אני מאוהב ........ב.........

אני מאוהב ........ב.........

בימים האחרונים בין השעות 13-14 ו- 18-19 אני עוזב הכול (כמעט!!) ושוקע בדבר נפלא ,בורח מהמציאות היום-יומית......בעבודה ,יחסי ערבים-יהודים,......וכל מיני דברים...... אני כולי לסדרה הסורית "אהל אלג`ראם"(משפחת המאוהבים)......שמתמקדת בבעיות הצעירים,אנשים בגיל העמידה וגם פרק מיוחד לשני קשישים.......וזו פעם שלישית שאני צופה בה...באהבה ובתשוקה.. הסדרה מקדישה פרק לזוג נאהבים ללא ילדים,האישה מנסה הכול,טיפול פוריות הן במדינה,הן בפאריס,וגם בטיפול אלטרנטיבי (עשבים טבעיים-והייתה גם בקשה כחלק מהטיפול להתבונן בירח אחרי לגימת המשקה המיוחד....!!).........אחרי כמה ניסיונות כושלים האישה מבקשת להיפרד..וכך הייה..הנודה הקריטית שהם לא חשבו בכלל על אימוץ.....כי זה אסור בדת!! ועוד סיפור מרתק,שני שכנים נוצרייה ומוסלמי גדלו ביחד ,שתי המשפחות מאד קרובות זו לזו.....אבל הקשר בין שני הצעירים השכנים הפך לקשר של מאוהבים.......ואז מתחילות הבעיות.....!! ועוד סיפור מרתק,על אדם שאחרי כמה כישלונות באהבה,מתחתן עם בחורה צעירה ויפה אבל הם שני עולמות שונים....הוא מתחום הספר והיא מתחום היופי החיצוני......ואז מתחיל המאבק...ונכנסת לתמונה אחת מאהבותיו הנכזבות(היגרה לקנדה וחזרה) ומנסה לפשר ביניהם כעורכת דין ..ואז האהבה נדלקת מחדש...... ועוד ועוד על סיפורים מציאותיים ,שאתה חש, שאלו סיפורים של חברים שלך בעבודה,בלימודים... כל פרק מתעמק בדמויות בצורה נפלאה ואיך מתמודדים עם הבעיות,ההורים,הממונים,הסביבה הקרובה,היחס עם המדינה שמזניחה אותם ...והם חייבים להתמודד לבד... לא תאמינו,הבתים הצנועים,הלבוש,צורת הדיבור (שלא נשכח,שאנחנו חלק מהשאם),הקללות ....כאילו זה קורה אצלנו.....וגם יחסי ההורים-בנים ,יחס של עצמאות בבחירת בחיר ליבן,התמיכה ללא סייג,בחלק מהמקרים....כלומר שיקוף נאמן למציאות שלנו ללא כחל וסרק... שם כל פרק נשאב מאחד השירים....שמבטא בצורה קולעת את ההתנהלות של הפרק,ואת הסצנות ... אף פעם ,הסוף לא "טוב" כלומר הבעיות נפתרות בקלות......והאושר והעושר נכנס לבתים....כפי שהתרגלנו בסדרות המצריות........אלא הם מציגים לנו מציאות מורכבת ללא הצעה לפתרון וזו הגדולה של הסדרה..........אין פתרונות קסם.........וכל מקרה לגופו..... היא לא סדרה שבאה "לחנך" את הצופים. ולהטיף מוסר......או לתת כלים איך להתמודד עם הבעיות..בכלל לא.......וזו גדולתה.......

THE WIZARD 55

New member
אחלה נושא בעולם../images/Emo23.gif

אני יוצאת לשיעור פסנתר, וחזרת להגיב, יש לי הרבה.. אחלה פוסט אבו כרואן

ראיתי את הסדרה בימים שהייתי אצל אמא שלי

אחרי הלידה
כעת כבר אין לי את הזמן היקר הזה.. נאד'ה.. אז תעלהפינת עדכון יומית למה מתחדש בסדרה

מוחמד5

New member
לא ידעתי על הסדרה החדשה

אחרי באב אל חארה הרגשתי צורך להתרחק קצת מסדרות ערביות ובמיוחד הסוריות עכשיו סקרנת אותי, אני מקווה שאפשר לראות אותה גם בניט. תודה על הניתוח והסיכומים

THE WIZARD 55

New member
בא לי לדבר על אהבה היום../images/Emo23.gif הנה הזדמנות

זה הגיע בדיוק בזמן... אז קודם כל אני לא ראיתי את הסדרה, אבל היא נשמעת מאוד מעניינת בפרט לאור מה שתארת, אז תן לנו את שם הערוץ, או שזה ב- MBC ? אני חולה על סיפורי אהבה, עוד כשהייתי קטנה, הייתי חולמת בהקיץ אותו חלום שאני אגדל ואמצא לי את הבחור הכי מתוק שיש בעולם והוא יאהב אותי ואני אותו..תמיד ראיתי אותו בחלומות, ניסיתי להרכיב לו פנים וגוף, אף פעם לא הצלחתי. הייתי רואה סרטים בו הסוף היה תמיד טוב, קוראת אגדות על אהבות מופלאות ונצחיות..כנראה שעבדו עלינו..את זה הבנתי שקצת גדלתי.. אחרי שראיתי הרבה סיפורי אהבה, וייחלתי לעצמי שלי תהיה את האהבה הענקית הזאת, הבלתי נבלמת, מלאה בתשוקה ואהבה, התבוננתי במציאות בסביבה הקרובה והרחוקה, וראיתי איך סיפורי אהבה מסתיימים, בבכי ודמעות, ילדים אבודים בין הורים גרושים..לא הכל וורוד כמו שהבטיחו לי שם באגדות.. וויתרתי על אהבה, בגלל שפחדתי להתקרב, פחדתי לכאוב, פחדתי לאבד.. לא רציתי דמעות, הכחשתי את קיומה של האהבה, אבל אבא שלי תמיד אמר לי כשתברחי ממשהו, הוא ירדוף אחריך..וכן הוא רדף... המשך יבוא...

