אני מאוכזבת (זהירות, מגילה)

mummy

New member
../images/Emo2.gif תזהרי פן ישוגר אחד אליך עכשיו

המבט. רק בגלל שאת חולה אני מוותרת לך היום. זה והשתן שעלה לי לראש מכמות תשומת הלב שאני מקבלת כאן היום. מילא את וגליה (שאתכן, ברוב עוונותי, אני מחשיבה סוג של קהל שבוי) אבל גם קוקי וגם ושתי שתיהן בערב אחד מודות ונזקקות לי. אני? ממש מיני סלבריטי. אולי זה הזמן להצטרף בהודאה <לא שגיאת כתיבה> מרגשת בשרשור ההוא בפורום להיות הורים... יאללה מספיק. אני הולכת לישון. לילה טוב לכולכן בנות יקרות שלי (מספיק מתנשא זה היה? פשוט כי את המבט קשה לי להעביר פה ברשת
)

mummy

New member
כל הבטן שלי? יש לי בטן נורא קטנה

מה לא? שמחתי להעלות חיוך על שפתייך. ואוף אחד לפני סיום: קיבלת את ההודעה שלי מהיום?

ו שתי

New member
וואו.

התגובות ממש הבהירו לי את התמונה והמחשבות. אפילו התגובה של mummy ...לזרוק ביצים על הדלת ולברוח.

mummy

New member
אז בכל זאת הצלחתי לתרום משהו?

בבקשה. בשביל זה אני כאן.

Arfilit

New member
או כמו שתמיד אומר לי הגבר:

"את רוצה שאני ארביץ לו?"

mummy

New member
אכן כך. אני בסך הכל תרגמתי את זה

לגרסא הפמיניסטית (some things never change או "התואר מחייב"
)

ו שתי

New member
או "לזרוק ביצים על הדלת, ולברוח"

מן נוהג פאגני כזה של נקמה שאני וחברה שלי נהגנו לאיים בו, ומעולם לא יישמנו.

עתליה9

New member
../images/Emo24.gif

להקטין ציפיות זה לא שדרוג, אבל בגלל זה המקום שבו את נמצאת באמת יותר פגיע. ברור לי שזה כואב ולכן אולי מקומית כלפי אותן חברות/חברה הייתי מנסה להפחית ציפיות. לא בגלל שזה עדיף אלא כי כואב כל כך להיפגע. אבל כן להמשיך ולהאמין בדרך שלך כי אני מאמינה שדרכה הגעת לאן שאת היום - וזה רע? אז להמשיך ולהפגין את הטוב אבל אולי למקורות אחרים, שיעריכו יותר.

עמית@

New member
זה כנראה היתרון בהורים מאכזבים

בעצמם
את לא מצפה מאף אחד לכלום ולהפך, ברור לך שכולם חארות וזה רק עניין של זמן עד שזה יתבר.. ולענינינו, קשה להיות טוב לאחרים ולקבל את הרפש בפרצוף
לא ל"שדרג" את עצמך למדרגתן, להפך (אני לא אגיד לך להתעלות, מה את, קדושה? למי זה טוב להיות קדוש? לא לנו..) אבל אולי לנסות להקטין ציפיות או להאחז במי שאת יודעת שיעשה לך טוב, ולא להשקיע כל כך הרבה מאמץ באחרים..

../images/Emo24.gif

קודם כל, הצחקת אותי נורא עם המילה "מגילה" ליד הניק שלך...
שלא תעזי לנסות "לשדרג" את עצמך. מציעה לך שוב לבחור את ה(א)נשים המתאימים כדי לצפות מהם, ואת האחרים לסנן בלי רגשות אשמה. חבל על המאמצים שלך, עדיף שיופנו לערוצים טיפה יותר חשובים שיש לך מספיק מהם. מקווה להתראות בקרוב, שתכירי עוד מישהי שעדיין מאמינה בטוב שמביא טוב.

משוש30

New member
אני גם לפעמים מרגישה שחינכו אותי

"טוב מדי" ושהעולם לא ממש מתפקד לפי הכללים האלו, אבל זו אני ואני כבר לא אשתנה ואפילו אני כנראה אחנך את ילדי לאותם הערכים... מה שכן לדעתי אין לך מה להיות בקשר הדוק מדי או אם אפשר אז כלל לא עם אנשים שאת נותנת להם ומקבלת רפש חזרה בפנים. אין שום סיבה להיות בקשר חד צדדי בו רק את הנותנת. יש מספיק אנשים בעולם שאוהבים אותך ודואגים לך ורוצים בטובתך ושם את צריכה להיות

Arfilit

New member
ועוד משהו שנזכרתי עכשיו

חברתי האהובה ד' מזכירה ושבה ומזכירה לי מעת לעת: "צריך לדעת למה לצפות ואז אי אפשר להתאכזב...". זה כאילו stating the obvious - אבל לא באמת.

יעל י

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif

לא כל האנשים שווים לא כל האנשים זהים אל תשתני תני אמון באנשים סופו של דבר תתחברי למתאימים לך

ענתש

New member
אל תתני לאדם אחד רע לכבות לך את

האור. אני מסכימה עם ההורים שלך, גם אותי גידלו ככה והלוואי שאצליח להנחיל לילדים שלי את התמימות הבסיסית והמבורכת הזו. אני בעד לעבור את החיים בידיעה שיש טוב גדול מאיתנו - שיש טעם להוסיף לטוב הזה ושמי שעושה טוב יקבל טוב. זה לא עובד במיידית, זה לא עובד לפעמים אפילו בטווח הקצת רחוק. אבל לאורך זמן - בחשבון הכללי, זה תמיד נכון. אפילו דברים איומית מתרגמים בסופו של דבר לטוב, כי אנחנו עושים אותם כאלו. כי אדם שמאמין בזה שצריך לעשות טוב יקח את הלימון החמוץ ביותר ויעשה ממנו לימונדה. רק רוצה לספר לך שאני מאד משתדלת לעשות לפחות מעשה טוב אחד ביום. לפעמים זה משהו נורא קטן - לענות במסר למישהי במצוקה, לתת כסף לקבצן ברחוב, לפנות את התור לזו שעומדת עם המצרכים בידיים בסופר, לתת למישהו להכנס לפניי בכביש למרות שזו לא הזכות קדימה שלו... והיתה איזו תקופה שמאד נשברתי. שהרגשתי כל כך רע - שלא משנה מה אני עושה תמיד יוצא רע, שאנשים כפויי טוב ולא מחזירים ושזה פשוט לא שווה את זה ואולי כדאי לעבור את החיים יותר אטומים וערלי לב. ואז את יודעת מה קרה ? איש אחד שנתתי לו להכנס לפניי בתור ארוך שהיה בחניה כלשהי - שילם עליי בכניסה. נכנסתי אחריו ואמרו לי "האוטו שלפנייך שילם עלייך". ככה סתם, מעשה טוב בחזרה. חיפשתי אותו בכל החניה להודות לו אבל הוא נעלם. אז אולי אני נאיבית אבל אני מעדיפה להאמין שזה היה אליהו הנביא או משהוא
ושכן כדאי להשאר בנאיביות כי זה עושה את החיים שלך יותר טובים. זה היה קטן מאד אבל זה החזיר לי את האמונה. מאחלת לך למצוא עוד היום בבוקר את הדבר שיחזיר לך את האמונה.

למעלה