אני מאוההבבתת/שווננאתת לא יודעת בדיוק מה,!!!!

אני מאוההבבתת/שווננאתת לא יודעת בדיוק מה,!!!!

אני הייתי מאוהבת באיזה אחד מהשכבה שלי שהייתי לומדת איתו מתמטיקה....חשבתי שגם הוא כי לפעמים הוא היה מסתכל עליי וזה... יש לי חברה מאוד טובה שאני והיא ועוד אחת תמיד מסתובבות ביחד.. ולפעמים בהפסקה הוא היה מסתכל עלינו וזה..וחשבתי שהוא מסתכל עליי ואולי הוא מרגיש כלפיי משהו...אבל גיליתי שלא בדרך מאוד כואבת.. יה יום אחד מסיבה וכולנו הלכנו..וגם הוא היה שם....קייצ אני ישבתי עם חברות שלי וזה... ואז ראיתי איך הוא מסתכל על החברה שלי [זאת שתמיד הייתי מסתובבת איתה] הוא הסתכל עלייה ממש ממש ממש....שאפשר לראות שהוא ממש אבהל ממש מאוהב בה.. כאילו עוד שניה הולך לבלוע אותה במבטים שלו!! ואז בעצם הבנתי שהוא תמיד היה מסתכל עליה ובעצם הוא מאוהב בה...בחברה שלי... ומאז אני ממש שונאת אוותתתווו אני לא מאשימה את חברה שלי..אבל אותו אני ממש שונאת...אבל לפעמים יש את הקטעים האלה שאני מרגישה איליו דברים...ושוב אני נזכרת באותה מסיבה ושוב שונאתת..!! כבר לא יודעת מה לעשוותת.....

ט ר י ג ר

New member
תיכנסי...

אני מבינה כמה שזה פוגע, ושאף עצה עכשיו לא תוכל פתאום לגרום לזה שהכל יהיה טוב.. לצערינו =/ אבל, זה טוב מאוד שאת לא כועסת על החברה, ואת גם לא צריכה לכעוס עליו. אבל אם את אומרת שהוא מסתכל עליייך בשיעורים וגם עליה.. יכול להיות שהוא פשוט בנאדם שבוהה באנשים? חח.. יש לי מישהו כזה בשכבה זה מפחיד..חח..הוא ממשיך להסתכל עלייך גם שאתה מסתכל עליו בחזרה..חח.. אופס, עברתי לנושא אחר :] קיץ קץ, תצאי ותהני כמה שאת יכולה... את יכולה לחשוב עליו כל עוד זה לא עושה לך רע... אם זה מגיע למצב שזה עושה לך רע אז תפסיקי לחשוב עליו. (למרות שזה קשה) שנה שעברה אהבתי מישהו מאוד... והכל הלך בינינו מצוין אבל לאדעת הרגשתי שלא יצא מזה כלום וכל פעם שחשבתי עליו ישר התקשרתי לחברה סתם לדבר איתה חח, כדי לשכוח ממנו. את תמצאי את השיטות שלך... מקווה שהכל יסתדר, ושהפגיעה והשנאה תהפוך לאהבה חדשה שתתממש :] תמיד כאן לכל דבר -טריגר-

חח תודה שהגבת לי אבל..

חח הואלא אחד שבוהה סתם ככה כי אם היית רואה איך הוא הסתכל עליה היית מבינה... הוא מאוד מאוד מאוהב בה... תודה בכל זאת על הכל

הממממ

הוא מסתכל על חברה שלך אז מה?למה פתאום אחרי שראית שהוא דלוק עליה (אפילו לא ידוע אם הוא בכלל מרגיש משהו כלפיה) את עושה צעד אחורה!?אני חושבת שעדיף לך לנסות להתחיל איתו כי אם לא תנסי -לא תדעי.

כי....

אני בטוחה שהוא מרגיש משו כלפיה לפי איך שהוא מסתכל עליה..תמיד!! אני לא רוצה סתם לנסות ואח"כ להשפיל את עצמי

להשפיל את עצמך?!למה?

אני לא התכוונתי שתגידי לו פתאום ישר בפנים ``אני אוהבת אותך!!`` חח או משהו בסגנון,רק תעשי לו רמז שאת מעוניינת בו.למה את חושבת שתשפילי את עצמך?מה את חושבת שתעמי מעצמך פאדיחה?אם הוא יגיד לך משהו בסגנון ``לא,כי את לא הטעם שלי`` לא נראה לי שהמשפט הזה יכול לפגוע בך,העניין הוא שתוצאי את זה החוצה ולא תשמרי בפנים, לדעתי זה יותר כואב.

בובית 16

New member
...

למה ישר לוותר ולעבור הלאה? יש לך הזדמנות להתחיל איתו! תשלחי לו רמזים, תתחילי איתו, אל תתביישי! באמת שלא זה הכי טבעי בעולם! פעם חברה טובה שלי אמרה לי "אם הוא יגיד לי לא, יבוא מישהו אחר שיגיד כן" והמשפט הזה ממש ממש נכון. קיצ.. באמת אם תקבלי דחייה, לא ניראה לי תרצי אותו כבר.. אז שווה לך לנסות!

למעלה