אני מאוהב ברוחניות המאטריקס

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
אני מאוהב ברוחניות המאטריקס

גם כן פורום מזופת "על סדר היום" :) לא סתם אבל אני מתכוון שאתמול במיטתי חשבתי על מה שתומר רשם בקשר לניאו האחד שאינו כל כך מיוחד וחשבתי עוד על הסרט ועל הקטע שמורפיוס מסביר לניאו שבתוך המטריקס אתה נראה כפי שאתה משליך את עצמך הדיגיטלי או איזה חרטה שכזאת ואז הבנתי שהסרט הזה לא אמורים לקחת אותו רק במישור של הסרט הכוונה היא האמונה בעצמך אתה תהיה מה שאתה מאמין בו, איך שאתה רואה את עצמך. עכשיו אני גם חושב על האמונה בהקשר של אינטרקציה עם אחרים נגיד מורה שמאמין שהוא יכול לעזור ו"להציל" תלמיד והוא יפעל ככל שהוא יכול עקב האמונה הזאת בתלמיד הצעיר ויום יבוא ותלמיד זה יהיה אדם טוב ביותר ומאושר רק בזכות האמונה שהושקעה בו כשהיה זקוק לה

hsotrt

New member
צודק בהחלט!!!

ומשהו לא קשור לחלוטיון- למה אנשים פה לא מתייחסים אליי!! אני רושם תגובה ואף אחד לא רושם יותר תגובות אחרי...

TomerZimmermann

New member
תשמע

אני לא אמור להגיד לך את זה כי יכול להיות שיבואו ויחסלו אותי מיד אחרי אבל אני פשוט מרגיש שהאמת חייב לצאת ולכן אסתכן... זה הכל קונספרציה... הם בכוונה לא עונים להודעות אחריך, והאמיצים שמעזים לנסות נמחקים (גם ההודעה וגם החיים שלהם). אני מציע לך לברוח ועכשיו אני אקח את הרובה הזה ליד... אני פשוט מפחד מדיי ממה שהם יעשו לי עכשיו אחרי שסיפרתי לך את זה.. אני מקווה שתזכה לראות את זה לפני שהם ימחקו את זה בהצלחה... אני מפחד.... ביי לכם BOOM (תומר יורה לעצמו בצוואר)

IC4

New member
הפורום הזה יצר אשליה כבדה

אנשים מפחדים להראות כאן !! אם תשימו לב יש את MEN LIKE U GUYS את KYZR את {{Trinity}} כולם משתמשים בכינוי זה רק בפורום הזה ובלי קשר מה אתה יורה לעצמך בצוואר חשבתי שאמורים להתאבד במוח הקטן שנמצא בחלק האחורי של הראש

TomerZimmermann

New member
מה?

אני לא מאמין שאנשים מבדילים את האישיות שלהם בפורום הזה מפורומים אחרים.. זה נשמע לי ממש מוזר!!!!! מישהו שעושה את זה יכול להסביר לי למה אתם עושים את זה?

IC4

New member
אולי שינדו אתכל אלה ?

שלא רשום להם יותר מרק הפורום הזה ו/או שלא רשום להם כלום באינפו אנשים רעים לפורומנו

למעלה