THE WIZARD 55

New member
ההמשך....

היא רדפה, עד שתפסה אותי, ומאותו רגע הפסקתי להלך על הקרקע , התחלתי לרחף..העננים חלפו ליד ראשי כוכבים ריצדו לי בעיניים, מציאות שהיתה כחלום אך היה גם הפחד שהחלום יהפוך לסיוט...אם זה יגמר... כמה מוזרה האהבה, היא מחיה נפשות, ומעלה חיוך על דל שפתינו ויחד עם זאת יכולה להיות הפגיון שיקרע את ליבינו...

THE WIZARD 55

New member
שאלה לחברים הנשואים...וגם לרווקים../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אני בטוחה שחוויתם אהבות לפני שנשאתם/ן איך ידעתם להבחין, שהאהבה הזאת היא המיוחדת שעם האדם הזה אתם רוצים לחיות לעד?.. איך אפשר לדעת במידה וזאת אהבה ראשונה אם זאת באמת אהבה?...אם אין למה להשוות?.. ותנו לי משפט אחד שממצה לדעתם את המושג אהבה

../images/Emo23.gifLOVE IS IN THE AIR

EVERYWHERE U LOOK AROUND
אהבה לפי אמונתי שווה לאלוהים.. אהבה היא ההתחלה והסוף.. הא' והת'.. ואם אני אדבר על אהבה אז חייבת לשתף אותכם בדברים היפים אודות אהבה שמצוטטים מספר האהבה
..אם תרשו לי: (גובראן חליל גובראן חיקה דברים אלו פעם בספריו).. 1 ان كنت اتكلم بألسنة الناس والملائكة ولكن ليس لي محبة فقد صرت نحاسا يطن او صنجا يرن. 2 وان كانت لي نبوة واعلم جميع الاسرار وكل علم وان كان لي كل الايمان حتى انقل الجبال ولكن ليس لي محبة فلست شيئا. 3 وان اطعمت كل اموالي وان سلمت جسدي حتى احترق ولكن ليس لي محبة فلا انتفع شيئا. 4 المحبة تتأنى وترفق.المحبة لا تحسد.المحبة لا تتفاخر ولا تنتفخ 5 ولا تقبح ولا تطلب ما لنفسها ولا تحتد ولا تظن السوء 6 ولا تفرح بالاثم بل تفرح بالحق 7 وتحتمل كل شيء وتصدق كل شيء وترجو كل شيء وتصبر على كل شيء. 8 المحبة لا تسقط ابدا תרגום: אִם בִּלְשׁוֹנוֹת בְּנֵי אָדָם וּמַלְאָכִים אֲדַבֵּר וְאֵין בִּי אַהֲבָה, הֲרֵינִי כִּנְחֹשֶׁת הוֹמָה אוֹ כִּמְצִלְתַּיִם רוֹעֲשִׁים. 2 אִם תִּהְיֶה לִי מַתַּת הַנְּבוּאָה וְאֵדַע כָּל הַסּוֹדוֹת וְאַשִֹיג כָּל הַדַּעַת; וְאִם תִּהְיֶה בִּי כָּל הָאֱמוּנָה עַד לְהַעְתִּיק הָרִים מִמְּקוֹמָם, וְאֵין בִּי אַהֲבָה, הֲרֵינִי כְּאַיִן וּכְאֶפֶס. 3 אִם אֲחַלֵּק אֶת כָּל רְכוּשִׁי לִצְדָקָה וְגַם אֶתֵּן אֶת גּוּפִי לִשְׂרֵפָה וְאֵין בִּי אַהֲבָה - לֹא יוֹעִיל לִי דָּבָר. 4 הָאַהֲבָה סַבְלָנִית וּנְדִיבָה; הָאַהֲבָה אֵינָהּ מְקַנֵּאת; הָאַהֲבָה לֹא תִּתְפָּאֵר וְלֹא תִּתְנַשֵֹא; 5 הִיא לֹא תִּנְהַג בְּגַסּוּת, לֹא תִּדְרֹשׁ טוֹבַת עַצְמָהּ, לֹא תִּרְגַּז וְלֹא תַּחֲשֹׁב רָעָה. 6 הָאַהֲבָה לֹא תִּשְׂמַח בָּעַוְלָה, כִּי בָּאֱמֶת שִׂמְחָתָהּ. 7 הִיא תְּכַסֶּה עַל הַכֹּל, תַּאֲמִין בַּכֹּל, תְּקַוֶּה לַכֹּל וְתִסְבֹּל אֶת הַכֹּל. 8 הָאַהֲבָה לֹא תִּמּוֹט לְעוֹלָם
המשך לעניין השאלות לגבי רווקים ונשואים יבוא בהמשך..אם סהורה תתן לי שחרור

THE WIZARD 55

New member
ציטוטים יפים אישה../images/Emo23.gif

אם אין בנו אהבה אנחנו לא שווים כלום, הריקנות אוכלת אותנו מפנים אהבה צובעת את החיים במגוון צבעי הקשת, יום ורוד, יום לבן, ולפעמים גם ימים שחורים.. שתיתן לך, אנחנו מחכים, נשיקה לבונבונה

dragon74

New member
הייפא מעדיפה לשמור על דיסקרטיות

ומה לך יש לספר, לות'לוריין ?

למעלה