אני מאוהבת...
...אבל

mor shani

New member
אני מאוהבת... ../images/Emo23.gif ...אבל ../images/Emo7.gif

היי חברים! מה המצב? תראו, יש לי בעיה שכזאת: אני ממש הרוסה על ילד מהחטיבה לידנו! דיברנו בהתחלה במכתבים דרך ידידה שלו שהיא חברה של ידיד שלי ו... עזבו! אחרי זה התחלנו לדבר בטלפון והוא התקשר אליי כל הזמן לפחות פעמיים ביום (אם לא יותר)- שעות על גבי שעות דיברנו! הכל כמעט התנהל בטלפון כי לא יצא לנו הרבה להיפגש בשבוע שבועיים האחרונים הוא חזר לחברה שלו לשעבר... לא ממש הבנתי למה זה צריך להיות קשור אלינו- כי אנחנו לא יותר מידידים למרות שבתחילת השנה הוא אמר לידידה הזאת שלו שחברה של ידיד שלי (כל הקטע שעזבתם מקודם...) שהוא די מעוניין בי... בקיצור, הוא לא מתקשר אליי יותר וכשאני מתקשרת אליו כבר, אז הוא מתחמק!- אני ממש מאוהבת בו ואני די בטוחה בזה (וכמו שאתם מכירים אותי אני לא כל-כך בטוחה באהבות שלי...) בקיצור אני לא יודעת מה לעשות ואל תנסו לומר לי ליצור איתו קשר דרך הידיד של החברה של ידידה שלו כי קשר עקיף לדעתי לפחות, הוא לא קשר אז אני אפילו לא אנסה את זה! בבקשה תעזרו לי- ומהר! אני כבר מיואשת! ועוד דבר- אם הוא לא מעוניין בי (מאיזו שהיא סיבה: אמרו לו משהו עליי, עשיתי לא משהו... השד יודע מה!) אז אני לא יכולה לדבר איתו על זה כי הוא לא יודע שאני מאוהבת בו- בשבילו אני לא יותר מידידה ולא איזה זונה שתיקח לו את החברה! אוהבת את כולכם, מור המיואשת...

Ever ~After

New member
היי מור

תראי, יכול להיות שהוא דיבר עם החברה שלו לשעבר...ומשהו קרה שם, אולי היא אמרה לו משהו.....ובגלל זה הוא מתחמק.אולי הוא עדיין מעוניין בך, אבל מושפע איכשהו מהחברה שלו, ורוצה עדיין את הקשר איתה. חוץ מזה שאני חושבת שאם את מתקשרת והוא מתחמק ובכלל הוא כבר לא מתקשר..אז אל תלחיצי אותו ותני לו להבין מה הוא רוצה מעצמו.. שלך...

mor shani

New member
לחברה שלו אין מושג מי אני בכלל ו...

שאני קיימת! כך שאין סיכוי לזה שהוא מושפע ממנה- וכבר אין סבלנות לחכות ולתת לזמן "לעשות את שלו" אם אני לא אזיז משהו בעצמי הגלגל הזה ביננו לא יסתובב! נורא חשוב לי לבסס את הקשר הזה ביננו! אני נורא אוהבת את הילד הזה! אני רק לא יודעת מה הדרך... בכל אופן- תודה על העזרה! מור (שבא לה להיבלע באדמה...)

wildflower!

New member
מור יקירתי.....

Give him time........ אם נותנים לדברים קצת זמן...הם מסתדרים מעצמם.......:) אוהבת בר

מור מתוקה

אני חושבת ש.אולי קצת התרחקתם כי הוא חזר לחברה שלו, וכנראה הוא מבולבל ולכן אולי הוא התרחק אבל אני חושבת שבמצב כזה לפחות הוא צריך להגיד לך מה הוא חושב ולמה, פשוט תשאל איתו תשמעי את התושבה ממנו זה הכי בטוח, חוקרת

מה הציפיות שלך ממנו????

את רוצה שהוא יתקשר יותר או שאת רוצה שהוא יהיה חבר שלך ??????? זה שהוא חזר לחברה שלו והוא לא מתקשר אלייך זה מגעיל מצידו אבל נראה לי שאת מאוכזבת יותר מזה שהפסדת אותו כתור חבר ופחות מידיד . . . . הוא תמיד יכול לחזור להיות ידיד שלך אבל עכשיו הוא לא יכול להיות חבר שלך ולכן את מאוכזבת . . . . . . . אני מחפש משפט שמתאים למקרה שלך והכי קרוב שמצאתי זה: בכדורגל "כשלא מבקיעים שערים חוטפים שערים", אני אפרש לך את זה למקרה שלך, לא קפצת על המציאה ולא נעשית חבר שלו ולכן באה מישהי אחרת (במקרה שלך החברה שלו לשעבר) ולקחה אותו . . . . . אני לא רוצה לדרוך על הפצעים אבל את המשפט הזה אני אומר לכל מי שמתבייש ללכת ולהגיד מה הוא מרגיש . . . . DJ made in israel

למעלה