אני מאוהבת באביב גפן ואני לא יודעת

אוי. את רצינית. ואת בת 21.../images/Emo80.gif

מקווה בשבילך שזה יעבור

eliavtu

New member
../images/Emo13.gif

עיגולים שחורים במקום עיניים - רואים עלייך, שלא נרדמת. אל תרגישי מיוחדת, את לא הראשונה ששיכורה. בבת אחת פתאום צוחקת, זורקת חיוכים לכל אחד. אבל בפנים את מתפללת, בואי, רוח. השדים באים בלילה, קולעים צמות מהכאב. זה רק הלב שכואב לך, אל תדאגי... זה רק הלב על הבמה בצד עומדת. כשאני בזרקורים, זה קל להתאהב. זה רק הלב שכואב לך, אל תדאגי... זה רק הלב אמרת שאת רוצה לברוח, כדי לשכוח ת'עיר הזאת. אבל את אף-פעם לא עוזבת, את מכורה כבר לבעיות. הלכת לים, חיכית לי ולא באתי. כי ראיתי כבר יותר מדי זריחות. צעקת לכוכבים שמעלייך- בואי, רוח. השדים באים בלילה, קולעים צמות מהכאב. זה רק הלב שכואב לך, אל תדאגי... זה רק הלב אז תחלמי שאני שר לך, שאני חושב עלייך כשאני כותב. זה רק הלב שכואב לך... אל תדאגי, זה רק הלב.

LightbuIb sun

New member
היי גנבת ממני

אחת פה טענה פעם שהיא מאוהבת בו, אז גם אני שמתי פה את השיר והדגשתי את הבתים האלו, חח

eliavtu

New member
חח.. באמת?

ואללה, יש לנו אותו ראש :) <במובן המטאפורי של המילה, כן ?
>

LOVEAVUV

New member
אני חולה על השיר הזה

אני חולה על השיר הזה ועל כל השירים שלו אני שומעת אותם 24 שעות ביממה טוב חוץ מבלילה

מעיין51

New member
כמו כולם...

אבל בכל זאת... את לא מכירהה אותו אישית.. לא היית איתו בחדר סגור רק את והוא ודיברתם 10 מינימום שעות.. אז קצת קשה להיות "מאוהבים" בבן אדם שלא מכירים ממש ממש ממש טוב כלומר מחוץ לתקשורת, לראיונות.. שגם בדרך הזאת אפשר ללמוד להכיר את אביב אבל זה עדיין לא אותו דבר.. וכמו שכתבו למעלה.. "שאני בזרקורים זה קל להתאהב" אז זה בדיוק ככה.....

למעלה