אני מאוד רוצה לקחת את הבן שלי להצגות תיאטרון, אבל

נראה מדליק! לא ראיתי את זה אף פעם. יש לך המלצה איזה מהמופעים

כדאי לבחור? ראית ואהבת את אחד מהם? תודה.

אני מאוד רוצה לקחת את הבן שלי להצגות תיאטרון, אבל

לא מוצאת משהו מתאים לגילו - 15. ניסינו את גברתי הנאווה, והוא די סבל. הצגות התיאטרון של אורנה פורת כבר מזמן מאחורינו מבחינת גיל. ההצגות שהם רואים בבית הספר הן מתחת לכל רמה, כך שאני צריכה למצוא משהו מלהיב שיפתה, והוא מוכן לבוא, רק שאין משהו שנראה לי מתאים. אם מישהי מכן ראתה משהו שנראה מתאים לגילו, אולי הצגת פרינג' מוצלחת, אשמח לשמוע.

מרגנית2

New member
לנו יש מנוי לחאן הירושלמי

ראינו הצגה אחת על חוזר בשאלה. אני נהניתי הילד פחות. בסוף ההצגה יש קונצרט ג'אז בפאב של התאטרון. הילד סבל ורצה הביתה למחשב שלו..
יפה שהבן שלך רוצה לראות הצגות..
לקולנוע אנחנו הולכים הרבה. מגיעים לאולם ומתפצלים - הוא לסרט אקשן ואני לדרמה. לא אכפת לו לראות לבד סרט. נפגשים בסוף הסרט לארוחה במסעדה.

בלונזית

New member
הצגות

באורנה פורת דווקא יש הצגות לנוער כנו זו http://www.porat-theater.co.il/show_info.php?showid=607 קוראים לה האבן האחרונה וגם ההצגה הנחשול כמו כן יש מחזות זמר כמו היירספריי ומעבר לכך אני כנערה ראיתי במסגרת בית ספר הצגות תיאטרון של מבוגרים

ל"נחשול" לקחו אותם מטעם ביה"ס. הוא לא אהב. דווקא הצגה שחשבתי

שיכולה להיות עוצמתית. אני חושבת שהצגות שהולכים לראות עם כל בית הספר כבר מלכתחילה מפריעות ליכולת הריכוז וההתרגשות. כל כך הרבה רעש של הקהל הלא ממושמע, המסתחבק, הצעקני, שזה בלתי נסבל. אני גם לא אוהבת הצגות עם מסר חינוכי, וכאלה הן הצגות משרד החינוך. זו היתה אגב ההצגה היחידה שהגיעה מתיאטרון איכותי. כל השאר היו כל מיני דברים חובבניים על קבלת השונה והאחר. וכיוון שאני יודעת שאני יכולה לסמוך על משרד החינוך שיקלקל כל מה שקשור בחוויה תרבותית מרגשת, אני מרגישה צורך לתת קונטרה עם משהו שהוא דווקא קצת חתרני, ועדיף לא עם מסרים חינוכיים שדוחפים להם לפרצוף. אז ננסה את ציפורלה. תודה.

בלונזית

New member
מסר חינוכי

גם אני לא מתה על מסר חינוכי כפשוטו אבל הצגה שגורמת לך לחשוב שמעוררת בל הזדהות שעושה משהו מעבר מלהתחיק כמו ספר איכותי זה משהו שווה שווה את המאמץ לא שחלילה אני מזלזלת המופע מצחיק לצחוק מכל הלב זה חשוב וכייפי אבל ציפורה זה לא באמת תיאטרון עם כל הכבוד

למעלה