אני מאוד מתלבטת וזקוקה לעזרה

oritshl2

New member
אני מאוד מתלבטת וזקוקה לעזרה

שלום לכולם! היום הודיעו לי שהתקבלתי לתוכנית ההשלמות לקראת תואר שני בעבודה סוציאלית, ואני ממש לא יודעת מה לעשות (אגב, אני מסיימת תואר ראשון במדעי ההתנהגות). מצד אחד, אני מתחברת למקצוע הזה,אבל מצד שני פתאום התחלתי לשאול את עצמי האם לא עדיף לחכות שנה ולנסות להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה. רציתי לשאול אתכם מהם אפשרויות התעסוקה של עובדת סוציאלית עם תואר שני? ובכלל, לדעתכם מומלץ ללכת על זה, או שעדיף לוותר? תודה מראש, אורית המבולבלת

191173

New member
לפי מה שאני מכירה

לפי מה שאני מכירה לחלק מהמשרות בעו''ס תואר שני בעבודה סוציאלית הוא יתרון, כי יש אינפלציה גם בהשכלה, ותואר ראשון כבר לא מספיק.כדאי לבדוק טוב טוב עם רישום בפינקס עו''סים-כי אייני יודעת, אמרו כאן שאני טועה, אך קודם, אם לא עשית תואר ראשון או תוכנית הסבה לתואר ראשון בעו''ס, לא יכולת להירשם כעו''ס. ייתכן ומצב הזה השתנה - שווה לבדוק. להגיד לך שפרנסה בעבודה סוציאלית היא דבר מדהים- לא כך הדבר... אבל אם אינני טועה גם פסיכולוג בשירות ציבורי אינו יוצא מכך עשיר.בעיניי- עבודה סוציאלית היא מקצוע רחב והוליסטי יותר ומאפשרת יותר עבודה שיתופית עם הלקוחות מאשר פסיכולוגיה, אך זו דעתי הפרטית. באשר למקומות תעסוקה - מאוד תלוי באיך המזל ישחק איתך. בברכה ובהצלחה

oritshl2

New member
לפי מה שביררתי

ברגע שמסיימים את התואר השני מקבלים כשירות לעבודה סוציאלית, כרגיל. השאלה האם אני אוכל לפרנס את עצמי בכבוד (ואני לא מדברת על להתעשר - ברור לי שמעבודה סוציאלית לא מתעשרים) אחרי סיום התואר..

למעלה