במיוחד שאני מאוד בודד היום כי (כמו שכבר סיפרתי לכם בעבר) המשפחה שלי ישבה עליי "שבעה" ואני היום אדם חי/מת ! אם זה לא היה עצוב אז זה היה מצחיק. בקיצור אנשים, אני חייב תפילות כדי להמשיך הלאה ללא הסיגריות. תודה לכם יחזקאל נ.ב. לנרדין היקרה, אני כ"כ רוצה כבר לראות אותך ולהכיר אותך ! בשם ישוע המשיח

1ysrat

New member
אמן !!! נפלל שמשפחת יקבל את דרך שלך !../images/Emo24.gif

|

lion 7

New member
מעלים בקשות של עזרה הדדית

/tapuzforum/images/Emo188.gifמול כס החסד , שאבינו ישמע גם לנו , אנו יתומים ואין לנו בעולם ידיד או אח מלבדו , וכמובן האחים והאחיות במשיח רבינו שמתפעל בקרבנו וכמובן האריות רעבים ושגריהם ניזוקים , אולם המאמינים ישוע הוא אך ורק הכל בכל .. תחזיק מעמד תחזיק חזק האדון אתך באן תפנה ..(ישעיהו)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשלום אח יקר../images/Emo201.gif לא הסתדר לנו עם המפגש

פורום מאחר ורק 2 הביעו נכונות
... אבל זה עוד יקרה בקרוב בעזרת השם! אני מאמינה שיש מסביבך מאמינים ששיתפת אותם בצורך שלך להתחזק ולהיות חזק מול הסיגריות.. אני יודעת ומאמינה שהבטחת ישוע שאם הבן שיחרר אותכם אז על אמת אתם חופשיים! גם מסיגריות ומכל הרגל לא טוב אחר.. תדבוק באחים לאמונה תתפללו יחד לזה, ותספר לאלוהים כמה זה קשה ותבקש את כוח רוח הקודש בך.. כי רק בזכותו אנו ממשיכים בחייםא לו כשעיננו על האדון.. אתפלל עבורך יחזקאל יקר..תהיה בריא בשם ישוע המשיח-אמן.

למעלה