אני מאוכזב מכם !

gwizard

New member
אני מאוכזב מכם !

אתם אלו המגדירים עצמכם פאגאנים, הטנים, עובדי אלילים או כל דבר הקשור לכך, ומכאן אמורים להיות טובים יותר, מתנהגים בדיוק כמו שאר האוכלוסיה. ברגע שאתם רואים בעיה, אתם מחליטים להתעלם ממנה במחשבה שמישהו אחר יפתור אותה או שהיא תפתר מעצמה. או לחילופין עושים הכל רק כדי שיהיה שקט ורגוע. אני הערתי ליוסף שאני לא רוצה שמאמרי יופיעו באתרו, אני לא רוצה שיהיה שום קשר ביני לבינו ואתם כאילו שום דבר לא קרה ממשיכים לדבר על הא ודא. יוסף לא הגיב ולא עשה שום דבר כפי שביקשתי. יפה מאוד, רק זה לא פותר את הבעיה. הבעיה נשארה. עשיתי חושבים והגעתי למסקנה שאני לא רוצה להיות תחת קורת גג אחת עם אנשים בעלי אופי חלש שמתעלמים מבעיות סביבם. אני לא רוצה להשתייך לקהילה אשר מעודדת גניבה, ברבריות וחוסר הגינות. ובגלל זה אני באופן מיידי וסופי פורש מהדברים הבאים: 1. הפורום הנוכחי. 2. ארגון מפגשים. 3. ניהול פורום וואלה (מי שרוצה להיות מנהל שיפנה אלי) יותר מכך, מעכשיו והלאה אני מפסיק לקרוא לעצמי פאגאני ולו רק כדי שלא יעשו בעתיד השוואה ביני לביניכם. האתר שלי ישאר ותוכן ימשיך להתווסף, אך שמו כנראה ישתנה (אני לא לבד בעסק) כדי לא לשקף שום קשר לפאגאניזם ישראלי נחות. בברכת יום טוב, אלון הלא פאגאני.

SickBar

New member
קונפליקט פנימי

אלון, צר לי לומר אבל אתה מאשים פה אנשים על צורת התנהגות שאתה לא חף ממנה. לא פעם נראו הודעות עוקצניות ואפילו מעליבות. בנוסף הדו קרב מול יוסף לא אמור לעניין אנשים כאן כי הוא הוצג בצורה של מלחמת אגו. איש לא שם לב לבעיה שהעלת (ובהודעה המקורית שלי ציינתי שאני מסכים שזה עניין של מוסר לבקש רשות אך לא עניין של חוק) כי הכל סביב נראה כמו מלחמה ישנה שגרמה לאנשים רק להתרחק. אתה נוזף פה ומאשים את הקהילה, מכפיש אנשים על ימין ועל שמאל ועל מה? אתה רוצה שהבעיה תפתר, או רצית, פנה בצורה הולמת, אל תמשיך להגיב בצורה מעליבה לאדם איתו אתה רב, אתה רוצה שאנשים יהיו לצידך כי אתה מאמין שאתה צודק, אל תגרום להם להרגיש שהריב הה הורס להם את היום. אנשים בחרו בדרך חיים מסויומת והם לא חייבים לך כלום, רק לעצמם. כואב לי לראות את כל מה שאתה משליך פה על אנשים רבים שהם טובים ונקיים רק בגלל שאתה מרגיש שמתעלמים מבעיה שאתה רואה והם לא. אם לא הייתי מכיר אותך הייתי נעלב ואפילו לא טורח להגיב או להסביר פה כלום. אני כן כותב כי אני מרגיש צורך להעיר את עיניך לגבי כמות השטנה שעולה מהודעה זו ומכמות ההעלבות שאתה מפנה לקהילה. זיו

Nizzan Cohen

New member
אלון...

לגבי הבעיה עצמה - דווקא הגבתי. אני מאמין שיש לך זכות ששמך יתנוסס ליד שם המאמר שלך ליד הלינק אליו. אינני מאמין שג'סטין צריך לבקש ממך רשות להפנות ללינק שלך באתר שלו - כשם שאני לא מאמין שאני צריך לבקש רשות מכותב מאמר שממנו אני מסכם עבודה לבית הספר... לגבי הדיון עצמו... הוא היה מעיין נוסטלגיה עדינה לימים שלפני ההרחקה של ג'סטין. אתה מחפש איפה להתקיל אותו וחבל. זה די הורס כל סימפתיה שיש לי אפילו כלפי החלקים הכן נכונים בהודעה שלך. יכול להיות שאתה אומר דברים נכונים, אבל הם לבושים כמו עוד ריב - ומאלה נישבר לי. לגבי הפרישה שלך... זה באמת חבל. אבל אם אתה רואה בזה את הפטרון שלך - אז דרך צלחה. אתה תחסר פה. ותרמת לי המון
. אני מאוד נהנתי להתדיין איתך בפורום. אבל אם זה מה שאתה בוחר - להתראות.

מורגיין

New member
אלון - מילים כנות

לתחרויות אגו אין מקום בקהילה, לדיונים פילוסופיים ואפילו חמים, יש גם יש, לאגומניה שאתה מפגין פשוט אין. זה לא רק מעודד התעלמות מהוויכוח, זה גם מעודד התעצבנות עליך, גם אם אתה צודק! זה גורם לך להראות כמו סנוב שחושב רק את עצמו שהוא הכי טוב בעולם. ההודעה הזאת רק מוכיחה את זה, כי היא ילדותית, חסרת הקשר ו\או הגיון כלשהוא (זה לא כאילו יצאו נגדך באיזה מסע השמצות מטורף), וסתם מתפרצת עלינו, שבסך הכל מנסים להגיד לך את זה בצורה יפה ועדינה כבר הרבה זמן ואתה פשוט לא מקשיב. בן אדם תרד מהעץ!!!! אתה לא הכי חשוב בעולם! גם לא הכי חכם! וגם לא ה"וויקאני" או ה"פגאני" היחיד בעולם. אז תפסיק כבר עם ההתנשאות, ההצדקה העצמית שלך, השנאה, התוקפנות, האגרסיביות, התחושה של "אני יותר טוב מכולכם ואני תמיד צודק". אני מבטיחה לך שאנשים יוכלו, ומנסים, להתייחס אליך ללא משוא פנים, ופשוט לא מצליחים כי אתה הורס את זה לעצמך! איך אנשים בקורס ובקהילה יכולים לכבד אותך כשאין לך טיפת שליטה עצמית? אני למשל, לא חושבת שאתה יותר חכם, או יותר ידען, או יותר כלום, רק חושבת שאתה יותר צעקן! איך אתה יכול לחשוב שאתה מספיק בוגר ו"מנטור" כדי לעשות קורס שמטרתו לחנך אנשים וללמד אותם הרבה יותר מאשר מילים כתובות, ומצד שני, אתה אפילו לא יכול לשלוט על עצמך מלכתוב הודעות שכאלה? אז קח את עצמך בידיים, ותעשה חושבים רציני, כי ככה, אולי אפילו טוב שהתפטרת! כי בן אדם ללא שליטה עצמית, לא יכול לקחת על עצמו שום אחריות שכרוכה בנסיונות הנהגה של אנשים אחרים, אלא אם כן הוא פשוט בריון.

למעלה