אני מאושרת

maya28

New member
אני מאושרת ../images/Emo22.gif

אחרי שנה וחצי בית אני מתחילה לעבוד
אני כל כך שמחה , אבל גם מאוד חוששת. היה לי הריון לא קל ונאלצתי להפסיק לעבוד ואחר כך נולד הקסם הקטן שלי , ובכל הזמן הזה , לא עשיתי הרבה בשביל עצמי. בעצם לא עשיתי כלום , טיפלתי ביואב והקדשתי לו את מלוא תשומת הלב ואני נדחקתי לפינה . נכון לא הייתי חשובה , היה לי ילד והוא הכי חשוב , אבל היו רגעים שהרגשתי שאני נחנקת , שמשעמם כל היום לדבר בשפת תינוקות , רוצה לצאת מהבית , לדבר עם מבוגרים . אז עכשיו זה קורה ביום ראשון אני מתחילה לעבודה , במקצוע עם משכורת מעולה והכי חשוב שהעבודה הזאת תתן לי הרבה ניסיון. נכון יש גם חסרונות , עובדים יום שישי , אבל אני בטוחה שאני אסתדר. יואב נכנס לגן בספטמבר , והבעל החליט שהוא ישאר עם יואב עד ספטמבר בבית
, ועל זה אני מודה לו , על שנתן לי הזדמנות , על שכל כך מבין אותי ורוצה שאני אהיה מאושרת. כולי הערכה והוקרה לאדם הכי מקסים בעולם , ומקווה שהוא יסתדר במשך 3 חודשים עם יואב , ילמד טוב יותר להכיר אותו ויבלה זמן איכות איתו. ואני חוששת לחזור למעגל העבודה , אבל מאוד שמחה , שסוף סוף תיהיה לי ההזדמנות להוכיח לעצמי שלא הכל אבוד ולא מאוחר מידי בשבילי , שאני יכולה לעשות משהו עם עצמי , להגשים חלום. הפורום הזה לווה אותי הרבה זמן , ולמרות שלא תמיד כתבתי כאן תמיד קראתי את כל ההודעות ולמדתי מהם הרבה. אני מודה לכן על הפורום הנפלא הזה . זו לא הודעת פרדה , אני אהיה כאן בעיקר בערבים ובכל הזדמנות שאני אוכל. מצטערת שיצא ארוך , אני כל כך מאושרת והייתי חייבת להוציא את זה ותודה לי שהגיע עד לכאן

אפשר להיות מאושרת יחד איתך?

שיהיה בהצלחה ובהנאה. מחכים כאן לשמוע חוויות.

דרך אגב, גם אצלי עם שירה ,הראשונה,

אני הייתי בבית איתה שנה וחצי ואז בעלי נשאר איתה בבית ארבעה חודשים כשאני הלכתי לעבודה, עד שהיא חזרה לגן בספטמבר - עם נגה, חזרתי לעבודה אחרי שבעה חודשים בבית ובעלי איתה כבר חמישה חודשים ויהיה איתה בבית עד ספטמבר. זה נהדר. זה הופך את כל הגדרות המשפחה - יש אבא ואמא שמטפלים ביחד בילדים. ממליצה מאוד.

משוש30

New member
ואו נשמע מדהים!!!!../images/Emo45.gif

איזה בעל!!!! נכון שגם שלי לקח חודש חופש להיות עם הילד אבל שלושה חודשים זו כבר ממש השקעה. איזה כיף לשמוע הודעות כאלה. ואם מותר לי בכל זאת: בודאי שיואב הכי חשוב אבל גם את חשובה וגם לך מגיע וטוב שאת מממשת את עצמך. גם התנאים של העבודה נשמעים מצויינים. יום שישי זה חצי יום נכון? שיהיה המון בהצלחה

ו שתי

New member
אין לי מילים לתאר עד כמה

שאני מאושרת בשבילך. מאחלת לך הצלחה בעבודה החדשה עד לב השמיים!

גלית2004

New member
מאיה מהמעט שיצא לי להכיר אותך

אני יכולה להגיד לך שאת תגיעי רחוק. מאחלת לך הצלחה
זוהי בהחלט הודעה שמחה.

אפרת12

New member
איזה יופי, מאיה../images/Emo70.gif

שיהיה לך בהצלחה בעבודה ושתיהני, וגם לבעל - אותם איחולים. ואל תשכחי לספר לנו איך הולך

yaelia

New member
נשמע נהדר

גם העבודה החדשה (והמשכורת כערכך). וכמובן העובדה שאבא נשאר עם יואב בבית. אנחנו נמצאים עם הללי זמן זהה וזה ללא ספק תורם לכל הצדדים ונורא נורא כיף. גם נותן לכל אחד את הזמן שלו וגם את הביחד איתו ואת הביחד של שלושתינו. שיהיה נהדר.

למעלה