אני מאוהבתתת

shelly bongiovi

New member
אני מאוהבתתת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

באקסל רוזזזזזז
תקאו איזה מדהים הוא... http://img214.imageshack.us/my.php?image=picture4459wf.jpg

שלי יא ברת מזל שכמותך

לפחות אני דיברתי איתו איזה 5 דקות אבל לך יש תמונה איתו תתביישי לך!!!!!

shelly bongiovi

New member
חחחחחח איזה מטורףף

נשבעת לכם אומנם אהבתי את גאנז בהרכב הישן שלהם אבל עכשיו??? פשוט נדהמתי מהבן אדם... אם תוכלו לתת לי פרטים על אלבום חדש שלהם או משהו...אני חייבת לקנות דחוף. ודרך אגב אהבתי את הסיפור שלכם... התרגשתי עד דמעות. דודו, לא יכלת להעביר את החוויה בצורה יפה ומרגשת יותר, פשוט מדהים! לרוע מזלי את הבן אדם שבאמת רציתי לפגוש(ג'ון בון ג'ובי) פגשתי רק ברפרוף(כי הוא מיהר
) אבל התנחמתי בפגישות עם שאר חברי הלהקה וכמובן עם אקסל האגדי. גם את כריסטיאן באך פגשתי אבל... טוב דודו כבר יודע אבל לא נרחיב בנושא, פשוט לא אהבתי את ההתנהגות היותר מידי פתוחה שלו עימנו. שטויות... הנה תמונה שלי עם טיקו טורס המתופף של בון ג'ובי(אם זה מעניין מישהו בכלל פה)
XXX שלי

הוא באמת מלך!

הוא יצא מלך כשהוא קפץ על מעריצה שזרקה לו בקבוק לראש (בזמן הופעה) ודפק לה בעיטה לפרצוף! עם סטייל!

כן ראיתי את זה

בVH1. על "הרגעים הכי גורעים של המטאל". הם הופיעו, ומעריצה (או שלא
) זרקה על הראש שלו בקבוק של משהו. אז הוא עצר הכל ושאל "מי עשה את זה" (רק ביותר גסות) ואז הוא קפץ עליה ודרך לה על הפרצוף

חח חשבתי שזה ברוס ספרינגסטין...

ושאקסל כבר יוריד את הצמות(או מה שזה לא יהיה) המעצבנות האלה כבר..

מה הייתי עושה

כדי להיות את עכשיו...ואו,כאילו הוא נגע בך,אני יודעת שאני נשמעת כמו מעריצה מטורפת ,אבל זה מדהים ובלתי נתפס.

למעלה