אני מאוד מקנא בנפטרים

רמי אב

New member
אני מאוד מקנא בנפטרים

שהם בגן העדן העליון ורק טוב להם.
ולי רע מאוד פה, בלי אמא, בלי אישה לטובתי, בלי עבודה בתנאים טובים,בריב כמעט 10 שנים עם עבריינים שאולי מצדם ימשך לכל החיים,כמעט כל יום אני מודאג בכאב, מה יהיה הנזק הבא, לפחות הם היו הורגים אותי, במקום לתת לי לסבול פה.
אני לא רואה טוב ויש לי הפרעות בשמיעה,עם כאבי עצמות, ולפעמים בעיה בזיכרון.
אני לא רוצה להתאבד, אבל אני אשמח אם ,הקדוש ברוך הוא, יגרום לי למות מדום לב, ולעבור אל העולם הבא.
להפטר מכל הרוע שבעולם הזה,אם כל הכאב שאני סובל פה, אני בטוח שבעולם הבא אני לא צריך להענש,כי בעולם הזה אני עושה רק מה שאני יכול.
לא אכפת לי אם הנשמה שלי תראה את הגוף שלי נאכל, ממילא אני לא שמח בגוף שלי.

האם יש תפילה שאפשר להתפלל, כדי שהקדוש ברוך הוא, יקצר את החיים של האדם בעולם הזה ?

moonwalker1

New member
שלום רמי,

בס"ד

ראשית כל אני קורא את דבריך ובאמת קשה לשמוע ולא תמיד יש איך לעודד ואינני יודע אם אני הייתי מצליח לעמוד בניסיונות האלו שפוקדים אותך תקופה ארוכה כזו, אבל אולי אוכל לעודדך בקטע חיזוק שמצאתי
שמעודד אותי בעתות צרה . בדורנו רווי הצרות והנסיונות ל"ע, הוא אפילו מוכרח לעניו"ד :

ואדרבה מי שרואה היום בזמנינו אלה שכולם מרוצים ממנו ומדרכו ומהללים ומשבחים אותו יש לו לחשוש שאינו הולך בדרך האמת ורצוי לפניו ית' ויש לו לדאוג ולבקש מאת ד' הדריכני באמתך ולמדני וגו' מכיוון שהיום אנו חיים בתקופה שמתקיים בה העונש והתיקון שכתוב (דברים ל"א י"ח) ואנכי הסתר אסתיר פני "מהם" והנה מצינו בפסוק כעין זה (שם...) אסתירה פני מהם שדרשו חז"ל ודייקו מתיבות מהם לומר שמי שאינו בהסתר פנים (של ואסתירה) אינו מהם ! כמו"כ יש לדייק גם בפסוק של ואנכי הסתר אסתיר פני מהם (שמדבר על הדור האחרון על זמנינו אלה) שמי שאינו בהסתרה הזאת הכפולה ג"כ אינו מהם, לכן ישמח לב מבקש ד' כשמראים לו הסתר פנים ויהיה בטוח בזה שהנו מהם ונמצא יחד עם השכינה הק'. "

(" להבת שלהבת קודש ", משיחות הרב אהרון צבי רומפלר שליט"א ,
אלול תש"ע ) .

מקווים לבשורות טובות, יום טוב ידידי .

רמי אב

New member
וגם

אני החלטתי לעשות ניתוח עקרות,
כי זה יותר מידי בשבילי לסבול גם את הרע שאני עובר, וגם את הניסיון שלא לפגוע בברית.
בלי נדר ביום שלישי אני הולך לפגישת ייעוץ עם המנתח.

קליטו

New member
רמי, שלום לך

דבר עם רב לפני כן. קטונתי מלהגיד לך עיצות. ראינו אנשים שידעו להתעלות ולהיות בשלוה יחסית, למצוא את היועץ או הרב המתאים להתייעץ איתו, ואז יש את השמחה היחסית שאפשר לשפר. יש לנו תפקיד, בכל שאילה ובכל עת חשוב להיות בקשר עם רב. תשאל כל חבדניק על הקו החדש שנפתח לא מזמן, שאתה יכול להתקשר אליו מהבוקר ועד הלילה כדי לקבל הדרכה, נראה שמצוה עליך להתאוורר יותר, ואתה בחכמתך תנסה שיהיה לך טוב, כל זמן שבורא עולם נותן חיים יש לנו תפקיד.
בהצלחה!

למעלה