אני מאוהב

אני מאוהב

הוא... הוא נהדר! הוא... פשוט זה, זה הוא! איך עד היום לא ראיתי את זה? אותו! יש לו את זה, פשוט יש לו את זה שנון, מצחיק, מרתק, מרגש כשצריך עושה את זה כל פעם מחדש אני פשוט מאוהב כל פעם מחדש- הוא מעורר בי את זה ונראה לי שבעשירי לחודש אני הולך לחגוג איתו אוי, זה כ"כ נהדר הוא ע נ ק ממש ענק הוא... אוי, כבר אני עומד ללחזור על עצמי מרוב שאין מילים לתאר אותו האצבעות פה מלטפות את המקלדת, כבר לא יכולות לתאר אותו, הוא... אחחחח רק עכשיו סיימתי איתו ו... אני רוצה עוד! עוד! עוד! זה עושה משהו כזה בבטן, מוציא משהו מהעיניים רק איתו זה ככה הוא נפלא -פורג´, אולי זה היה אמור להרשם בפורום אחר אבל חשבתי קודם כל עליכן

אממ.... הוא חם

כלומר ג´ינג´י קטן
(ואם מישהו יגיד הארי פוטר
) זה מספיק רמז? אתם לא חייבים להכיר אותו הוא שלי פרטי
וכן, זה בןאדם, לא כלב, לא פותתר, לא סרט, לא חופש- א ד ם

היייי!!! עפרה משפיעה עליכם לרעה!

עפרה- את תחטפי
אתם צריכים לנחש
כיף למתווווווווווווח אתכם (כי גם האבא הגיב) -פורג´, בעשירי אני אחגוג איתו

ophra

New member
נוווו........?????? ../images/Emo3.gif

הארי פוטר השישי? החופש הגדול? (נגמרו לי הרעיונות) תגלה כבר??!!??!!

ophra

New member
עזוב פורג´....

אתה ממש לא צריך לגלות לנו... קראתי שוב את ההודעה שלך בהתחלה מתוך נסיון נוסף למצוא רמז
אבל אז התמקדתי דווקא במשפט האחרון: "אולי זה היה אמור להרשם בפורום אחר אבל חשבתי קודם כל עליכן" אין מחמאה גדולה מזו! ועל זה תרשה לי לתת לך
ו-
(כן, כן, רטובה, של אמהות...) תתענג על האהבה תאהב את התענוג שתמלווה אליה וכשיהיה לך זמן - תקפוץ לבקר!

../images/Emo26.gif ../images/Emo77.gif לרוץ עם דוד גרוסמן

במסגרת שבוע הספר העברי יתארח הסופר דוד גרוסמן היום בפורום ספרים וספרות, ויענה על שאלות הגולשים. דוד גרוסמן הוא מחבר הספרים "עיין ערך אהבה", "מישהו לרוץ איתו", ו"בגוף אני מבינה", וספרים רבים נוספים. הוא מוכר כסופר לבני נוער ולמבוגרים, וספריו נקראים בנשימה עצורה. הגולשים מוזמנים לקחת חלק באירוח. ניתן להעלות שאלות בפורום כבר עכשיו. אנא הקפידו על שפה נאותה. לפורום ספרים וספרות

עכשיו אתם מבינים במי אני מאוהב?

ועם מי אני הולך לחגוג בעשירי? הוא פשוט נהדר רק הנהלה חביבה- שכחת את הקישור, קורה
בואו! -פורג´, עוד 54 דקות הוא כאן (אני אלך לברר אם הקדים)

למעלה