אני מאוכזב מהמין הנשי

אני מאוכזב מהמין הנשי

אף פעם לא הצלחתי להשיג את הנשים שבאמת רציתי. אלה שבאמת אהבתי בלב תמיד ניפנפו אותי. ולא הבנתי למה, הרי הולך לי דיי טוב עם נשים באופן כללי, רק עם אותן בנות שאהבתי תמיד הלך לי קשה. לא ידעתי למה, הרי השתדלתי להיות הכי חמוד, הכי מקסים, הכי מוכשר הכי מוצלח כשאני בחברתן. זה כאמור אף פעם לא עבד. כמעט חודש שאני מחזר אחריי אלכסנדרה, מה לא עשיתי ? אפילו כתבתי לה (וביצעתי) סרנדה פעם אחת כשהיינו בים. אלכסנדרה את אהבת חיי אלכסנדרה את נערת חלומותי אם לא תתני לי את ידיך אם לא אהיה בחיר ליבך אני נישבע אקפוץ מהחלון אבל אפילו הסרנדה שכתבתי לא נשאה פירות יפים מלבד כמה ציחקוקים וחיבוק. כל דבר שניסיתי לא עבד, ובחיי שאני אדם עקשן ומחזר בלתי נלאה. לפניי כמה ימים נסעתי באוטובוס עם איזה ערס. סיפרתי לו את הסיפור והוא אמר בדרכו הערסית "תתעלם ממנה ותראה איך היא רודפת אחרייך". החלטתי לנסות, על החיים ועל המוות. ב6 שניות של התעלמות השגתי יותר ממה שהשגתי בחודש שלם של חיזורים בלתי נילאים. אלכס נגעה לי בתחת וקרצה. אני שכבר הבנתי את השיטה הגבתי בחצי חיוך כבוי. אז למה אם כך כתבתי בכותרת שאני מאוכזב מהמין הנשי ? הרי סופסוף פיצחתי את המנגנון, סופסוף עליתי על דרך המלך, סופסוף קלטתי את העסק. אני מאוכזב כי אבדה התמימות, היא נסתלקה מהאספקט היחידי בחיינו שחייב היה להישאר תמים וזך. עם התמימות נעלם גם החן והכיף שבחיזור אמיתי. מאוד מאכזב. אלכסנדרה בקרוב תעניק לי חסד חמוקיה, קבענו לבלות יחד בשבת. אבל זהו ניצחון מר. אני חייב להודות שהיא כבר פחות נפלאה ונשגבת בעיניי. (אבל מספיק נפלאה ונשגבת כדי שאמשיך לאהוב אותה
) שתדעו לכם שאני לא אחדול לחזר בתמימות, זה כיף, וגם אולי במקרה אפול על מישהי תמימה כמו שהייתי פעם. מי ייתן, אני עדיין מקווה.

Vdrums

New member
תהיה עצמך, מי שלא מקבלת את זה

שתלך לחפש. בסוף תבוא האחת שתאהב אותך איך שאתה.

דוVשה

New member
../images/Emo45.gif

למרות שזה קצת קשה להיות עצמך, טוטאלי, כל הזמן. תמיד באים שינויים פה ושם, התפשרויות זה חלק מהמשחק.

k e r e n m

New member
קודם כל..

אתה חמוד אמיתי יש לציין
,וגם אני כמוך חושבת שהתמימות היום חלפה לה מעולמנו,ולגבי חיזור, זה ממש מצחיק כי לפני יומיים היה לנו דיון סוער על העניין בפורום "בליינדייט"(תבקר שם נשמח) אני כמובן צידדתי בגישתך,ומחיתי על כך שגברים לא מחזרים כיום אחרי נשים,כי הלא החיזור הוא הדבר הכי יפה ומצהיר כוונות בדרך לאהבה.אבל לא מסכימה איתך לגבי דבר אחד,אתה טענת ש"מה לא עשית כדי להראות לאלכסנדרה שלך שאתה אוהב אותה",יקירי אף בחורה לא אוהבת שמרעיפים עליה כמויות של אהבה זה הופך לדביק ונמאס ולהפך גם בנוגע לגברים,כמו עם אוכל כל דבר שתאכל ממנו בכמויות ימאס עליך,ולגבי הצעתו של "הערס" מהאוטובוס? זה הצחיק אותי יודע למה? כי אותו בחור קלט טוב יותר ממך את "חוקי המשחק". וכן חלק מחיזור זה ה"משחקים" שנוצרים בין שני המינים..והם אלה שמקרבים את שלב החיזור לשלב של אהבה.אין מה לעשות,ואל לך לקשר זאת עם תמימות,או להתאכזב מכך כי אתה לא יכול להמציא חוקים חדשים שיתאימו רק לך...בכל אופן בהצלחה עם אלכסנדרה,ולהפך תהיה גאה בעצמך שחיזרת אחרי בחורה והצלחת לכבוש אותה,כן ירבו מחזרים כמוך..

דוVשה

New member
לא כדאי להכליל

אולי אצלה משחקים עובדים, יש אחרות שאצלהן זה לא עובד. זה מאוד תלוי במי אתה נתקל, מאוד תלוי באיך אתה מציג את עצמך. משחק וריגוש הם חלק בלתי נפרד מחיזורים מסויימים, חלק שהוא לאוו-דווקא גרוע. אני לא חושבת שהתמימות אבדה, תלוי אצל מי אתה מחפש אותה. ואגב, לאנשים יש נטייה לקחת דברים כמובן מאליו, אם נותנים להם הכל, ישר על ההתחלה הם מתרגלים והמשיכה לגלות, להתעניין ולהמשיך לרצות דיי דועכת. מה גם שכתבת שהשתדלת להיות הכי והכי והכי כשאתה בחברתן, בד"כ כשמשתדלים כ"כ הרבה להיות משהו שאתה לא, זה לא מצליח. אני לא אומרת שאתה לא חמוד, מקסים וכו', אני פשוט חושבת שכדאי שתהיה כך ברמות שאתה מורגל אליהן, לא צריך להתאמץ יתר על המידה, בטח שלא בהתחלה.

למעלה